icon

Prečo iPhone žiada platiť za aplikácie?

30. dec 2024

Poradte mi prosim..presla som z android na soi..preco mi na tel.pyta platit za appky? Ale za zakladne ako je FB,messenger atd.poradte mi lrosim ,lebo ten tel..vyje..em z okna..

Strana
z2
vanilkovazmrzka
2. jan 2025

Ja neverim ze si na samsungu nezadala ziadne udaje, na zaklade coho potom telefon vedel z akeho uctu ma stahovat peniaze pri platbach?

hanastaruchova
2. jan 2025

@vanilkovazmrzka ahoj,velmi poučne píšeš,vygeneruje sa aj ked mám Unicredit ?

vanilkovazmrzka
2. jan 2025

@hanastaruchova jasne, akakolvek banka, dokonca aj gastro kartu si tam vies pridat

autor
2. jan 2025

@natalka13 Neda sa mi to ani aktivovat to NFC

niekto2hy
2. jan 2025

Tak si precitaj manual.

autor
3. jan 2025

@vanilkovazmrzka Prosim ta,ked chcem preniest foto cez Blouthoth z I phone do Samsung.. To nefunguje? Ukazuje mi to len cez platenu app-ku,ze to ide..No ten druhy dotycny musi mat tiez tu appku.Inak to nejde

autor
3. jan 2025

@niekto2hy tu appku som videla,ze cez nu sa to da posielat.Lenze musi ju mat aktivovanu aj dotycny clovek s ktorim si chcem posielat fotky..Neviem si predstavit,ked si budem chciet poslat fotky od kamosky a poviem jej,nech si najprv nainstaluje appku a potom to pojde sa sparujeme a az potom ti poslem fotku..

niekto2hy
3. jan 2025

Tak jej to posles mailom,alebo sa vrat s5 k Androidu a mas po probleme.😎

zuzuliennka1
3. jan 2025

nepotrebujes appku na platenie, potrebujes mat v telefone nahratu platobnu kartu, cez apple wallet. nfc je technologia priamo od vyroby uz v telefone
@natalka13 ano, ale je to aj aplikacia 🙂 mam ju v mobile, ikona, medzi aplikaciami v appstore a teda je samozrejme platena. inak som v iphone za tie roky nikdy za ziadnu aplikaciu neplatila. autorka pise ze vsetko je platene - vobec nie 🙂

zuzuliennka1
3. jan 2025

fotky sa na iphone posielaju cez airdrop - vlastne akoby bluetooth. sedime s muzom vedla seba, telefony su od seba aj 1m daleko a posle mi fotku

janocka
3. jan 2025

z androidu fotky cez bluetooth nepošleš na iPhone. Nech ti ich pošle mailom napr. alebo uloží na cloud, odkiaľ si ich stiahneš.

vanilkovazmrzka
3. jan 2025

@zuzuliennka1 aidrop funguje len medzi apple zariadeniami, ona chce posielat na samsung

@autorka neviem ako sa to da, treba pogooglit, ja ked chcem poslat fotku poslem obvykle cez whatsapp alebo gmail

Strana
z2