Prečo iPhone žiada platiť za aplikácie?
Poradte mi prosim..presla som z android na soi..preco mi na tel.pyta platit za appky? Ale za zakladne ako je FB,messenger atd.poradte mi lrosim ,lebo ten tel..vyje..em z okna..
@vanilkovazmrzka ahoj,velmi poučne píšeš,vygeneruje sa aj ked mám Unicredit ?
@hanastaruchova jasne, akakolvek banka, dokonca aj gastro kartu si tam vies pridat
@natalka13 Neda sa mi to ani aktivovat to NFC
Tak si precitaj manual.
@vanilkovazmrzka Prosim ta,ked chcem preniest foto cez Blouthoth z I phone do Samsung.. To nefunguje? Ukazuje mi to len cez platenu app-ku,ze to ide..No ten druhy dotycny musi mat tiez tu appku.Inak to nejde
@niekto2hy tu appku som videla,ze cez nu sa to da posielat.Lenze musi ju mat aktivovanu aj dotycny clovek s ktorim si chcem posielat fotky..Neviem si predstavit,ked si budem chciet poslat fotky od kamosky a poviem jej,nech si najprv nainstaluje appku a potom to pojde sa sparujeme a az potom ti poslem fotku..
Tak jej to posles mailom,alebo sa vrat s5 k Androidu a mas po probleme.😎
nepotrebujes appku na platenie, potrebujes mat v telefone nahratu platobnu kartu, cez apple wallet. nfc je technologia priamo od vyroby uz v telefone
@natalka13 ano, ale je to aj aplikacia 🙂 mam ju v mobile, ikona, medzi aplikaciami v appstore a teda je samozrejme platena. inak som v iphone za tie roky nikdy za ziadnu aplikaciu neplatila. autorka pise ze vsetko je platene - vobec nie 🙂
fotky sa na iphone posielaju cez airdrop - vlastne akoby bluetooth. sedime s muzom vedla seba, telefony su od seba aj 1m daleko a posle mi fotku
z androidu fotky cez bluetooth nepošleš na iPhone. Nech ti ich pošle mailom napr. alebo uloží na cloud, odkiaľ si ich stiahneš.
@zuzuliennka1 aidrop funguje len medzi apple zariadeniami, ona chce posielat na samsung
@autorka neviem ako sa to da, treba pogooglit, ja ked chcem poslat fotku poslem obvykle cez whatsapp alebo gmail

Ja neverim ze si na samsungu nezadala ziadne udaje, na zaklade coho potom telefon vedel z akeho uctu ma stahovat peniaze pri platbach?