Prečo je cena v nákupnom košíku Notino vyššia?
Ahojte viete mi poradiť alebo povedať teda prečo je cena v nákupnom košíku vyššia ako je uvedená pri produkte ? ...mám tam nálepky na akné ktoré stoja 25€ ale v nákupnom košíku už je uvedené myslím 26,20€ ..ostatné produkty tma majú normálnu cenu ...
Notino meni ceny kazdu chvilu, ak si si to dala do kosika v case, kedy bola vyssia cena, tak si to pamata povodnu cenu. Skus vymazat a pridat nanovo, ak je sucasna cena nizsia. A tiez si tam automaticky zaklikava navyse nejake poistenie, prednostnu reklamaciu, eko balenie, to vsetko musis zrusit oznacenie lebo to su len take blbosti aby si platila viac za nic
… presne tak, v Notino je to ako na burze. Každú chvíľu proste ina cena. Hlavne keď dajú nejaký kód … všetky ceny do minuty zdvihnuté … preto sa mi niekedy oplatí držat veci ktoré chcem kúpiť v košíku. Ale pozor lebo môže byt že na ten výrobok dali nejakú smiešnu zľavu a nepojde Ti zľavovy kód, pričom z tej pôvodnej ceny by Ti kód stiahlo.
Práveže tam pri Tom produkte nie je možné použiť žiadny kód a tá nižšia cena je vlastne tá originál bez zľavy ....a tie eko balenia a pod to vždy zrušim ale hneď pri produkte mi to ukazuje iné ceny 😃
Tak este raz a pomaly
1. VYMAZ TO Z KOSIKA
2. PRIDAJ ESTE RAZ TEN ISTY PRODUKT
Ksisters ich ma za 17,90
@vanilkovazmrzka spravila som to samozrejme ...len som chcela vedieť ako je to možné .... Keďže sa to týkala len ten jednej konkrétnej položky ...v košíku som mala viacero veci a nebolo to teda ani eko balení a poistením keďže to by bol rozdiel v celkovej cene ale takto bol rozdiel len pri tej jednej položke
@janai1
Preco to tak je som ti napisala v prvom komentari
Tak potom máš zázračný internet ktorý tebe jedinej zvyšuje ceny 😵

myslíš? 🤨
Daj screen