icon

Prečo je cena v nákupnom košíku Notino vyššia?

18. apr 2025

Ahojte viete mi poradiť alebo povedať teda prečo je cena v nákupnom košíku vyššia ako je uvedená pri produkte ? ...mám tam nálepky na akné ktoré stoja 25€ ale v nákupnom košíku už je uvedené myslím 26,20€ ..ostatné produkty tma majú normálnu cenu ...

janai1
18. apr 2025

myslíš? 🤨
Daj screen

heminepa
Autor odpoveď zmazal
vanilkovazmrzka
18. apr 2025

Notino meni ceny kazdu chvilu, ak si si to dala do kosika v case, kedy bola vyssia cena, tak si to pamata povodnu cenu. Skus vymazat a pridat nanovo, ak je sucasna cena nizsia. A tiez si tam automaticky zaklikava navyse nejake poistenie, prednostnu reklamaciu, eko balenie, to vsetko musis zrusit oznacenie lebo to su len take blbosti aby si platila viac za nic

hellionka
18. apr 2025

… presne tak, v Notino je to ako na burze. Každú chvíľu proste ina cena. Hlavne keď dajú nejaký kód … všetky ceny do minuty zdvihnuté … preto sa mi niekedy oplatí držat veci ktoré chcem kúpiť v košíku. Ale pozor lebo môže byt že na ten výrobok dali nejakú smiešnu zľavu a nepojde Ti zľavovy kód, pričom z tej pôvodnej ceny by Ti kód stiahlo.

autor
19. apr 2025

Práveže tam pri Tom produkte nie je možné použiť žiadny kód a tá nižšia cena je vlastne tá originál bez zľavy ....a tie eko balenia a pod to vždy zrušim ale hneď pri produkte mi to ukazuje iné ceny 😃

autor
19. apr 2025
janai1
19. apr 2025

Treba pohnúť prstom trochu nižšie a dat si preč fajky od "zabaliť ekologicky" a "prednostna reklamácia"
Tovar stojí 25€, balenie 1€ a reklamácia 0,80€

vanilkovazmrzka
19. apr 2025

Tak este raz a pomaly

1. VYMAZ TO Z KOSIKA
2. PRIDAJ ESTE RAZ TEN ISTY PRODUKT

valise
20. apr 2025

Ksisters ich ma za 17,90

autor
21. apr 2025

@vanilkovazmrzka spravila som to samozrejme ...len som chcela vedieť ako je to možné .... Keďže sa to týkala len ten jednej konkrétnej položky ...v košíku som mala viacero veci a nebolo to teda ani eko balení a poistením keďže to by bol rozdiel v celkovej cene ale takto bol rozdiel len pri tej jednej položke
@janai1

vanilkovazmrzka
22. apr 2025

Preco to tak je som ti napisala v prvom komentari

janai1
22. apr 2025

Tak potom máš zázračný internet ktorý tebe jedinej zvyšuje ceny 😵

renala2007
Autor odpoveď zmazal