Prečo mi neschvaľujú príspevky na Facebooku?
Ahojte prosím už som zúfalá , na FB čo sú skupiny kde sa musíte pridať ako napríklad bazariky alebo komunity , a chcete tam napísať príspevok a admin vam ho musí schváliť tak prečo mi to neschvália neviete mi prosím pomôcť že čo robím zle ? Som v skupine bazarik pre bábätka a tam som chcela pridať niečo a už čakám 3 dni a stále to tam neni , a pisala som niečo aj do dalších dvoch skupín čo mame komunitu v dedine a tiež to tam neni, mám niečo zle nastavené ?
@jozefko333 iste,admin z MK jej zariadi uverejnenie príspevku na FB😂
@rozculena Hovorim o adminovi danej skupiny na facebooku... Smejete sa, ale Vasa odpoved je totálne irelevantná a zjavne ste nepochopili co som napisal. 🙂
Som človek pracujúci v IT (to len aby si vedela že niečo o tom tuším).
ODPOVEĎ: Administrátor skupiny ti to neschválil. Prečo? No, dobrá otázka na neho.
Buď mal toho veľa, alebo sa jednoducho kašle na celú skupinu. Je veľa skupín ktoré sú vytvorené, a nakoniec sa na to tvorca skupiny vyprdne.
Prípadne kontaktuj priamo administrátora tejto skupiny. Toto neriadi facebook, ale tvorca/admin tejto skupiny.
Môže byť chorý, alebo čo ja viem čo ešte...
EDIT: PRE MENEJ CHÁPAVÝCH = Myslím kontaktovať admina DANEJ SKUPINY NA FACEBOOKU KDE SA SNAZIS NIECO PRIDAT, NIE ADMINA MK!!!
Niekedy treba odpoveď na otázky, ak nie si z toho okolia, tak nepovolia inzerát, alebo len nemá čas🙂
@jozefko333 irelevantný si ty.Odpoveď si vymazal,lebo si tam mal napísané,aby kontaktovala admina TEJTO STRÁNKY. Táto stránka je MK.
@rozculena Vymazal? Vsak prispevok je TEN ISTY LEN SOM PRIDAL CAST EDIT: PRE MENEJ CHÁPAVÝCH = Myslím kontaktovať admina DANEJ SKUPINY NA FACEBOOKU KDE SA SNAZIS NIECO PRIDAT, NIE ADMINA MK!!!
To je vsetko :D
Ja z toho nemozem ze mas logiku jak kura na dvore.
AUTOR DAL OTAZKU OHLADOM ADMINA NA FACEBOOKU.
JA SOM ODPOVEDAL OHLADOM ADMINA NA FACEBOOKU.
Povedal som ze kontaktuj admina tejto skupiny, cize SKUPINY FACEBOOKU, TEJTO SKUPINY, SKUPINY OHLADOM KTOREJ SA ONA PYTA. To, ze si nevies dat 2 a 2 do kopy je tvoj problem.
A este sa vysmievas jak priblbla, pritom si jedina co to nepochopila :D
@luccija tak ona pise ze "som v skupine" cize vstupnym testom uz presla...
Ja som bol tiež admin jednej stránky, kde bolo potrebné schvaľovať príspevky. Prestalo ma to baviť, príspevky tam pribúdajú ale už to nesledujem. Myslím, že v tvojom prípade to bude asi podobné.
@jozefko333 ďakujem pekne , lenže iné príspevky pribúdajú takze admin tam chodí a môj príspevok stále nič , napríklad bazarik pre dievcatko , pridala som že predávam veci po malej a do teraz nič ale iné inzeráty už sú tam a moje nie , v komunite v dedine u nás čo píšu susedia tiež pridávajú a moje zatiaľ nie tak nechápem
Chod do skupiny, daj spravovať príspevky a tam uvidíš tvoj prispevok a ak bol zamietnutý, tak to tam bude
A podmienky pridavania v danej skupine si si precitala? V niektrych skupinach maju toho vela a kym sa dostanu k prispevku, tak ho schvalia aj o 5.dni neskor. :D
@blondinka95 a @x_mery_x ti odpovedali tiez presne. Je mozne ze mas zamietnute, alebo proste nemaju cas.
Ideal skus napisat mozno adminovi neskor. Adminovi tej stranky
Rád by som reagovala aj ja, mám rovnaký problém a určite to nie je o tom že admin na to kašle keďže denne tam pribúda xy príspevkov a moje keď pridám FB mi napíše že úspešne odoslané a keď na to kliknem tam stránka je nedostupná....aj keď kliknem na moje príspevky tam tam nič nie je . Musí to byť chyba FB toto mi robí na všetkých skupinách nikde neviem inzerovať a som z toho na nervy
@jozefko333 počuj, to, že pracuješ v IT...
Vo FB skupinách nemusí ísť vôbec o to, že mal admin toho veľa alebo že jej to nechválil.
Je tam aj možnosť, že to padlo do spamu (áno, väčšie skupiny majú spamové automatické zadrziavače). Čiže admin ešte by mal skontrolovať aj nastavenie filtrov.
Mne sa toto tiež stalo v jednej skupine, kde som dávala inzerát na detské oblečenie. Automatický má systém (dodnes neviem prečo, lebo dovtedy ani odvtedy sa mi to už nestalo) vyhodnotil ako spam a príspevok tam videl neschvaleny vyše týždňa. Admin o ňom ani nevedel.
@lenkakravcova 2 alebo 3 krát som spomenul, že treba kontaktovať administrátora danej skupiny...
"počuj, to, že pracuješ v IT..." = si odpusti...
"(áno, väčšie skupiny majú spamové automatické zadrziavače" = wow,keby nepovieš tak neviem...
" Admin o ňom ani nevedel." = no, po tom co si ho kontaktovala snad ano nie? ;)
@jozefko333 Admin o ňom ani nevedel." = no, po tom co si ho kontaktovala snad ano nie? ;) ----) logicky pred tým, než som ho kontaktovala..