icon

Prečo nepíšete, keď už nemáte záujem?

jonastik
8. okt 2024

Prečo keď napíšete, že máte záujem o vec a vypýtajte si rozmery ponúkanej veci, sa už neozvete? Napísať, že už nemáte záujem je taký veľký problém?

mandzula
8. okt 2024

Ja som pri kazdej veci rozmer mala v opise a bolo to vyriesene. To, ze ti niekto neodpise, nevyriesis, to, ze sa ani neozve, ak mu rozmer nesedi, ano.

0silvia0
8. okt 2024

@jonastik a preco to nenapises konkretnej osobe, ktora ti neodpovia v bazare? Popripade je take tazke s rozmermi napisat prosbu, ak vam rozmery nevyhovuju, prosim napiste mi, ze nemate zaujem?

personality
9. okt 2024

Vieš prečo? Lebo dnešná doba vyžaduje asi tak milión reakcii na podnety, na všetko okolo. Nie každý ma chuť reagovať. Ja to síce nerobím, síce ani nenakupujem, ale napisala by som, že nemám záujem. Ďalšia vec, že nie každý rad oznamuje “zlé správy”. Ak by sa mi druha strana neozvala, tak by som si domyslela, že nemá záujem a vec opäť zapla na predaj. Mne je divne zakladať na toto diskusiu, resp. že sa týmto zaoberas. Ľudia sú všelijakí. Riešim seba a idem ďalej.

earlgrey
9. okt 2024

No ja som včera pekne a milo poprosila jednu mamičku, aby mi zmerala bundu...v podmienkách má napísane, že veci premeriava len tie, ktoré sú nad 5€...bunda má cenu nad 5€. Dnes ráno mi od nej prišla správa...ani slušné pozdravenie, ani nič...len, že NEPREMERIAVAM....tak tiež niektoré predávajúce by sa mohli uvedomiť...🙄
Ja ako predavájuca sa snažím vyhovieť, miery mám hneď v popise alebo na fotke, alebo ak nie sú, premeriam na požiadanie...dokonca včera som jednej mamičke aj vrátila 30centov, lebo som sa sekla v poštovnom..Kde je vôľa, tam je cesta....ale...často sa to nevidí 🤷‍♀️

elviku11
9. okt 2024

Veď keď nenapíše nič, automaticky to znamená, že nemá záujem a môžeš vec predať inej. Čo je na tom také rozčuľujúce?
Myslíš, že aj v obchodoch predavačky behajú za každou zákazníčkou, ktorá chytí do ruky svetrík a vkuse chcú od nej definitívnu odpoveď - kúpite to? nekúpite to? povedzte mi!

earlgrey
9. okt 2024

@elviku11 To nie, ale napr. mne sa stalo aj to, že som predávala viac vecí naraz, na FB...mala som kopu záujemkýň, pekne som všetko pobalila...odoslala...jedna mamička prejavila záujem, poslala som jej IBAN...a potom ani mu a ani bu od nej, tak som to brala tak, že záujem nemá...veci som predala inej mamičke, odoslala...a ona mi po týždni napíše, že kde má balík? Ja som len kukala s veľkými očami, že peniaze mi odoslala ešte v ten deň, keď som jej poslala IBAN...tak som išla pozrieť na IB a áno, peniaze tam boli...musela som prehliadnúť, keďže v ten deň mi píplo viac peňazí od rôznych ľudí...ALE...tá mamička mi ani nenapísala, že uhradila a ani nedala adresu! tak nechápem, aký balíček čakala...akože ja by som sa jej ozvala určite, že peniaze mám a prosím o adresu, ale keďže ona sa neozývala, brala som to ako nezáujem...no a nakoniec som ja bola tá zlá, najhoršia, samozrejme nadávaky, lebo som sa chcela obohatiť o 3€ a kebyže mi ona po týždni nenapíše, tak by som si tie peniaze nechala...no áno, nechala, keďže som si to nevšimla a z jej strany žiadna komunikácia...🙄 peniaze som vrátila, ospravedlnila sa aj napriek tým nadávakam...tu sme pochybili obe...samozrejme aj ja, lebo mi tá platba ušla...teda nevšimla som si ju a aj ona, lebo ani adresa a ani mu a ani bu...