icon

Prečo nepoužívate tlačidlo Zapni na upozornenia?

28. okt 2024

Prosim Vas, zeny. Naco pisete do diskusii, ze pripnem sa, ved jednym klikom staci dat "Zapni". To Vam uz tu musim vsetkym povedat, ze staci kliknut? .. Vykrik do tmy.. strasne ma to stve ked to dakde citam.. Ved nikoho nemusi zaujimat, ze co idete teraz riesit, staci jedna sekunda a Vam budu chodit upozornenia..

Prečo nepoužívate tlačidlo Zapni na upozornenia?
Strana
z2
autor
28. okt 2024

Normalne by malo byt napisane ako sa pouziva tato aplikacia 🥲

autor
28. okt 2024

A toto tlacidlo sa nevyskytuje iba v aplikacii ale aj normalne v prehliadaci ak mate stranku otvorenu

benimnadir
28. okt 2024

Ja by som chcela mať tvoje problémy. 🤷

klarissa25
28. okt 2024

Osobne som v diskusii ešte "pripnem sa" nestretla, väčšinou iba na fóre... ale skôr ma zaraza ze niekto dokáže kvôli tomu založiť diskusiu a ešte k tomu anonymnu

berenika39
28. okt 2024

Ahoj, za prvé - aplikace není podporovaná: https://www.modrykonik.sk/faq/mam-problem-s-aplikaciou-modry-konik-na-mobile/

Za druhé - přesně to je popsané - https://www.modrykonik.sk/faq/chcem-sledovat-svoje-oblubene-diskusie/

Takže třeba mrkni na Opýtaj sa nás, dozvíš se víc, než na co se ptáš🙂.

flientica
28. okt 2024

mne aplikácia teda nejde a v diskusii som sa s týmt nestretla. skôr na stene keď niekto niečo rieši a zháňa. ale aby ma to nejako iritovalo 😀

solange7
28. okt 2024

Mna nezaujima ked niekto komentuje blbost v uz zalozenom prispevku. Skor ma fascinuje, ked niekto zalozi diskusiu uplne o prde. Ved to je tvoj problem v hlave. Takychto vykrikov je tu viac nez komentov "pripnem sa". Dokonca tieto prispevky ovela viac zneprehladnuju forum nez nejake nepodstatne komenty.

ibrunova
28. okt 2024

Na stene sa to nedá 🙂
Gratulujem, si šťastný človek, ak ti toto stojí za založenie diskusie.

zuzanita1609
28. okt 2024

....vypnem sa 😆

maca1984
28. okt 2024

Ďakujeme za " objav roka".
Otvorím ti nový obzor- na stene sa to nedá, tam vidím často " pripnem sa" a vieš čo ?
Nerozčuluje ma to.
Tu v diskusiách som komenty tohto typu nezaznamenala.
A možno tu také sú, len sú pre mňa tak nepodstatné, že si ich nevšímam.

jaond19
28. okt 2024

Tak ja idem prave pouzit "vypni" :D

ivik4
28. okt 2024

Mna stve ze musim zas napisat ake pripecene temy dokazate niektore zalozit lebo ste tak labilne ze Vas dokaze toto( a kopa ineho nepodstatneho) rozladit 😨

7miriam77
28. okt 2024

😃na pobavenie super

minenkak
28. okt 2024

📌

lasona
28. okt 2024

Ja som to napríklad doteraz nevedela. Klud...nie som technicky , pocitacovo zdatna...takže odteraz budem používať ten zvonček.

janai1
28. okt 2024

Ale prosím ťa, to zbytočne píšeš. Niektorí absolútne nevedia používať funkcie, či už na koňovi, na facebooku atď. a ešte sú urazení... viď. aj komentáre tuto. Napr. lupa je pre niektorých neznámy pojem

autor
28. okt 2024

@janai1 dakujem za normalny komentar..

elenka.k
28. okt 2024

👏 koľké si naučilaaaaaa niečo .... WAW

marhulka13
28. okt 2024

A ešte to musíš písať anonymne. Nemas ani odvahu zverejniť svoj nick

maca1984
28. okt 2024

@janai1 kde prosím ťa vidíš urazených ?

zuzanita1609
28. okt 2024

... zapínam sa 😆. Len tak mimo tejto kvalitnej témy...tým ázijským lienkam zašibalo,alebo to len majú zraz a prechádzajú? 😂 Akože,mám rada prírodu, pavúky chytám/vyhadzujem, včely/osy chytám do pohárov tiež vyhadzujem/vypúšťam ,ale totoo??? 😲 Tieto len zmetám z balkóna ,je ich na mňa priveľa,sa každou jednou zaoberať 😂.

maca1984
28. okt 2024

@zuzanita1609 každý rok im zašibáva, ale tento rok to je des.
Teda možno to viac vnímam.
Ale v ned.sme odchádzali z chalupy a vypiť si kávu v altánku bez lienky..
Nemožné.
Všade lienky.
Sa desím toho keď zas prídeme na chalupu, kde všade budú až 🙈

maca1984
28. okt 2024

@zuzanita1609 a podotknem, že už v sob.v noci po mme liezla v spálni, v podkroví.
A to máme, si myslím, veľmi dobre, kvalitne prerobené podkrovie, strechu 🙈

miskakyska
28. okt 2024

. ..a čo mám robiť, keď sa mi páčia 📌📍📌📍📌?🤓
..a ty vieš o tom, že ako môžeš zapnúť, môžeš aj vypnúť,áno však??
Tak vypnikaj a nesamonasieraj sa na 📌📍📌📍😜

A budem pripnutá kde chcem a nebudem skákať,ako anonym píska 😜😜

cimage
28. okt 2024

Mohla by si urobit seminar na temu ako pracovat s modrym konom. Teraz je to moderne o kazdom prde rozpravat a zarabat na tom.

zuzanita1609
28. okt 2024

@maca1984 veď to 🤦😄, pár isom ich už aj v spálni našla,na zemi pri balkón.dverach. Chytila som vysávač,takto to po dobrom a dohovorom nepôjde 😆. Ale to len tento rok,pred rokom som mala zasa požehnane na kvetoch babôčky admirál,či okanté,ale to bola nádhera a teraz tento "zraz". Budem dúfať,že je to len na čas 😅.

marhulka13
28. okt 2024

@miskakyska a ja ze toto 📍 je lízatko 😂 😂

miskakyska
28. okt 2024

@marhulka13 môže byť aj lízatko 😆
..tu majú v ponuke takého 🍭🍭🍭🙃

maca1984
28. okt 2024

@zuzanita1609 nás min.rok bombardovali bzdochy.
Prašť jak uhoď , tieto " hmyzy"🙈
Bzdochy teraz nič, za to lienky...

maranco
28. okt 2024

Mne to jedna vysvetlila tak, že vie o tom tlačítku ale ak od zapojenia nepribudne nový príspevok tak to vlastne nenájde v zozname.
A tam kde prispela si vyhľadáva v časti "Zapojila som sa" https://www.modrykonik.sk/forum/my-activity/

Strana
z2