icon

Prečo niektorí ľudia anonymne urážajú?

4. okt 2025

Ako sa podla vas v beznom zivote prejavuju ludia, ktory tu anonymne komentuju so zamerom urazit, ponizit, Je to vec ktora ich sprevadza celym realnym zivotom? alebo si potrebuju nieco dokazat iba priamo tu? jedna sa o nejaku poruchu osobnosti? Ci nejaky horsi problem? Je taky clovek schopny v realnom zivote niekomu ublizit? Nieje zarazajuce ze su to práve hlavne zeny - matky?

Strana
z2
dskjhfdlkdjhl
4. okt 2025
@nika23t

@dskjhfdlkdjhl pri tejto téme, resp.otazke úplne nepodstatné.

@nika23t Naopak. Co ak autorka pod svojim nickom uraza?

nika23t
4. okt 2025
@dskjhfdlkdjhl

@nika23t Naopak. Co ak autorka pod svojim nickom uraza?

@dskjhfdlkdjhl a prečo to takto analyzovať? K čomu to je dobre? Mňa tiež zaujíma odpoveď na jej otázku, lebo sama to neviem pochopiť. Asi by sa nepýtala, keby sama urážala.

dskjhfdlkdjhl
4. okt 2025
@nika23t

@dskjhfdlkdjhl a prečo to takto analyzovať? K čomu to je dobre? Mňa tiež zaujíma odpoveď na jej otázku, lebo sama to neviem pochopiť. Asi by sa nepýtala, keby sama urážala.

@nika23t Rovnako sa mozes spytat, ze preco zakladat taku diskusiu. K comu je dobra? Mimochodom, ja som sa len spytala. A nie Teba, ale zakladatelky. Ak nou nie si, tak nevidim dovod na tie Tvoje otazky😉
Naco to analyzovat?

nika23t
4. okt 2025
@dskjhfdlkdjhl

@nika23t Rovnako sa mozes spytat, ze preco zakladat taku diskusiu. K comu je dobra? Mimochodom, ja som sa len spytala. A nie Teba, ale zakladatelky. Ak nou nie si, tak nevidim dovod na tie Tvoje otazky😉
Naco to analyzovat?

@dskjhfdlkdjhl taká nejaká nekompletná komunikácia s Tebou, ale tak asi takým človekom aj si 😉 Nie, nie som zakladateľka, len ma to zaujalo. Bola som zvedavá na odpovede. Ale odpoviem, na čo sa pytaš. Diskusia je dobrá pre tých, ktorí nevedia pochopiť anonymne urážky a ponižovanie. Len toľko. Nabudúce, keď nebudeš rozumieť tomu, prečo niekto zakladá diskusiu, nemusíš sa zapájať. Pekný večer 😊

anonym_ddd0b4
4. okt 2025
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor Pyta sa kto? Anonym🙂

@dskjhfdlkdjhl a ty dskjh.....si kto? Anička z Dolnej Hornej? Tiež si anonym predsa 😂 Nechápem, prečo Vás to poniektoré stále irituje, v každej diskusii. Aj keby som tu pod svojím menom, vieš.....kto som.

dskjhfdlkdjhl
4. okt 2025
@anonym_ddd0b4

@dskjhfdlkdjhl a ty dskjh.....si kto? Anička z Dolnej Hornej? Tiež si anonym predsa 😂 Nechápem, prečo Vás to poniektoré stále irituje, v každej diskusii. Aj keby som tu pod svojím menom, vieš.....kto som.

@anonym_ddd0b4 A ja Teba preco iritujem?

dskjhfdlkdjhl
4. okt 2025
@nika23t

@dskjhfdlkdjhl taká nejaká nekompletná komunikácia s Tebou, ale tak asi takým človekom aj si 😉 Nie, nie som zakladateľka, len ma to zaujalo. Bola som zvedavá na odpovede. Ale odpoviem, na čo sa pytaš. Diskusia je dobrá pre tých, ktorí nevedia pochopiť anonymne urážky a ponižovanie. Len toľko. Nabudúce, keď nebudeš rozumieť tomu, prečo niekto zakladá diskusiu, nemusíš sa zapájať. Pekný večer 😊

@nika23t Nekompletna komunikacia? Vidim, ze Ty budes velmi prijemna osobka, tiez Ti prajem pekny vecer😉

anonym_ddd0b4
4. okt 2025
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_ddd0b4 A ja Teba preco iritujem?

@dskjhfdlkdjhl mňa neiritujes, mne si u prdele 😂 Si cudzí človek, či vymyslený nick, či anonym. Ale ty si sa hneď pustila do autorky (anonymnej 😂) a zbytočne, lebo si jej na otázku neodpovedala.

dskjhfdlkdjhl
4. okt 2025
@anonym_ddd0b4

@dskjhfdlkdjhl mňa neiritujes, mne si u prdele 😂 Si cudzí človek, či vymyslený nick, či anonym. Ale ty si sa hneď pustila do autorky (anonymnej 😂) a zbytočne, lebo si jej na otázku neodpovedala.

@anonym_ddd0b4 Ak sa tu niekto do niekoho pustil, tak Ty do mna. Ja som sa len spytala, kto sa pyta. Vidis ten rozdiel? Mozno si presna ta, ktora by zakladatelke mala odpovedat, preco mas potrebu do druhych skakat😉

liusa82
4. okt 2025

najlepšie podla mňa bolo, keď tu žiadna možnosť anonymnej odpovede ani nebola.A existovalo sa dlhé roky.To treba písať velitelstvu na mk že to takto vymysleli.Ja tiež vždy píšem pod svojim nickom a je mi jedno čo si kto o mne dohladá alebo nedohladá.Málokedy píšem anonymom jedine vtedy, ak sa to týka rodiny alebo nejakých sukromých záležitostí.
Párkrát som iba využila anonymnú odpoveď odkedy tu je

sevrin
4. okt 2025

@anonym_autor ficoidi si liečia svoje mindráky

bielasovicka
5. okt 2025

@anonym_autor no hlavne ze sa pýtaš anonymne. Ved robíš to isté.

karolinakr
8. okt 2025
@liusa82

najlepšie podla mňa bolo, keď tu žiadna možnosť anonymnej odpovede ani nebola.A existovalo sa dlhé roky.To treba písať velitelstvu na mk že to takto vymysleli.Ja tiež vždy píšem pod svojim nickom a je mi jedno čo si kto o mne dohladá alebo nedohladá.Málokedy píšem anonymom jedine vtedy, ak sa to týka rodiny alebo nejakých sukromých záležitostí.
Párkrát som iba využila anonymnú odpoveď odkedy tu je

@liusa82 zradkyňa..som myslela, že posledna si odolala a tiež si využila anonym 🙂 ja som posledny mohykan, zatiaĺ som.nevyužila anonymnu odpoveď 🙂 odkedy sa to zaviedlo

Strana
z2