icon

Prečo sa bohatí ľudia zaujímajú o Modrý koník?

25. júl 2024

tak som sa zamýšľala minule ..čo podľa Vás motivuje bohatých ľudí (i keď bohatstvo je relatívna záležitosť) chodiť na MK? Respektíve akú majú motiváciu ? Ego? Alebo aj záujem poradiť v živote nezištne? Viem, že je pre všetkých hej ...ale takú vystatovačnú ? alebo záleží od osoby ? i keď väčšina je tu asi taká, že sa pýta otázky, kedy pípnu na účet prídavky a ako človek vyžije. Pri akom príjme vie človek slušne vyžiť, keď tu padajú aj 3 tisícové cifry...

zuzinka888
25. júl 2024

Ked ti niekto napise, ze ma bazen tu to moze znamenat ze ma nafukovaci bazen za 100 z Mauntfildu. Ze ma klimu - tu mo moze znamenet at obycajny ventilator so zasobnikom na vodu. A to ze podnika s eshopom,ze predava veci na bazariku na MK🤣🤣🤣. Alebo aj nie.🤔

hellwant
25. júl 2024

@zuzinka888 A ked napíše, ze ma manželku/la môže to byť nafukovacia sex Barbie/Ken, ci? 🤪😉

liusa82
25. júl 2024

@vyrovnanaosoba tak to sa potom s vela ludmi minimálne sa sk nepobaví😀 strašné niečo.Myslieť si to môže v hlave ked už, ale vypustiť to priamo z úst na niekoho

liusa82
25. júl 2024

@lakebabe ale by si sa divila ako sa majú aj kaderníčky výborne.Ja tam tiež nechodím načo.Vlasy mám svoje dlhé po zadok.Jedine doma sama s nožničami podstrihujem konce.Ale mamča chodí často na strih ale k obyčajnej ani nie moc drahej taký zlatý stred do zm a kaderníčka chodí na dovolenku do Havany a kade tade každý rok🙂 takže nemajú sa dobre len tie v Ba,ale aj u nás v obyčajnom okrese moraveckom je im sveta žiť🙂

basulaak
25. júl 2024

Ehm, pardon, ale nie je tomu tak davno co sa tu par materi nadrapovalo, ze akym pravom hovorime na verejnosti, ze mame zdrave a krasne deti. Takze, ludom nikdy clovek nevyhovie. Ani ked sa pochvali svojimi vlastnymi detmi. Tak sa nedivim, ked sa uspesny clovek pochvali/spomenie ako sa mu dari. To sa proste neodpusta, vsak? 🙃ludom nevyhovies.

lakebabe
25. júl 2024

@liusa82 mne nemusíš hovoriť ja mojej dotujem dovolenky😀 ale aj tak ju mam rada a pocestujem za ňou kľudne aj na koniec Slovenska, lebo mi vie z tých mojich par vlasov na hlave vyčarovať nenormalnu hrivu po rit😀 ale keď tam som toľko hodín ja jej za tu drinu zaplatím rada. Keby som mala svoje vlasy riadne jasne ze nechodím nikde, ale blond vlasy a napojenie si sama nespravím. A rada za ňou za jej ceny pocestujem aj sto kilometrov

mirkam3
25. júl 2024

Autorka, taká úvaha podľa tvojho zmýšľania: PRECO SEM CHODIA CHUDOBNÍ?
Na internet majú peniaze, majú aj čas vysedávať za PC/mobilom miesto toho, aby sa snažili zlepšiť svoju životnú situáciu a len tu v každej druhej téme závidia s vyplakavaju?

liusa82
25. júl 2024

@lakebabe ja tam tiež chodím rada iba tak pokecať pokial mamču strihá.Už hádam aj 10,15 rokov tam chodí.To už je ako rodinná známa.Len mne je sranda to,ako sa všetky tieto kaderníčky aj kozmetičky u nás v meste uživia.Ked ideš po zm tak od vrchu dole samá reštika,bar,kaderníctvo,kozmetika, masáže.A ešte nikto z nich neskrachoval.Vo velkom meste to chápem ale u nás mi to hlava nebere.Zvlášť, ked sa tu skoro každý moravčan sťažuje že nemajú bubáky😀

lakebabe
25. júl 2024

@liusa82 vieš čo ja som vo veľa menších mestách prekvapená, aj Nz aj Lv, keď sme tam niekedy chodím tam na mihy, ale toľko barberov, braideriek, kaderniciek, nechtarok , kozmeticiek ze sa užívi.
Ale zas je to fajn ze je aj vyber

marsmykkok
25. júl 2024

@eliska13 ??? Nerozumiem reči tvojho kmeňa. Čo si myslela tým či o každom mám taký prehľad? O anjelicek si myslela? No tak mám, mám ju v obľúbených, ale taký ako máš ty nemám, viem, že má staršieho muža, ale vek som nevedela. A čo tá poznámka že muž zarobí aj ona robí? Však som písala, že majú obaja dobrú prácu a skrz prácu sú priemerne zabezpečený. Teda neviem o čo ti ide. Ja proti nej nemám nič, ale ako príklad som ju dala preto, že je tu často hejtovana že ona peniaze má,.nevie ako sa žije tu a tak. Teda mnoho žien ju považuje za bohatú čo si ja nemyslím.

yanni
25. júl 2024

@eliska13 jej muz uz ma cez 60.

ivangeline
25. júl 2024

Zvedavosť.

hellwant
25. júl 2024

Tieto dni su pre tych, ktorí sa maju na SVK lepšie modrosmutne. Na temu o vylete nemôžem prispiet, kedze autorka chce ludi do 1000 eur, v tejto teme sa divia, ze tu pisu bohatsi, vraj preco, a ak niekto ma nad 3k je to amoralne....zajtra snad budem mat moznost dokupit si Patreon na Modraka, aby som mohol prispievat a z vytazku cosi pôjde na dobru vec🤔
Upozornujem, prechadzam v takmer 42 rokoch z chlipnosti na chlapsku frigiditu, berte ma s rezervou🙃

babulkomale
25. júl 2024

Prosím a keď sme bohatí, aj bazén máme, ale klímu nemôžeme mať zo zdravotných dôvodov, aj to sa ráta? 😃

lakebabe
25. júl 2024

@hellwant to už vo viacerých témach tu začína byť podmienka aká platova skupina sa môže vyjadriť 😄😄😄 normálne by tu mali pri registrácii pýtať kópiu daňového priznania 😄 máš mesačne nad dvojku prac sa ztadeto😃

hellwant
25. júl 2024

@lakebabe a keby vedeli, ze aj poctivo vyuzivam socialne vyhody v odboroch, ci firme, darujem krv a ostavam doma v ten den- plne zaplateny- ukameňovali by ma.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
hellwant
25. júl 2024

@esterr_ka Viem, len sa to tak zhrklo na 1 den

lakebabe
25. júl 2024

@hellwant to tu nevrav nahlas ešte ak dostaneš aj bagetu gratis po darovaní krvi🤌

mclissa
25. júl 2024

Bohate su u mna milionarky. Este som veru nepostrehla, ze by tu niektora pisala, ze ma miliony 🤷‍♀️

hellwant
25. júl 2024

@lakebabe v Čadci nie, dostanes ranajky a čokoladu/margotku a preplatia listok tam aj spät. Autom nechodim, cize usetrim aj na tom😅 Pri plaketach vit. balicek od VSZP 😁

milanemila
25. júl 2024

Nerozumiem tvojej otazke, ved “bohate” matky su rovnako matkami ako tie “chudobne” a riesia rovnake veci okolo deti, vztahov, svokry atd 🤷🏼‍♀️ preco by mali mat inu motivaciu sem chodit? Ja sa napriklad v realnom zivote o tom kolko zarabam, co mam, kam cestujem a kolko to stalo, ako byvame a aku mame hypo, ake mame auto ani s nikym nebavim. Tu som tiez nejake konkretnosti nerozoberala, ale clovek ked je anonymny, tak “povie” viac. Mozem ta ubezpecit, ze ludia kt maju realne vela penazi a zarobili ich svpjou hlavou sa nepotrebuju ukazovat, chvalit a ani si vycapit znacku na kazdy kus oblecenia 🙈

lakebabe
25. júl 2024

@hellwant ešte aj Margotku a raňajky 💁‍♀️ v Za kedysi dávali len suchu bagetu 😀 no nič vyššia vrstva ste tam darmo 😄

hellwant
25. júl 2024

@lakebabe 😅 Ale zas od striebornej, ci zlatej je hodina plavania na plavarni zadara v ZA

lakebabe
25. júl 2024

@hellwant tak to hej keby som vedela tak v tom pokračujem 😄

milanemila
25. júl 2024

@dadis ja zavidim iba “mozem zjest co chcem a nepriberiem” 😂🙈

lakebabe
25. júl 2024

@milanemila presne to je jedine co ma po tridsiatke vie vytočiť 😄😄😄

dadis
25. júl 2024

@milanemila
@lakebabe baby, tak toto by som fakt chcela 😂😂 . Dnes som si dala na veceru jahodovu zmrzlinu a rano nezapnem gombik 😅🤭

lakebabe
25. júl 2024

@dadis ja som práve otvorila bonbonieru co mam zo zásob z narodenin 😄😄😄 tiež to ráno uvidím neboj sa. Teraz za každú blbost co zjem musím tráviť desať krát viac času vo fitku ako kedysi 😄

hellwant
25. júl 2024

@dadis Na vsetkom sa snaz hladat to dobre a najdes to. Ten tvoj ho nemusi aspon rozopinat 😀👍