Prečo sa bohatí ľudia zaujímajú o Modrý koník?
tak som sa zamýšľala minule ..čo podľa Vás motivuje bohatých ľudí (i keď bohatstvo je relatívna záležitosť) chodiť na MK? Respektíve akú majú motiváciu ? Ego? Alebo aj záujem poradiť v živote nezištne? Viem, že je pre všetkých hej ...ale takú vystatovačnú ? alebo záleží od osoby ? i keď väčšina je tu asi taká, že sa pýta otázky, kedy pípnu na účet prídavky a ako človek vyžije. Pri akom príjme vie človek slušne vyžiť, keď tu padajú aj 3 tisícové cifry...
MK je socialna siet. Takze sem chodia pokecat, poradit, postazovat sa, pochvalit sa.... Preco sem niektori davaju blbe otazky?🤔
Preco chodia bohati, chudobni, cierni, bieli, vysoki, chudi, nosati na FB, IG...?????🤔
@marsmykkok to o každom máš taký prehlad?
Jej muž bude o chvíľu 60 tnik tak snad si rodinu uživí a aj ona pracuje pri deťoch.
Anonymka toľko opytovacich viet, že človek nevie na ktorú skôr odpovedať.Zi a nechaj žiť
Motivovať chudobných ľudí 😂😂
Ja som sa najskôr zamýšľala pri nadpise témy, prečo tu každý deň musí niekto riešiť iných, ich bohatstvo, ich príjem, ich chudobu a podobne… Ale po prečitaní príspevku sa pýtam, na čo táto téma. To pri registrácii boli nejaké podmienky súvisiace s majetkom/bohatstvom? Alebo je to stranka určená pre chudobných, resp. nie bohatých? Alebo ako to máme chápať?
Proste sú bohatí a bohatší a sú aj takí, ktorí nemajú. Ale každý jeden má iné záujmy, inak strávi svoj voľný čas. To je všetko.
Ako mne povedal jeden realitný maklér, dosť na veľa bol 😂 že nepovažuje plat 2500e za plat a človek čo sa nechá takto zdierať, je pod jeho úroveň 🤔 že sa s ním ani nemá o čom baviť, lebo vie, že robí len podradnú prácu a on sa za dva roky vyšplhal na plat 5000e 🤔 keď som mu povedala, že to musí byť veľmi smutný človek, keď jedine, co má, sú 5000e každý mesiac a ziaden okruh priateľov rodinu, tak povedal, že on ma kologov 🤭 a klientov. 👍
Ty si tu písala aj včera? Otázka viac-menej rovnaká.
to je sakra nuda...🤦♀️ choďte radšej do práce ak sa nudíte akp zakladať takého trápne a nudné diskusie
Je tu niekto kto mi povoli prispievat sem? Nakolko sa nemam az tak zle. Alebo treba zalozit stranky Modre ferrari? I ked nato zdaleka nedosahujem, mozno Modré audi🤣
Elon Musk ani Kylie Jenner tu určite nie sú, neboj sa.
Tu si každý môže napisat že zarába milióny a pritom to tak vôbec nemusí byt

mk je primarne stranka pre zeny/matky.. si myslis, ze 'bohate' mamicky maju svoj sukromny portal na vykecavanie sa? aby nemuseli chodit medzi plebs? 😀