icon

Prečo sa bohatí ľudia zaujímajú o Modrý koník?

25. júl 2024

tak som sa zamýšľala minule ..čo podľa Vás motivuje bohatých ľudí (i keď bohatstvo je relatívna záležitosť) chodiť na MK? Respektíve akú majú motiváciu ? Ego? Alebo aj záujem poradiť v živote nezištne? Viem, že je pre všetkých hej ...ale takú vystatovačnú ? alebo záleží od osoby ? i keď väčšina je tu asi taká, že sa pýta otázky, kedy pípnu na účet prídavky a ako človek vyžije. Pri akom príjme vie človek slušne vyžiť, keď tu padajú aj 3 tisícové cifry...

reanda
25. júl 2024

mk je primarne stranka pre zeny/matky.. si myslis, ze 'bohate' mamicky maju svoj sukromny portal na vykecavanie sa? aby nemuseli chodit medzi plebs? 😀

doriiis
25. júl 2024

@lakebabe ...bazén.To je položka za cca 1000€ u nás.Mam aj drahšie položky na dome.🫣🤭
No nič radšej som ticho

stanulienkat
25. júl 2024

MK je socialna siet. Takze sem chodia pokecat, poradit, postazovat sa, pochvalit sa.... Preco sem niektori davaju blbe otazky?🤔
Preco chodia bohati, chudobni, cierni, bieli, vysoki, chudi, nosati na FB, IG...?????🤔

lakebabe
25. júl 2024

@doriiis to tu nehovor nahlas, lebo ta ktosi okrikne, ze sa chvális že si vyššia vrstva, ako pred chvíľou v téme o kadernictve 😃😃😃
Ja už sa tu len smejem v tych temach, niektorí tu majú strašne komplexy zo svojho života.

doriiis
25. júl 2024

@lakebabe ....ťa sprdli,že chodíš ku kadernícke?😅

lakebabe
25. júl 2024

@doriiis vseobecne, ze niekto napíše koľko nechal u kaderníčky 😀 a kto dá viac je vyššia vrstva a sa chvali 🤦‍♀️ ludom prepína len neviem ci z tepla alebo len tak prirodzene 😄

dadis
25. júl 2024

@doriiis Ja si veru kadernicku casto dovolit nemozem..uz chodievam len 1x do roka cca..idem pozriet do diskusie a zvozim vsetky tie burzujky 😅😁🤣

eliska13
25. júl 2024

@marsmykkok to o každom máš taký prehlad?
Jej muž bude o chvíľu 60 tnik tak snad si rodinu uživí a aj ona pracuje pri deťoch.
Anonymka toľko opytovacich viet, že človek nevie na ktorú skôr odpovedať.Zi a nechaj žiť

doriiis
25. júl 2024

@lakebabe
@dadis ....ja ku kadernícke nechodím vôbec.🤷🏻‍♀️Považujem to za zbytočne v mojom pripade

dadis
25. júl 2024

@doriiis Ja si viem predstavit chodit tam kazde 3tyzdne, lebo si dofarbujem vlasy po domacky, ale tu u nas v BA by som musela obetovat jednu oblicku 🤣🤣🤣

lakebabe
25. júl 2024

@dadis môžeš aj mňa rovno 😀 som si tam dovolila napísať koľko stojí napajanie😀 môžem za to ze mam päť chlpov na hlave😀🤷‍♀️

dadis
25. júl 2024

@lakebabe Je to vec priorit.. ja napajat nemusim, vlast mam huste a dlhe, ale bohuzial uz od 30tky sive 🙈🤣😅 nastastie, na rozdiel od napajania, sa da farbit aj doma 😅😁..verim, ze by si aj ty toe peniazky radsej do ineho vlozila

doriiis
25. júl 2024

@dadis
@lakebabe ....problém nie je asi v tom,kto čo má a nemá.Ale v tom,že už si ľudia závidia všetko.Ja napríklad vôbec nezávidím kaderníčku hoc aj každý týždeň.Lebo ju jednoducho nepotrebujem.Tak čo mám závidieť? Alebo nepotrebujem more každý rok.Ale zato ten bazén,čo mám na dvore áno.

lakebabe
25. júl 2024

@dadis Keby mam svoje husté a dlhé tak ich lepšie využijem 😄 ja zas chvalabohu nesediviem aspoň čosi na tých par vlasoch 😀

lakebabe
25. júl 2024

@doriiis ľudia si tu už závidia aj nákup v Tescu v poslednej dobe🤷‍♀️

doriiis
25. júl 2024

@lakebabe ...nuž nie náhodou maju práve tí,čo závidia najviac najmenej.🫣

dadis
25. júl 2024

@doriiis Kadernicku nezavidim ani ja, vlastne ani nic nezavidim.. poviem si - mam na to? nemam. a viac sa tym nezaoberam, naco? lamentovanim sa este nikdy nic neporiesilo 😅

doriiis
25. júl 2024

@dadis ...asi tak.Ja žijem tak,že peniaze nie sú moja prvá a posledná myšlienka dňa.Pre mňa bola vždy priorita vlastne bývanie bez hypo.Ostatne už prislo samo.

lakebabe
25. júl 2024

@doriiis asi tak co mam teraz niekomu závidieť ze ma nehnuteľnost za 300 - 400 tisíc niekde v Ba a vozovy park ? Však nech ma , keď je šikovný , vie zarobiť, môžem ho len obdivovať
C o mam z toho ze mu budem závidieť

ernesternst
25. júl 2024

Motivovať chudobných ľudí 😂😂

gab1sol
25. júl 2024

Ja som sa najskôr zamýšľala pri nadpise témy, prečo tu každý deň musí niekto riešiť iných, ich bohatstvo, ich príjem, ich chudobu a podobne… Ale po prečitaní príspevku sa pýtam, na čo táto téma. To pri registrácii boli nejaké podmienky súvisiace s majetkom/bohatstvom? Alebo je to stranka určená pre chudobných, resp. nie bohatých? Alebo ako to máme chápať?
Proste sú bohatí a bohatší a sú aj takí, ktorí nemajú. Ale každý jeden má iné záujmy, inak strávi svoj voľný čas. To je všetko.

vyrovnanaosoba
25. júl 2024

Ako mne povedal jeden realitný maklér, dosť na veľa bol 😂 že nepovažuje plat 2500e za plat a človek čo sa nechá takto zdierať, je pod jeho úroveň 🤔 že sa s ním ani nemá o čom baviť, lebo vie, že robí len podradnú prácu a on sa za dva roky vyšplhal na plat 5000e 🤔 keď som mu povedala, že to musí byť veľmi smutný človek, keď jedine, co má, sú 5000e každý mesiac a ziaden okruh priateľov rodinu, tak povedal, že on ma kologov 🤭 a klientov. 👍

tykat
25. júl 2024

@mell27 tak veru, sme jedna z mala krajin kde zachody splachujeme pitnou vodou

tykat
25. júl 2024

@gab1sol nadpis témy zmenili, bol iný

Jáj tak nič, to bola iná téma, je ich tu za pár dní ako maku 😂

tinqua
Autor odpoveď zmazal
tetapetra
25. júl 2024

Ty si tu písala aj včera? Otázka viac-menej rovnaká.

cukroska
25. júl 2024

to je sakra nuda...🤦‍♀️ choďte radšej do práce ak sa nudíte akp zakladať takého trápne a nudné diskusie

hellwant
25. júl 2024

Je tu niekto kto mi povoli prispievat sem? Nakolko sa nemam az tak zle. Alebo treba zalozit stranky Modre ferrari? I ked nato zdaleka nedosahujem, mozno Modré audi🤣

dominikamacakova
25. júl 2024

Elon Musk ani Kylie Jenner tu určite nie sú, neboj sa.

krasolienka1
25. júl 2024

Tu si každý môže napisat že zarába milióny a pritom to tak vôbec nemusí byt