Prečo sa bohatí ľudia zaujímajú o Modrý koník?
tak som sa zamýšľala minule ..čo podľa Vás motivuje bohatých ľudí (i keď bohatstvo je relatívna záležitosť) chodiť na MK? Respektíve akú majú motiváciu ? Ego? Alebo aj záujem poradiť v živote nezištne? Viem, že je pre všetkých hej ...ale takú vystatovačnú ? alebo záleží od osoby ? i keď väčšina je tu asi taká, že sa pýta otázky, kedy pípnu na účet prídavky a ako človek vyžije. Pri akom príjme vie človek slušne vyžiť, keď tu padajú aj 3 tisícové cifry...
@drahomirrra Na Svk zije jeho nevlastný chudobny brat Šéf Bez ôs...toho ťažko tu najdeš, ani na mobil nema....aka krajina, taky Jeff/ Šéf 😉
... častokrát sa tí skutočne majetní (čo nutne neznamená aj bohatí) na verejnosti alebo sociálnych sieťach takto vôbec neprezentujú (len ako príklad taký Bill Gates, Mark Zuckerberg alebo Jack Ma na foto nižšie), a tá malá vzorka navonok "nadpriemerne zabezpečených", ktorá tu sem tam na fotostene alebo v diskusiách má potrebu svoju pseudo majetnosť predviesť, je častokrát len mylná ilúzia, skutočne "bohatý" človek sa upriamuje v živote na úplne iné veci ako na upozorňovanie svojej úrovne a majetku na MK 😶🌫️

@dominikamacakova A ja som myslela, ze Jeff Bezos by tu mohol byt niekde 😅😅😅