icon

Prečo sa môj príbeh na Facebooku nezobrazuje všetkým?

janadruskova
2. feb 2025

Prosím vás o radu, včera som si chcela pridať príbeh na fb len príbeh sa mojim priateľom nezobrazuje , no len niektorým aby som bola presná
Už som zúfalá
Všetko som skúsila a na nete som toho veľa nenacitala
Ďakujem za rady

Strana
z2
bonnie1
2. feb 2025

Mne to začalo robiť od piatku . Proste iba asi traja - štyria to vidia ,ostatným sa neukáže.

janadruskova
autor
2. feb 2025

@bonnie1 nakoniec som si na instagram musela dat príbeh a tak mi na fb ukázalo..tak to asi tak budem musieť robiť

luciar260
2. feb 2025

@janadruskova ahoj , presne tento problem mam aj ja takze asi bude chyba inde kedze sa to deje viacerim, mne nepomohlo ani zdielanie na insta

luciar260
2. feb 2025

@bonnie1 presne to iste , v piatok som po veelmi dlhej dobe pridala nieco ... a asi iba traja sledovatelia, proste ti kt skrolovali a zobrazil sa im pribeh na ploche , on sa nezobrazuje vobec hore na liste medzi pribehmi, skusala som si cez manzelov facebook a vobec tam moj pribeh nebol

martul
2. feb 2025

@janadruskova a z tohto si zúfalá? To hádam nie, čo robíš potom pri normálnych problémoch?

bonnie1
2. feb 2025

@martul ty kokso kde píše že je zúfalá ? Len sa spýtala .. a znovu ty aj v reále tak skaces do ľudí ktorí sa pýtajú ?

martul
2. feb 2025

@bonnie1 prečítaj si štvrtý riadok 😁

janadruskova
autor
2. feb 2025

@bonnie1 v pohode ja takýchto ľudí neriešim 🤦‍♀️🤣🤣 nech si píšu co chcú nekazala som im aby mi písali 🤣
Ďakujem aspoň za info ze nie som jediná 🙂

evaachesa
2. feb 2025

@janadruskova no ono môže byť že si tvoje príbehy ľudia zablokovali. Ja som si tak zablokovala väčšinu keďže ma tie príbehy nezaujímajú. Nebude to aj tvoj prípad? 😏 A fakt si z tohoto zúfalá? To už je potom ale na odborníka. 🫣

bonnie1
2. feb 2025

@martul bože ale si sama so sebou spoko , milujem takých ľudí čo potrebujú uraziť za každú cenu . Nie nie ,nie si lepšia ako autorka 😉

bonnie1
2. feb 2025

@evaachesa tomu sa povie šťastný život keď len také starosti 🙂.

bonnie1
2. feb 2025

@janadruskova a potom prečo je toľko zloby , ja si také rypajuce typy predstavím ako grincha 😂. So závistlivou vraskou a krivym úsmevom 🤭

janadruskova
autor
2. feb 2025

@bonnie1 preto také osoby ignorujem 🤣🤣🤣🤣
Aspoň mam o zábavu postarané 😊😊😊
Zaujímavé veci sa o sebe dozviem..diskusia sa nám zvrhla🤣🤣🤣🤣

martul
2. feb 2025

@bonnie1 niekde tvrdím, že som? Vymýšľaš si vkuse najprv že to autorka nenapísala, teraz zase o mne. Prestaň.

bonnie1
2. feb 2025

@janadruskova snáď sa ten FB čím skôr umudri ✌️
@martul s čím mám prestať ? 🤦. Veď ty si sa zamontovala do príspevku bez akéhokoľvek prínosu .. len kopnúť .

bonnie1
2. feb 2025

@luciar260 už ti ide ? Mne stále nič .. nechápem

martul
2. feb 2025

@bonnie1 prestaň mňa komentovať a vymýšľať si to čo som nepovedala, alebo že autorka to nepovedala a pritom je to jasné napísané v prispecku.

luciar260
3. feb 2025

@bonnie1 neviem pribehy pridavam len raz za cas , teraz nemam pribeh, uvidim co bude nabuduce ale myslim ze chyba bude u nich kedze sa nam toto deje viacerim

evaachesa
3. feb 2025

Podľa čoho viete že sa ľuďom nezobrazuje príbeh? Píšete im či ho vidia alebo vám chýbajú lajky? Ja len tak zo zvedavosti. 🙂

bonnie1
3. feb 2025

@martul nehnevaj sa ale budem komentovať to čo chcem . Tak ako ty .

bonnie1
3. feb 2025

@evaachesa píše ti, či to ľudia videli ,tam nejde o lajky .

evaachesa
3. feb 2025

@bonnie1 ale niekto musí na ten príbeh najskôr kliknúť aby ti ukázalo že to videl, nie?

luciar260
3. feb 2025

@evaachesa ked ho ten clovek vidi nemusi ho lajknut tak je to medzi pozretiami a ked mavate v pribehu 200 pozreti pravidelne a naraz len 7 tak viete ze nieco nefunguje

bonnie1
3. feb 2025

@evaachesa nemusí kliknúť

evaachesa
3. feb 2025

@luciar260 a ako ho uvidím keď ho neotvorim v tej hornej lište kde sú príbehy? 🙂

bonnie1
3. feb 2025

@evaachesa domov medzi novinkami ..

luciar260
3. feb 2025

@evaachesa tak ked ho neotvorite tak samozrejme vtedy nie

evaachesa
3. feb 2025

@luciar260 "ked mavate v pribehu 200 pozreti pravidelne a naraz len 7 tak viete ze nieco nefunguje" .... a nemôže to byť jednoducho tým že to ľudí nezaujíma tsk sa nepozrú? 🤷
Ja nikdy sama od seba nekliknem na príbeh aby som si ho pozrela a keďže veľa krát mi ho zobrazilo aj medzi klasickými príspevkami a tým pádom som si ho akože pozrela. Všetkých čo tam pravidelne niečo pridávali som si postupne zablokovala nech mi nič nevybieha. 😏 Aj tak stále nerozumiem pointe...prečo ti to vadí? Je to tak dôležité aby niekto videl tvoje príbehy?

bonnie1
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
4. feb 2025

@bonnie1 pýtam sa ako ti to ovplyvňuje život keď tvojich 200 priateľov nevidí tvoj príbeh a si až nútená založiť o tom diskusiu.🫣🤷
A pýtam sa ako to funguje lebo som bola v tom že ho človek vidí až keď na neho klikne ale tu mi tvrdíte že ho vidím automaticky. A áno, aj keď príbehy neuverejňujem (nikdy som to neskúšala), dokažem si ich zablokovať...vieš, to nie je žiadna raketová veda. 😉

Strana
z2