Prečo sa môj príbeh na Facebooku nezobrazuje všetkým?
Prosím vás o radu, včera som si chcela pridať príbeh na fb len príbeh sa mojim priateľom nezobrazuje , no len niektorým aby som bola presná
Už som zúfalá
Všetko som skúsila a na nete som toho veľa nenacitala
Ďakujem za rady
@bonnie1 nakoniec som si na instagram musela dat príbeh a tak mi na fb ukázalo..tak to asi tak budem musieť robiť
@janadruskova ahoj , presne tento problem mam aj ja takze asi bude chyba inde kedze sa to deje viacerim, mne nepomohlo ani zdielanie na insta
@bonnie1 presne to iste , v piatok som po veelmi dlhej dobe pridala nieco ... a asi iba traja sledovatelia, proste ti kt skrolovali a zobrazil sa im pribeh na ploche , on sa nezobrazuje vobec hore na liste medzi pribehmi, skusala som si cez manzelov facebook a vobec tam moj pribeh nebol
@janadruskova a z tohto si zúfalá? To hádam nie, čo robíš potom pri normálnych problémoch?
@bonnie1 v pohode ja takýchto ľudí neriešim 🤦♀️🤣🤣 nech si píšu co chcú nekazala som im aby mi písali 🤣
Ďakujem aspoň za info ze nie som jediná 🙂
@janadruskova no ono môže byť že si tvoje príbehy ľudia zablokovali. Ja som si tak zablokovala väčšinu keďže ma tie príbehy nezaujímajú. Nebude to aj tvoj prípad? 😏 A fakt si z tohoto zúfalá? To už je potom ale na odborníka. 🫣
@janadruskova a potom prečo je toľko zloby , ja si také rypajuce typy predstavím ako grincha 😂. So závistlivou vraskou a krivym úsmevom 🤭
@bonnie1 preto také osoby ignorujem 🤣🤣🤣🤣
Aspoň mam o zábavu postarané 😊😊😊
Zaujímavé veci sa o sebe dozviem..diskusia sa nám zvrhla🤣🤣🤣🤣
@janadruskova snáď sa ten FB čím skôr umudri ✌️
@martul s čím mám prestať ? 🤦. Veď ty si sa zamontovala do príspevku bez akéhokoľvek prínosu .. len kopnúť .
Podľa čoho viete že sa ľuďom nezobrazuje príbeh? Píšete im či ho vidia alebo vám chýbajú lajky? Ja len tak zo zvedavosti. 🙂
@luciar260 "ked mavate v pribehu 200 pozreti pravidelne a naraz len 7 tak viete ze nieco nefunguje" .... a nemôže to byť jednoducho tým že to ľudí nezaujíma tsk sa nepozrú? 🤷
Ja nikdy sama od seba nekliknem na príbeh aby som si ho pozrela a keďže veľa krát mi ho zobrazilo aj medzi klasickými príspevkami a tým pádom som si ho akože pozrela. Všetkých čo tam pravidelne niečo pridávali som si postupne zablokovala nech mi nič nevybieha. 😏 Aj tak stále nerozumiem pointe...prečo ti to vadí? Je to tak dôležité aby niekto videl tvoje príbehy?
@bonnie1 pýtam sa ako ti to ovplyvňuje život keď tvojich 200 priateľov nevidí tvoj príbeh a si až nútená založiť o tom diskusiu.🫣🤷
A pýtam sa ako to funguje lebo som bola v tom že ho človek vidí až keď na neho klikne ale tu mi tvrdíte že ho vidím automaticky. A áno, aj keď príbehy neuverejňujem (nikdy som to neskúšala), dokažem si ich zablokovať...vieš, to nie je žiadna raketová veda. 😉

Mne to začalo robiť od piatku . Proste iba asi traja - štyria to vidia ,ostatným sa neukáže.