Prečo sa môj príbeh na Facebooku nezobrazuje všetkým?
Prosím vás o radu, včera som si chcela pridať príbeh na fb len príbeh sa mojim priateľom nezobrazuje , no len niektorým aby som bola presná
Už som zúfalá
Všetko som skúsila a na nete som toho veľa nenacitala
Ďakujem za rady
@evaachesa veď píšeš že si si postupne príbehy zablokovala ,tak zjavne si vedela že sa zobrazujú aj na stene 🤭. Keby si ich mala iba v lište ,nemáš za potreby ich blokovať 🙂. 200 likov ovplyvní život tak ako tebe tieto naťahovačky s cudzími ženami .to už daj radšej like na kamošov príbeh 🙂😎. Sociálna sieť ako sociálna sieť ✌️.
@janadruskova ahojte všetci mala som ten istý problem...stačí si len cez googleplay najsť facebook aplikaciu a dat si ju aktualizovať a bude Vam fungovať príbeh 🙂 nemáte začo a pekny deň 🙂
Mne robi presne to iste, predtým cez 300 zhliadnutí, teraz ledva 20...takže vidím ze nie som jediná...a je to pre mňa dôležité, nakoľko dávam do príbehu moju prácu a je pre mňa dôležité videnie..mam to ako reklamu..
Ahojte mňe sa toto stalo presne včera tak isto dám príbeh a nič pozerám cez muža či mu to ukazuje na Facebooku a nič neviem čo sa deje či to oni majú výpadok alebo čo už to trvá jeden celý den
@peony13 vôbec neviem mne to nejde už 2 deň už som skúsila všetko asi
Mne to ešte stále nejde dúfam že to nabehne vôbec
@14katarina14 dnes som skúšala 2 x a vôbec nikomu to neukázalo . Ale nikomu .. čo od piatku do včera aspoň 2-3 , dnes nikto
Áno áno ja rovnako tak nechápem čo je stým
@janadruskova presne tento problém mám aj ja neviem ako to mám už nastaviť....od 4.2... jednak mi z ničoho nič nešiel msg musela som ho odinštalovala a znova a vymazali mi všetke správy po rok 2023..a teraz príspevky v mojom dní z 300 na 13... Ja nechapem
Dnes FB oslavuje 21 rokov tak neviem. Možno chystajú zmeny
Ide Vam to už? Čo pomohlo?
@lenka100218 už to ide...neurobila som nič...

@bonnie1 asi mas pravdu.l