Prečo sa to deje?
Modrý koník
Ahojte, po našom preverení sa ukázalo, že pôvodná diskusia aj tento následný príspevok boli vymyslené a pochádzajú od tej istej používateľky.
Na Modrom koníku si vážime úprimnosť a dôveru, s akou tu zdieľate svoje príbehy. Takéto vymyslené a citovo manipulatívne príspevky však podkopávajú dôveru komunity a zneužívajú empatiu ostatných používateľov.
Prosíme, aby ste na túto tému ďalej nereagovali. Ďakujeme všetkým, ktorí v dobrej viere poskytli podporu a súcit – žiaľ, v tomto prípade išlo o úmyselné klamstvo.
Modrý koník team
preco sa toto deje? to je realne pravda? :(
lduia si vymyslaju rakoviny?
Lebo ľudia sú chorí 🤮 také si vymýšľať dokáže len chorý človek
toto je fakt hnus 😦 aspon peniaze nepytala, lebo uz jej isli niektore posielat
toto je fakt hnus 😦 aspon peniaze nepytala, lebo uz jej isli niektore posielat
@sisa_s ale preto nema dovod to potom robit, ved nepytala peniaze :( preco to robila.
takze je to uz verejne :
Ahojte, po našom preverení sa ukázalo, že pôvodná diskusia aj tento následný príspevok boli vymyslené a pochádzajú od tej istej používateľky.
Na Modrom koníku si vážime úprimnosť a dôveru, s akou tu zdieľate svoje príbehy. Takéto vymyslené a citovo manipulatívne príspevky však podkopávajú dôveru komunity a zneužívajú empatiu ostatných používateľov.
Prosíme, aby ste na túto tému ďalej nereagovali. Ďakujeme všetkým, ktorí v dobrej viere poskytli podporu a súcit – žiaľ, v tomto prípade išlo o úmyselné klamstvo.
Modrý koník team
Používateľka klara1205 už nemá účet na koníku.
kde bola diskusia? nemáte link?
Ludia prosim vas, toto je chore, ale nehnevajte sa, mne umrela blizka osoba na rakovinu , kopec je tu mnohych na rakovinu co sa liecia, a toto nechapem, kto dokaze vyplodit takyto pribeh ktory v mojich ociach znie normalne, lebo som nedavno pochovala moju blizku rodinu na rakovinu, konkretne pankreasu, a teda ozaj sa mi nepaci ze niekto na tuto temu vtipkuje. rakovina pankreasu bere kazdeho. ozaj a to cim sme si presli ma poznacilo na cely zivot. preco ludia potom piste temy ktore nie su realne? je mi uz ozaj smutno, toto je strop !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Súvisí to nejako s témou maminy ktorá chcela pripraviť deti na svoju smrť a včera alebo predvčerom tu písala jej kamarátka ze už zomrela? Lebo oboje konik zmazal
Ta zena musi byt chora, bez EQ.Az raz ochorie na rakovinu niekto z jej blizkych, ci deti mozno si uvedomi ako sa raz hnusne zahravala s tou chorobou😔
To bolo vymyslené ?
Ja sa asi dogrciam.Ja som tú prvú diskusiu čítala na dovolenke, plakala som na pláži pri čítaní toho mužovi a ďakovala za to, že sme zdraví, že môžme...
Ja jdu blejt velebnosti, fakt 🤮
MK sa stal virtuálnym priestorom, kde v súčasnosti takmer denne chodia ženy zobrať so srdcervúcimi, vymyslenými príbehmi, ako majú viacero deti, sú bez peňazí, bez rodiny, bez bývania, v poslednom čase už aj bez jedla... Dávajú tu linky na Ľudia ľuďom a podobné protispoločenské, ojeb@vačské portály, kde sa združujú vychcaní nemakačenkovia, roky žijúci z podvodov a súcitu pracujúcich ľudí.
A naivné až sprosté ženy z koníka im začali hromadne posielať bez overenia peniaze. A ešte skáču a urážajú tie, ktoré upozorňujú na podvody. Takže, keď niekto vidí, že tu stačí napísať srdcervúci príspevok, spomenúť v ňom deti a pridať číslo účtu a už to ide, tak sa rád inšpiruje.
Začnite takéto príspevky odstraňovať, v prípade, že niekto píše o tom, že deti mu zomierajú od hladu, prepošlite jeho kontakty, telefón, IP na políciu a sociálku a bude pokoj.
To bolo vymyslené ?
Ja sa asi dogrciam.Ja som tú prvú diskusiu čítala na dovolenke, plakala som na pláži pri čítaní toho mužovi a ďakovala za to, že sme zdraví, že môžme...
Ja jdu blejt velebnosti, fakt 🤮
Ono to moze byt aj nejaka osobnostna uchylka, potreba putat pozornost (byt slavna v zmysle citana)... Cely bulvar podla mna zcasti funguje na vymyslenych nepravdivych veciach (resp. prekrutenych, dezinterpretovanych, cielene neuplne popisanych...) Stastne pribehy pozornost (a peniaze) nestrhnu.
MK sa stal virtuálnym priestorom, kde v súčasnosti takmer denne chodia ženy zobrať so srdcervúcimi, vymyslenými príbehmi, ako majú viacero deti, sú bez peňazí, bez rodiny, bez bývania, v poslednom čase už aj bez jedla... Dávajú tu linky na Ľudia ľuďom a podobné protispoločenské, ojeb@vačské portály, kde sa združujú vychcaní nemakačenkovia, roky žijúci z podvodov a súcitu pracujúcich ľudí.
A naivné až sprosté ženy z koníka im začali hromadne posielať bez overenia peniaze. A ešte skáču a urážajú tie, ktoré upozorňujú na podvody. Takže, keď niekto vidí, že tu stačí napísať srdcervúci príspevok, spomenúť v ňom deti a pridať číslo účtu a už to ide, tak sa rád inšpiruje.
Začnite takéto príspevky odstraňovať, v prípade, že niekto píše o tom, že deti mu zomierajú od hladu, prepošlite jeho kontakty, telefón, IP na políciu a sociálku a bude pokoj.
@anonym_9fac74 súhlasím, zbierky a odkazy na donino ci ľudia ľuďom by tu mali mazať okamžite a takou istou svetelnou rýchlosťou ako mažú to čarovne slovíčko na V
Nemám slov,bo za tie od srdca úprimné by ma razom vyhodili 🤬. A prečo to môže niekto robiť? No asi preto,lebo to nemá v hlave a v živote, v poriadku. Iný dôvod mi veru napadá...
Nemám slov,bo za tie od srdca úprimné by ma razom vyhodili 🤬. A prečo to môže niekto robiť? No asi preto,lebo to nemá v hlave a v živote, v poriadku. Iný dôvod mi veru napadá...
@zuzanita1609 ale ved ona o nic neziadala :( nechapem , ako moze dakto si toto vymysliet? neverim.
@zuzanita1609 boli uprimne a na tuto temu sa snad nesranduje ked som jej pisala ze ci nepotrebuje oblecenie vravela ze nic nepotrebuje, na co by niekto fiktivne daco zakladal na tuto temu? preco preco preco
@zuzanita1609 ale ved ona o nic neziadala :( nechapem , ako moze dakto si toto vymysliet? neverim.
@anonym_autor možno o týždeň by založila ďalšiu diskusiu a potom by už žiadala o nejaké to euro. Ťažko povedať každopádne chorých hláv je tu v poslednej dobe celkom dosť.
@anonym_autor možno o týždeň by založila ďalšiu diskusiu a potom by už žiadala o nejaké to euro. Ťažko povedať každopádne chorých hláv je tu v poslednej dobe celkom dosť.
@lenkasarka neziadala nikde. praveze
@anonym_autor veď píšem,že o týždeň dva v novej diskusii by už možno žiadala.
@anonym_autor veď píšem,že o týždeň dva v novej diskusii by už možno žiadala.
@lenkasarka ok.
Chorá osoba, či vedome alebo nevedome. Ak vedome dúfam, že ochorie sama a nikto jej nebude veriť.
@anonym_autor Nechcem zlahcovat situaciu, ale su to len dve z desiatok vymyslenych tem, ktore su tu zakladane (casto za pomoci chatu gpt), uz som myslela, ze to je hadam vas zamer. Na tie vymysly co hovorite?
Ja zas neverím že toto píše MK😉
všetko fajn len by ma zaujímalo ako reálne vie niekto z koníka zistiť či to bola vymyslená téma ...
hrôza, ani by mi nenapadlo, že je to vymyslené... ale inak, klobúk dole, admini! Takéto veci sa asi neodhaľujú ľahko, ale je super, že ste si dali námahu a preverili to. Ľudia sem fakt chodia s dôverou a takáto otvorenosť z vašej strany je veľmi dôležitá.

Ahoj, po preverení sa ukázalo, že pôvodná anonymná diskusia o zomierajúcej matke dvoch detí, rovnako aj tento následný príspevok boli vymyslené a pochádzajú od tej istej používateľky....