Prečo sa to deje?
Modrý koník
Ahojte, po našom preverení sa ukázalo, že pôvodná diskusia aj tento následný príspevok boli vymyslené a pochádzajú od tej istej používateľky.
Na Modrom koníku si vážime úprimnosť a dôveru, s akou tu zdieľate svoje príbehy. Takéto vymyslené a citovo manipulatívne príspevky však podkopávajú dôveru komunity a zneužívajú empatiu ostatných používateľov.
Prosíme, aby ste na túto tému ďalej nereagovali. Ďakujeme všetkým, ktorí v dobrej viere poskytli podporu a súcit – žiaľ, v tomto prípade išlo o úmyselné klamstvo.
Modrý koník team
Ja zas neverím že toto píše MK😉
@anonym_def3e9 Ja naopak verím, vidím tam nezamentiteľný rukopis chata GPT 😃
99 percent anonymnych tem je vymyslenych.
je to cena za moznost zakladat temy anonymne a anonymne aj komentovat.
ja som uz vcera bola presvedcena, ze je to len nejaky vyplod chorej hlavy. prpste to tak je.
neverim ziadnej takejto melodramatickej zvrhlosti, co sa tu objavi.
naozaj nerozumiem, co je na tom nepochopitelne, museli ste s tym pocitat.
Hej a čo ma s tym chatgpt
To by polka diskusií bola bloknuta a nie ze admin zalozi zvlášť diskusiu lebo ,, nechápe,,
😅😅😅😅😅
A určite to preverili osobne ako každú diskusiu
Hej a čo ma s tym chatgpt
To by polka diskusií bola bloknuta a nie ze admin zalozi zvlášť diskusiu lebo ,, nechápe,,
😅😅😅😅😅
A určite to preverili osobne ako každú diskusiu
@anonym_def3e9 skoda,z e nepreveruju vsetky nahlasenia...lebo take zveriny, co si ti ista "skupinka" dovoli, to je pomalicky na TO
@anonym_def3e9 skoda,z e nepreveruju vsetky nahlasenia...lebo take zveriny, co si ti ista "skupinka" dovoli, to je pomalicky na TO
@nyusika ale ako reálne vedia preveriť pravdivosť informácie
Majú detektíva na uzivatelov mk? aby ich sledoval v reálnom svete?a keď on im to potvrdí a podpíše sa pod to ze imformacia je vymyslena???
To nech mi nikto netvrdí
Blbosť ako mraky a viac sa nevyjadrujem
Je svinstvo, keď si niekto vymýšľa smrteľné choroby, len aby z iných vytiahol peniaze.
A to ešte poznám jednu ***** čo aj vlastnú matku v inzeráte pochovala, len aby z ľudí vytiahla peniaze lebo nemá na "pohreb".
@nyusika ale ako reálne vedia preveriť pravdivosť informácie
Majú detektíva na uzivatelov mk? aby ich sledoval v reálnom svete?a keď on im to potvrdí a podpíše sa pod to ze imformacia je vymyslena???
To nech mi nikto netvrdí
Blbosť ako mraky a viac sa nevyjadrujem
@anonym_def3e9 predpokladam, ze admin vidi, kto pise pod anonymnym nickom. ked nie, tak je to najamterskejsia stranka, aka bola kedy nakodovana
Este par rokov a uz ani my sami nebudeme s istotou vediet, ci nie sme éjáj.
Ešte mi napadlo,že takéto témy môže zakladať aj osoba,ktorá je v reálnom živote prehliadaná, nespokojná, frustrovaná a čaká "súcit" aspoň tu. Týmto si pýta pozornosť a ľútosť.
Ale toto je ozaj svinstvo 😤, z ľudí na koniku sa potom stávajú necitliví,neempatickí,anomymní,podozrievaví prispievatelia do diskusií a čuduje sa potom niekto, keď je to takto? 😟 (Aj to,s tým anonym prispievaním to bol zlý nápad, človek keď si chce "kopnúť",nech to robí pod vlastným nickom a potom si to 2x rozmyslí).
Kôň by mohol konečne zrušiť možnosť anonymného prispievania.
Tak. A tu máte odpoveď pre všetky, ktoré v takýchto diskusiach hned pytaju cislo uctu alebo adresu aby mohli poslať jedlo a oblecenie. Ale aj tak sa aj naďalej nájdu...bohužiaľ.
Ako môžu vedieť že to bolo vymyslená téma? Že písali z jedného účtu ok. Veď mohli zdieľať svoje prihlasovacie údaje. Ale že by bola diskusia vymyslená? To je nereálne zistiť
Ako môžu vedieť že to bolo vymyslená téma? Že písali z jedného účtu ok. Veď mohli zdieľať svoje prihlasovacie údaje. Ale že by bola diskusia vymyslená? To je nereálne zistiť
@tim23 pozerám ostatné jej príspevky v diskusiách a tam mi pripadá ako normálna osoba, tak teraz fakt neviem
Jedine, že by nechala vtedy tú kamarátku napísať anonymne zo svojho nicku 🤷
V dnešnej dobe sa nedá veriť nikomu, ani tomu že toto píše koník....Ľudia nerozmýšlajú prídu mi veľmi povrchní, plytkí a naprogramovaní.
@tim23 realne mozno pre MK, ktori vidi to prispevok pise. ale ako mohol zistit ze to bola ta ista osoba, ved to pisali dva rozne nicky...
99 percent anonymnych tem je vymyslenych.
je to cena za moznost zakladat temy anonymne a anonymne aj komentovat.
ja som uz vcera bola presvedcena, ze je to len nejaky vyplod chorej hlavy. prpste to tak je.
neverim ziadnej takejto melodramatickej zvrhlosti, co sa tu objavi.
naozaj nerozumiem, co je na tom nepochopitelne, museli ste s tym pocitat.
@nyusika kto vymysla temy o rakovine? to je uz trocha chore nie?
overit si mozu akurat tak, ze obe sa prihlasili z jedneho PC, (kazde zariadenie ma svoje cislo), alebo napr ze ta uzivatelka ktora zalozila diskusiu bola klara...co vsak nevylucuje ze mohlo ist o dve rozne osoby, len jej dotycna prepozicala ucet - a napisala ako anonym.
Ale inak, tiez som nazoru ze drviva vacsina hlavne anonymnych tem je vymyslena. Aby mali 100% istotu, museli by osobu navstivit alebo policiu do toho zapojit 😂
@zuzanita1609 boli uprimne a na tuto temu sa snad nesranduje ked som jej pisala ze ci nepotrebuje oblecenie vravela ze nic nepotrebuje, na co by niekto fiktivne daco zakladal na tuto temu? preco preco preco
@anonym_autor
Nuda.
Stavka.
Tuzba po pozornosti. Dolezitosti.
Zvratena zabava na sucite druhych, ze ich riadi, kontroluje a oni “robia presne to, k comu ich ona smeruje”. Pocit moci.
Test na buduci roman.
Test prescedcivosti na buducu diskusiu, kde si vymysli nove postavy a novy tazky pribeh, ale uz by pytala veci a peniaze.
…
Mnohe dovody.
@anonym_autor tak psychicky zdravé osoby ti nerobia.
Ani žiadne iné vymyslené témy
@nyusika poslednú dobu tu mam ozaj pocit ze je hrozne vela ludi psychicky divnych. co piju ci droguju ci co sa to deje so svetom, nudia sa?
@nyusika poslednú dobu tu mam ozaj pocit ze je hrozne vela ludi psychicky divnych. co piju ci droguju ci co sa to deje so svetom, nudia sa?
@anonym_autor príprava na hybridnú vojnu, nebudeš už nikomu a ničomu dôverovať

Lebo vždy sa nájde nejaký dobrák, ktorý si súkromne vypýta c účtu a pošle nejaké peniaze. Preto.