Prečo sú niektorí ľudia na Modrom koníku takí zlí?
Dobrý deň,
Úprimne ma mrzí, že som sa vôbec zapojila do nejakej diskusie no prečo sú niektorý ľudia na MK taký zlý? Opýtate sa otázku, nemyslíte to zle a zosype sa na Vás vlna kritiky typu nie si normálna, si chorá , choď ku lekárovi dať sa vyšetriť/ liečiť... nevinná otázka, ktorú ani človek nemyslí zle ani to nemá byť útok proti niekomu sa to otočí proti Vám. Ešte Vás obvinia, že Vy útočite. Mňa to mrzí. Prečo sú ľudia v poslednej dobe taký zlý? Ani ja nie som neomylná, niekedy niečo vypáli inak ako to človek myslí. Určite som nepísala s účelom niekoho uraziť. Už neviem ... prepáčte.
To je čaro písania, že každý si to vyloží ako chce😀 a potom vznikajú nedorozumenia. Ľudia boli vždy zlí, nešťastní, len v poslednom čase to nejako graduje.
Len vieš, niekedy napíšeš pravdu, autorke témy sa to nepáči, pretože iná očakávala úplne iné odpoved a už je OHEŇ NA STRECHE
Hneď si označená za zlu a hejterku a neciem čo akú prisernu osobu
Jednoducho problém je aj v zakladatwlkaxh, nechcú vidieť problém z iného ihla pohladu a prijať realitu
Ludia su taki aki boli vzdy, treba to len prijat a sam sa snazit byt dobrym clovekom. Je zbytocne o tom filozofovat
zial zli ludia su aj mimo MK
Všeobecne sa mi tak zdá, že ľudia sú ako odtrhnutí z reťaze. A čo je smutné, tak z obete urobia vinníka a z vinníka obeť, to je veľmi nebezpečné a zlé. Netreba to brať vážne, povedz si, že musia žiť nenaplnený život.
Myslím, že túto tému si nemusela zakladať anonymné, keďže tvoja téma je hneď na prvej strane. Prečítala som si všetky komentáre a áno aj ja mam pocit, že najviac útočné na ľudí si tam vyznievala ty. Toto iste si napísala aj vo svojej téme inak.
Neviem, ktorá je tvoja téma ale súhlasím s tebou, niektorí ľudia sú tu riadne mimo
Autorka a nie je to len tu, pozri na facebooku komentáre alebo pod správami na portáloch, nechutné niečo. Pocit anonymity dodáva mnohým odvahu.
@janagem ja som ale nechcela na nikoho útočiť. Ak to tak vyznelo mňa to mrzí no nepísala som to v zlom. Písala som to čo si myslím. Možno sa niekedy neviem úplne najlepšie vyjadriť no nemalo to byt urážka na nikoho.
@janagem dala som ju zámerne anonymne ako otázku. A skutočne som nechcela na nikoho v tej prvej téme útočiť. Tým, že teraz odpovedám tak vidíte, že som to ja. Mrzí ma ak si niekto myslí, že som chorá alebo niečo také. Najviac sa ma dotklo, že mala by som ísť ku lekárovi dať sa liečiť. Nie som neomylná osoba, občas môže niečo inak vyznieť ako to ľudia myslia. Nie vždy je všetko v zlom myslené
Mne sa nezdá že by si v tej téme bola útočná.. prečítala som si síce len prvú stranu ale zdáš sa mi byť úplne pri zmysloch. Netráp sa kvôli zlým ľuďom, nenechaj si pokaziť deň.
@janai1 je niečo zlé, že som položila otázku anonymne? Prečo sú ľudia k sebe taky zlý? Každý máme svoj názor, rozdielne názory
@tairyx ďakujem
ty o čom trepeš? Odpísala som na otázku o ktorej téme sa píše. Mne je srdečne jedno koľko tém si tu plánuješ založiť
Mam pocit, ze sa hras na obet v tej tvojej vlakovej teme. Prepac, asi budem aj ja patrit medzi tych zlych, ale tie tvoje vykrucacky tiez nie su v poriadku.
Nejako to príliš prežívaš, nikto ťa neurážal.
@0silvia0 nehrám sa na obeť. Písala som všeobecne. Vyznelo to úplne inak ako som ja myslela. Preto som sa aj ospravedlnila ak to niekto pochopil inak. Netvrdím, že len ja musím mať pravdu. A nebolo to prvý krát čo na nejaký dátum nebol bezplatný lístok. Mrzí ma, že to niekto pochopil inak ako to bolo myslené
Uvedom si, ze bezplatne listky su bonus, nie su narokovatelne. Mohla si si pozriet spoj o hodinu-dve neskor, mozno tam bolo dost bezplatnych listkov.
Zbytocne riesis ze tvoj syn chce ist raz za cas a oooo, neujde sa mu. A ostatni chodia furt, ved to je odveci co riesis.
Zmen svohe myslenie a prestan sa hrať na obeť. Listok na zťp ,aj miesto v urcitom vozni sme mali vždy volné. Ale nechodili sme v čase špičky. Ved je aj príjemnejšie cestovať, ked je menej ludi. Máš to za pár centov, tak to môžeš mať v paži. Zaoberáš sa nezmyslami.
To je úroveň toto...
Akoze...prepac autorka, ale mas naozaj divny pohlad na svet a prilis vela veci si beries k srdcu. Mozno skus zmenit trochu myslenie a bude sa ti zit lepsie. Nemyslim to vobec v zlom, ani utocne, ani sa ta nechcem nijako dotknut tymto.
ak máš pocit že je tu toxické prostredie ,nájdi si iné diskusné forum
ja napr nedávam fb, tak tam nechodim
Lebo niektorí užívatelia si myslia, že ich jedine poslanie je všetko obratit proti autorovi otázky, poriadne mu naložiť, a tváriť sa, akoby mali skúsenosti so všetkým, čo sa vo svete komu udialo. Takí tí ľudia, čo všade boli, všetko videli, a čo nie, zajtra tam idú a hneď budú vedieť. Preto, lebo im robí radosť takto "ukazovať pravdu".
autorka, napísala si: "ja som ale nechcela na nikoho útočiť. Ak to tak vyznelo mňa to mrzí no nepísala som to v zlom. Písala som to čo si myslím. Možno sa niekedy neviem úplne najlepšie vyjadriť no nemalo to byt urážka na nikoho." Tak to tak isto ber aj z druhej strany - ostatné prispievateľky tiež nechceli na teba útočiť, len písali, čo si myslia a možno sa tiež nevedeli úplne najlepšie vyjadriť... Ty tu apeluješ na nás, aby sme ťa chápali, tak skús prejaviť pochopenie aj ty. A prestaň to tak vzťahovačne rozoberať, to ťa akurát tak zacyklí v zbytočnej roztrpčenosti
ňuňuňu svet je na teba zlý? 😢
Pekne a uprimne si to napisala. Vidno že si empatická a nie je ti jedno čo sa tu píše. niektorí ľudia si cez internet „liečia“ svoje frustrácie na iných.
Je dôležité si uvedomiť, že to, ako sa tebe niekto správa, väčšinou vypovedá viac o ňom než o tebe. Anonymita internetu často ľuďom dáva falošný pocit moci a beztrestnosti, takže si dovolia napísať veci, ktoré by do očí nikdy nepovedali. Mas právo diskusiu stiahnuť tvija pohoda duševná je dôležitejšia ako dokazovať ľuďom niečo čo nechcú pochopiť.

Lebo ľudia sú svine a keď sa zakladá nejaká diskusia treba s tým rátať že niektoré mamičky sa tu chodia ventilovat