Predáva Zalando originálne značky alebo falzifikáty?
Ahojte chcel by som sa opýtať, či s tým obchodom mate skúsenosti je veľmi populárny a majú výhodné ceny, veľa krát som sa stretol s tým ako ľudia tvrdili a diskutovali na tejto pochybnej stránke ci sú to fake? Tak by som chcel vašu radu, ďakujem
už viem prečo som nenašla, sú to mužské čisla iba 😂 takže ak chceš také tenisky a majú tvoje čislo, kupuj
@neznamy786 asi 2 mesiace dozadu som si objednal tovar za cca 200 eur ani e-mail ani by ani mu peniaze majú a to je hlavné
@neznamy786 je to original.
Mám zo zalanda kopu veci a všetko originál
Ja som už mnohokrát objednávala zo Zalando a sú úplne v poriadku, nie sú žiaden fake 🙂 ak môžem odporučiť, pozri sa na Zalando Lounge - každý týždeň sú iné ponuky s akciami výhodnejšími než na klasickom Zalando ☺️
@eeffka no ináč toto mi ešte vysletlite jak je možné že oni predávajú veľkosť 52. 2 taka noha ani není
Takto kupoval som si tie isté topánky cez about idem ich vrátiť pretože 45 velkost ktorú bežné nosím je mi veľká ale už menšie nemajú, idem objednat cez zalando 44,5 ale keď vidim ich číslovanie? Môže mi byť v zalande velkkost 45 dobra a na about you 45 veľká? Môže mať obchod iné miery?
@aevisi prečo majú také veľkosti ako 55,2? Také nikto nemá
@neznamy786 to si nemyslím že majú iné miery. to majú od výrobcu..
@neznamy786 trendyol je turecky obchod.
To ze su z turecka z nich nerobi fake.
Zalando je podla mna dobry, cenovo nie je az tak daleko od konkurencie. Zlavy su hlavne na produktoch ktore maju obmedzeny pocet velkosti.
Raz sa mi stalo ze poslali nespravny tovar. Ten som zabalil, nalepil stitok a poslal naspat na ich naklady. Cize ziadna zla skusenost, peniaze vracaju do 5 dni.
Už ste sa stretli s tým ze veľkosť 44 je príliš malá ale veľkosť 45 bola príliš veľká 🤣🤣
@neznamy786 ja nakupujem cez Zalando pravidelne, ale Nike tenisky za 7e som ešte nikdy v ich ponuke nevidela.
@zara1357 no sak práve neviem co ten pan písal 🤣🤣🤣🤣🤣

ja tie čo tu sú som nenašla… ono niekedy býva zlacnená len 1 farba zo 4… dokonca niekedy býva iná cena v apke alebo na klasickej stránke a niekedy iná aj v mobile…