Predávali top stav, no tovar prišiel poškodený
Ahojte, neviem či niekto registruje Alexandru Orviskú ako si objedala drahé hodiny od personal shopperky, ktorá ich predávala v top stave no sú doškriabané. Prosím, máte nejaké podobné skúsenosti či už s personal shoppermi alebo nejakou inou formou? Zaujíma ma, ako takéto predaje vyriešiť a aké má spotrebiteľ právo. vďaka
@tundra personal shopper je človek ktorý za teba pôjde do paríža napr. kúpiť nejaké pekné veci ktoré nevieš zohnať sám... on sadne do lietadla a pôjde to poznáňať, alebo osloví svojich partnerov v paríži ... alebo on kúpi nejaké vychytávky o ktorých vie že by mohol byť záujem - a ponúkne to svojim zákazníkom ... alebo pozná svojich zákazníkov a sleduje trhy lebo vie po čom túžia ..
@biba_18 tak toto je bezna realita pri kupe aut.
V inzerate ponuka roka a ked prides na miesto,oci pre plac...Podla mna dôsledky zleho nakupu, znasa
ten shopper,nakolko to zle odkomunikoval s potencionalnym kupujucim.
Ani som nevedel,ze take nieco je😁.
Myslim,ze by som sa ako "Shopper" uzivil🤣

Ak tomu dobre rozumiem,predavala pouzite hodinky a kupujuca ich vratila poskodene?
Zalezi,ake ma podmienky portal,cez ktory nakupuje.Ja kupujem pomerne vela cez net,ale väcsinou pracovne stroje.Raz som kupil benzinovy motor do sneznej frezy,kde ho deklaroval,ako novy.
Motor prisiel a mal zlomenu ojnicu,totalka,nepouzitelny.Po par telefonatoch a zaslani fotiek mi celu kupnu sumu vratil.Vyslo najavo,ze ho uz raz predal a dotycny ho vratil,ze nefunguje,tak ho dal online zase.Prvy kupujuci zabudol naliat olej do motora a odpalil ho.
Pokial je vyslovene napisane,ze neberie predavajuci ziadnu zodpovednost za tovar,tak
moc toho v ramci reklamacie nevyriesis.