icon

Príbeh služobnice

15. máj 2021

Sledujete tento serial? Co hovorite na nove casti? Ja som velmi sklamana. Ta June ma uplne vytaca. 🤣

autor
28. máj 2021

@mirage to bola tak hrozna scéna... ten jej pohlad pri tom... inak.. myslite, ze este Lúka lubi? Ked sa aj s Nichole rozpravala a vravela o Nickovi... asi si kupim knihu, lebo neviem ci vydrzim cakat 😅

mirage
28. máj 2021

podla mna lubi oboch, ale ani s jednym nemoze byt, s Lukom sa uz nikdy nevratia tam, kde boli.
Serial uz nejde podla knihy, ta sa konci, ked je June tehotna s Nickom. Potom Atwood napisala pokracovanie Testament, ale to sa odohrava neskor, ked su Hannah aj Nicole dospele.

kittykat22
28. máj 2021

ja som sa rozhodla tuto seriu nepozerat. Uz ta posledna mi prisla pritiahnuta za vlasy.

mirage
28. máj 2021

@kittykat22 v poriadku

autor
28. máj 2021

@mirage wow... vdaka za info.. citala si teda Testament?

mirage
28. máj 2021

iba obsah 🙂

autor
3. jún 2021

Ahojte dievčatá. No čo hovoríte na osmičku? Ja som z tycho poslednych casti v prdeli... Konecne Janine... Emily... och a ta vypoved June... ani som nedychala... inak.. co za sprosti ludia by fandili znasilnovaniu a zabijaniu ako v Gileade... uplne ma to vytocilo 😬

maggie1978
8. jún 2021

Práve som to dopozerala. A presne ako píšeš, mám nervy, tak oni tam majú normálne fanúšikov?! 🙉

mirage
8. jún 2021

Mne v tejto casti vadila June, jej nalady a spravanie.. aj ked ja v jej situacii by som reagovala mozno este horsie.

ella_price
8. jún 2021

No keď som videla, že túto poslednú sériu režírovala aj Elisabeth Moss (teda predstavitelka June), ani sa nedivím, že to ide takto dolu vodou. Moc skúsenosti s režírovaním teda nemá a pri všetkej úcte aká dobrá bola vo filme Neviditelný, táto posledná séria je taká nah. Pozerám to už len preto, aby som vedela, ako to konečne celé skončí 😀

autor
8. jún 2021

@ella_price ani som netusila, ze ona to reziruje,..

mirage
8. jún 2021

Moss rezirovala epizodu 3 - the crossing a 8 a 9. Mne sa jej rezia paci.

autor
10. jún 2021

Juuuj. Cast 9. Este som nedopozerala. Ste team Luke, alebo Nick? 😅

lenka9g
10. jún 2021

Ja som Team Luke,ešte som nevidela ďalšiu časť

mirage
10. jún 2021

Ten pohlad ked Luke v podstate dohadoval rande pre June a Nicka.. Je jasne, ze June Nicka miluje, vsimli ste si tie farby? June mala cervene saty a Nicole bola oblecena v ruzovom, ked sa stretla s Nickom, ako ked boli v gileade. Nick s tou obruckou..Hm? A June ma stale tu handmaid obrucku v uchu, ktovie, preco si ju este nedala vybrat.
Sila, teraz sa Serene trasie, len aby jej nevzali dieta a nebodaj z nej nespravili handmaid, ale to, ze to robila roky, to uz zabudla..
A ten pohlad co dala Putnamm Serene ked zbadala jej poznamky, ze si nieco pise 🙂

lotyka
10. jún 2021

Ahojte, pridávam sa k vám do diskusie. Sľúbila som so, že toto je naozaj už posledná séria ktorú pozerám. Hrozne to naťahujú. Sereny a Freda mi není absolútne ľúto. Serena je neskutočne vypočítava. Je mi ľúto Luka. Mne osobne Moira vadí, vadila mi aj v knižke. Uvidím co z toho vylezie, ale neverím ze to touto sériou skončí

mondolina
10. jún 2021

mne sa páči ako sa vyvíja vzťah Janine a tety Lydie...už sú ako hrdličky. a myslím, že teta Lydie ťahá za kratší koniec, čo sa jej vypomstí, aj keď to ešte nevie.
a Serene možno decko fakt drbnú do Gileádu, veď tam predsa patrí....a môže ju aj šľak trafiť potom.

mirage
11. jún 2021

@mondolina podla mna tetu Lydiu s Ester otravia, Ester ma s travicstvom skusenosti, neverim , ze sa z Janine stane " teta".

mondolina
11. jún 2021

@mirage
učičíkajú tetu Lydiu a tá stratí ostražitosť

autor
11. jún 2021

@mondolina ja si myslim, ze tie ine tety sa bucu chciet zbavit Lydie a ta sa nakoniec spolci s Janine a Ester

mirage
18. jún 2021

Tak ja som s poslednou castou spokojna, Serena uz ma naspat 10 prstov😅

mondolina
18. jún 2021

@mirage
ja pozriem až zajtra, takže sa môžem tešiť??

mirage
18. jún 2021

@mondolina no, tazko povedat, zalezi na tebe, u mna ok. Nechcem prezradzat 🙂

balkica
18. jún 2021

ja som tiez spokojna s poslednou castou 😀 Este nech je do roka piata seria 😀

autor
18. jún 2021

Takisto maximalna spokojnost dievcata 🤩🤩🤩 Nechutne, surove, ale inak 5 hviezdiciek.
@mirage hahaha.. tak to ano 🤭🤭🤭
Za mna po vcerajsku ma opat vacsie sympatie Nick.

balkica
18. jún 2021

Nick je uplny 🔝🔝🔝🔝 ja sa len cudujem, se mu este neprisli na to vsetko co urobil. Inak by uz vysel 🙈

lotyka
18. jún 2021

Dobre, a ako ste pochopili ten koniec? Ze odíde od Nichole a Luka? Piata séria bude predpokladám opäť o hľadaní Hannah a pomsta na Serenu.

mirage
18. jún 2021

@balkica Ja Nickovi len tak nefandim, je zenaty a drzi to v tajnosti pred June, ked June vidella Hannah v tej sklenenej klietke- ked bola mucena- bola to dohoda medzi Nickom a Lawrencom, plus viac dalsich situacii. Nick nie je "koser"

mondolina
19. jún 2021

a toto je už koniec? 10 epizód? 🥺☹️😤

balkica
19. jún 2021

@mirage no v Gileade si velmi nemozu vyberat ci sa ozenia a za koho 🙈