icon

Prihlásili by ste sa do Bez servítky?

2. feb 2023
Strana
z2
jannka89
2. feb 2023

Tak pokiaľ vie človek dobre variť, a hlavne ma chrbtovú kost a je objektívny, neintriguje, skrátka nerobí si hanbu pre pár stoviek eur... Podľa mňa väčšie faux pas je ísť do relácie typu farmár hľadá ženu :D varenie je ešte ok... Minule tam bol druhý krát ten Timotej a on sa správal normálne, tak sa mi nezdá, že on by nemal scenár ... Podľa mňa tym čo sa tam správajú vadne, taky proste sú, alebo taktizuju koli výhre, pripadne občas niečo vystrihnu, a je to vytrhnuté z kontextu aj kôli sledovanosti... Ja by som nešla, mám sudnost, že varím v pohode, ale nie tak dobre, aby som sa tým šla prezentovať do telky ;)

lilope
2. feb 2023

@sense už aj české Prostřeno má omnoho vyššiu úroveň, tam ozaj varia a min. 4 chody plus často sú to aj celkom zložité jedlá.

jaroe
2. feb 2023

nie. To nie nie žiadna nevinná relácia o varení. Je to reality šou a potrebujú z toho vyrobiť zábavu za každú cenu. Aj napr. tým, že vytypovaného účastníka totálne znemožnia, či už nahuckaním ostatných proti nemu alebo cieleným vyberaním záberov, ktoré pomôžu vytvoriť požadovaný dojem. Počúvala alebo čitala som raz o jednej pani, ktorá sa zúčastnila a po relácii potrebovala psychológa. Aj počas nakrúcania chcela odstúpiť ale nedalo sa. Musela si to vytrpieť až do konca...

lamonita
2. feb 2023

Iba keby som bola vo finančnej tiesni a suuuurne by som potrebovala prachy.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
modraslamka
2. feb 2023

nie, lebo to uz nie je o vareni ale o "show" pred kamerami, byt co najvacsi exot, kritizovat a robit to co rezia ti povie. Akokeby tam mal kazdy svoju "ulohu, rolu".
No nas.ac....
Jedine ceske si pozriem, i ked to je take spomalene, nudne ale aspon normalne bez urazok.

lamonita
2. feb 2023

@elizabet173 ok. Dlhšie a viac by si makala na ten liter🤷‍♀️🤷‍♀️

elizabet173
2. feb 2023

@lamonita ale neprestala by som si vážiť sama seba

lavinis
2. feb 2023

Nie

lamonita
2. feb 2023

@elizabet173 ved ja tiež nie😎✌️🥂

caroline_
2. feb 2023

@jaroe presne tak

guiseppinka
2. feb 2023

@zuzanka.zuzu presne aj mne napadla ta baba😂😂😂 a nie, neprihlasila by som sa..

zorkahorka
2. feb 2023

Nie, ani by ma nevzali. Nie som bizardny typek 🤣

beataxxx
2. feb 2023

Jedna kamoska sa raz zucastnila, ona vyborne vari, je vytvarnicka, vyborne vyzera, vie sa vyjadrovat….urobili z nej tam totalnu blbku, tak to prestrihali, ako keby nevedela suvislu vetu povedat, strasna blamaz to bola.

autor
3. feb 2023

@beataxxx no tak to som nevedela ze az takto to vedia pokazit

autor
3. feb 2023

Ja som uvazovala ze sa prihlasim lebo rada varim aj ochutnavam a tie peniazky by sa mi fakt zisli ale zas nechcem aby zo mna urobili nejaku blbku primitivnu

qetka
3. feb 2023

boli tam nase dve susedy. Z obidvoch urobili totalne kravy. Nie, ze by boli uplne normalne, ale tam vyzerali, ze rano pred natacanim usli z psychiatrie 🤦‍♀️

autor
3. feb 2023

@qetka no ved presne toho sa obavam ze ako by sa to zostrihalo a vyzerala by som pred svetom. Ludia co ma poznaju by sa hanbili 😄 ale ako lakalo ma to keby to bola naozaj normalna relacia o vareni ale takto no

paulinadreamy
3. feb 2023

V prípade, že by to malo úroveň ako Prostřeno, tak áno 🙂 do tejto našej somariny nie

mikadooo
3. feb 2023

Ja nie. Ale keď ťa to láka a si ochotná aj prijať pred kamerou kritiku od cudzích ľudí, tak do toho choď, prečo nie. Ja neznášam varenie, takže fakt nie som úplne vhodný adept 😄.

autor
3. feb 2023

@mikadooo no to prave neviem som dost citliva rychlo sa rozplacem tak neviem ako by to dopadlo keby tam bol niekto na mna zly 😄

mikadooo
3. feb 2023

Aha 🤔. Tak potom na tvojom mieste by som sa tam asi radšej nehlásila, nech z toho náhodou nemáš traumu a budeš nešťastná ešte mesiac, že ako ťa tam zvozili 😕😕😕. Netvrdím, že sa to stane, ale je tam to riziko 🤷.

autor
3. feb 2023

@mikadooo jasne rozumiem ved presne to ze ci by som potom dobre spavala. Lebo co tak sledujem tak su tam niektori zli ☹️

bambieblue
4. feb 2023

@domak2 🤣🤣🤣

Strana
z2