Prihlásili by ste sa do Bez servítky?
Inak Jojka musi byt riadne zufala ked uz dava kazdemu ucastnikovi 1000 €. Potom, ze co za cuda su tam ..
Nie! To uz nie je relácia o varení, ale pojazdná psychiatria
Nemá to žiadnu úroveň, stačí mi vidieť pár minút a mam dosť.
Rada si pozriem, ale nehrozi ze by som sa prihlasila... a inak obcas je uplne jedno co clovek navari ked sa tam prihlasia len taki co jedia uplny extrem (ci uz sa jedna o veganov, alebo ludi co nic nemaju radi, atd).
Kedysi som to pozerala ale odvtedy je to katastrofa ešte viac, hadaju sa kritizujú a ani variť nevedia
Radšej pozeram Pečie celé Slovensko 😇
kedysi som chcela... ale ozaj kedysi keď to ešte s varením čo to malo spoločné....
ale to bolo pred 10 rokmi...
teraz už nie...
Nie pokial sa za peniaze nechces zhovadit nejakym intriganskym scenarom a urobit zo seba chuderu😂
Kedze je to vsetko hrane a na scenar,a ludom tam vraj davaju zo stabu alkohol a musia medzi sebou vyvolavat sarvatky,aj taky,co su inak v pohode medzi sebou,len kvoli sledovanosti, tak urcite nie.
Nie,podobné TV "aktivity"ma ,chválabohu,obchádzajú.Je to všetko robené kvôli kamerám.
nie-rozumny clovek sa nestrapni za trosku penazi-to uz by museli moje deti naozaj hladovat a ja na tom byt biedne aby som sa zapredala .. nastastie mam zdrave ruky a nohy a peniaze si poctivo zarobim a nehambim sa pozriet do zrkadla ci na moju dceru ...
jasne. keby tých 1000e potrebujem... furt lepšie jak tá čo tu išla robiť do bordelu a potom sem poslala foto denného zárobku a nohavičiek čo dostala 😀
Do českého Prostřeno! možno áno ale do slovenského nikdy...s varením to nemá nič spoločné.
Na FB robili nabor do Bez servitky a TOP bol hned prvy koment : "A musim mat aj nejaku vadu,ked sa chcem prihlasit?" 😂🤣To hovori za vsetko😂

Nie