icon

Primitívne príspevky

30. máj 2025

Neviem.ako to vnímate Vy,ale strašne veľa je tu na MK nepodstatných až primitívnych diskusií.
Dnes, keď sa dá zistiť takmer všetko..
Akoby tu chodili 14-15 ročné deti.

hipuska
30. máj 2025

No, lebo veľa ľudí túži po kontakte, zdieľať svoje pocity, problémy s niekým. Možno, je pre teba tá téma primitívna ale pre daného človeka dôležitá. Veď, o Tom tieto fóra sú. A bola by si prekvapená, koľko málo ľudí si vie dohľadať informácie na nete. A to nevravím o starsich ľuďoch. Je veľký digitálny pokrok, vo všetkom. Proste to niekto nezvláda. A inak, ďalšii nepodstatny a primitívny príspevok? 🫵 Kto si, aby si súdila ľudí, čo tie príspevky dávajú?

kvetinka_2
30. máj 2025

Každý číta, tie príspevky, ktoré ho zaujímajú, a tie ktoré sú pre mňa nepodstatné preskakujem. Hľadám diskusiu na tú tému, o ktorú sa zaujímam. Keď už som niekoľko tém prešla a stále som sa nedostala k tomu, čo som chcela, vytvorím tému, nevidím na tom nič zlé.🤷

janai1
30. máj 2025

Nuž, keď autorky tých primitívnych tém rovno napíšu ze im sa to nechce hľadať a radšej počkajú kým im to niekto nájde ... načo by zapojili to medzi ušami. Ako by povedal kapitán - ľudia otupjevavajú

anavixy
30. máj 2025

No podla mna je velmi smutne, ked niekto pouziva MK ako google, resp. asi nepozna funkciu googla. Tak ale ked ludia mozu “svrbenie” volat “skrabanim”, tak co… najnovsia vec na ktorou som sa musela na chvilu zamysliet ci to je naozaj a vlastne stale neviem 😄

modrahruska
30. máj 2025
@anavixy

No podla mna je velmi smutne, ked niekto pouziva MK ako google, resp. asi nepozna funkciu googla. Tak ale ked ludia mozu “svrbenie” volat “skrabanim”, tak co… najnovsia vec na ktorou som sa musela na chvilu zamysliet ci to je naozaj a vlastne stale neviem 😄

@anavixy co skriabanie, ale ju najviac skriabu “litka” 😂
No ale k teme, ano, ludia tu dokazu riesit uplne blbosti, ale je to modry konik, nie nejaka debata intelektualov, takze tak to treba brat. A koniec koncov, tata tema je tiez krasny priklad jednej nepodstatnej diskusie 🤷‍♀️

tim23
30. máj 2025

Neviem, podľa mňa aj táto tvoja diskusia je nepodstatná a ešte k tomu anonymná.

mirage
31. máj 2025
@tim23

Neviem, podľa mňa aj táto tvoja diskusia je nepodstatná a ešte k tomu anonymná.

@tim23 ved sme tu vsetci anonymne, tym, ze tu mam nejaky nick, nic o mne nevies..
a ano, ja si casto neodpustim sarkazmus v otazke typu - akou mestskou sa dostanem z hlavnej stanice do Eurovei? (google), mam si holit iba cast noh, alebo cele, ked mam rifle nad clenky ( zdravy rozum), mam si dat desiatu na noc do chladnicky, ci ju nechat na linke, alebo si ju spravit az rano? ( absencia rozumu), otehotniem, ked sa utriem po sprche do sucheho uteraka, kam sa predtym utrel muz? ( nemam komentar).. hlupi/prosti ludia.

dora281
Autor odpoveď zmazal