icon

Prišiel vám vždy balík zo Shein?

22. mar 2023

Ahojte, mali ste, že sa balík stratil? Vyriešilo sa to? Vrátili peniažky alebo poslali ešte raz? Objednávam prvýkrát, takže nemám skúsenosť so stránkou. Ďakujem

a_alexandra_a
22. mar 2023

Nie, vždy prišiel, vždy kuriérom

janka2501
22. mar 2023

Bdy na 8 dne priniesol kurier, a este zavolal,ze nesie balik

babina_33
22. mar 2023

Objednavala som sice len dvakrat odtialto a mozem povedat, ze s tymto som problem veru ani raz nemala. Takze toho dodania by som sa nebala, ale co sa kvality tyka, tak to uz je ina pesnicka. :D

bublinka0
22. mar 2023

prisiel vzdy balik kurierom

autor
22. mar 2023

@babina_33 hej az taka zla kvalita? Ja oblečenie nechcem. Len také sprostosti do domácnosti. A oslavu chystáme, tak balóny, servítky a iné. Akurát jedna baba na FB rieši, že jej nedošiel balik
A vôbec nevie, ako žiadať peniaze späť. Vzd ma len nejakú automatickú odpoveď a k ničomu sa nedopatra

domini404
22. mar 2023

Už som spravila 6 objednávok, a všetky prišli, väčšie, menšie, šaty aj prkotiny. Takže ja som maximálne spokojná.

rebrambora
22. mar 2023

Ja odtial objednavam napr. kostymceky a spodne pradlo na 'jedno pouzitie' a za taku cenu som za kvalitu zatial stale ostala prekvapena. Balik kazdy x prisiel.

alzbeta1301
22. mar 2023

Objednávam pravidelne vždy prislo 🙂 pár krat to trvalo 14 dni ale zvyčajne v priebehu týždňa pride