Prišiel vám vždy balík zo Shein?
Ahojte, mali ste, že sa balík stratil? Vyriešilo sa to? Vrátili peniažky alebo poslali ešte raz? Objednávam prvýkrát, takže nemám skúsenosť so stránkou. Ďakujem
Bdy na 8 dne priniesol kurier, a este zavolal,ze nesie balik
Objednavala som sice len dvakrat odtialto a mozem povedat, ze s tymto som problem veru ani raz nemala. Takze toho dodania by som sa nebala, ale co sa kvality tyka, tak to uz je ina pesnicka. :D
prisiel vzdy balik kurierom
@babina_33 hej az taka zla kvalita? Ja oblečenie nechcem. Len také sprostosti do domácnosti. A oslavu chystáme, tak balóny, servítky a iné. Akurát jedna baba na FB rieši, že jej nedošiel balik
A vôbec nevie, ako žiadať peniaze späť. Vzd ma len nejakú automatickú odpoveď a k ničomu sa nedopatra
Už som spravila 6 objednávok, a všetky prišli, väčšie, menšie, šaty aj prkotiny. Takže ja som maximálne spokojná.
Ja odtial objednavam napr. kostymceky a spodne pradlo na 'jedno pouzitie' a za taku cenu som za kvalitu zatial stale ostala prekvapena. Balik kazdy x prisiel.
Objednávam pravidelne vždy prislo 🙂 pár krat to trvalo 14 dni ale zvyčajne v priebehu týždňa pride

Nie, vždy prišiel, vždy kuriérom