Problémová Sinsay objednávka

27. dec 2023

Stalo sa už niekomu, že na predajni mu odovzdali eshopovu objednávku rozbalenu a v roztrhanej krabičke, objednávali sme súpravu ktorá mala obsahovať 3 veci a boli tam iba šaty legíny a mašľa chýbali, tričko bolo roztrhané a jeden produkt bol celý dolamany dekorácia na okno to bola, keď som sa opýtala predavačky, že čo to má znamenať tak mi povedala, že som si preto mala prísť skôr a možno by to ostalo celé, na zákazníckej linke mi nikto nedvíha, mail som písala ale odpoveď bola, že objednávka bola odoslaná kompletná, ja tovar áno vrátiť nemôžem keďže je poškodený a nekompletný, ďalšia vec objednávala keď garantovali doručenie do Vianoc objednávka prišla až dnes ráno do predajne 9:05 som si pre ňu šla a objednávka už bola v takomto stave a predavačka na mňa, že šak objednávka prišla v utorok minulý týždeň ale mne sms prišla až dnes aj v aplikácii až dnes mi zasvietilo, že je tam, stalo sa to už niekomu?

amonet
27. dec 2023

preco si ju prebrala? rovno tam by som to nafotila a vratila

janai1
27. dec 2023

a načo si to preberala?

bloger
27. dec 2023

Trvaj si na tom, že nech ti to vymenia. Prípadne aby ti vrátili peniaze. Máš na to nárok. Lebo zjavne ti ho tam poškodili ten tovar.

autor
27. dec 2023

@janai1
@janai1 pretože predavačka mi ju nezobrala späť keď som jej povedala, že ju nechcem nech ju vráti lebo nie je v poriadku a ona, že to sa nedá polhodinu som sa s ňou hádala tam, samozrejme som ju nafotila si a poslala na mail, ktorý je online uvedený, na fotkach bol čas aj predavačku bolo vidieť ale ich odpoveď, že to nie je ich chyba

dota6
27. dec 2023

Mohli by ste prosím uviesť, v ktorom meste sa to stalo? Taký prístup? Nech majú reklamu kompletnú. Otras.