Problémy s platbou za objednávku z Amazonu
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Objednávala som si knihu z amazon.com, zaplatila som to kartou, aj mi tú platbu dalo podpísať v Georgovi, podpísala som ju a na účte mi neodišli peniaze, ani nemám tu platbu v rezerváciach. Viete mi povedať, že čo sa stalo ? Lebo bojím sa, aby mi nestiahli viac z účtu, ako majú alebo aby som v hotovosti nemusela zaplatiť ešte viac, ako keď som platila kartou. Tak potrebovala by som poradiť teraz, že či to nechať tak alebo im niekde na amazon napísať. Vopred ďakujem.
@sandri2009 neviem ako na sk, ale v nemecku stahuje amazon peniaze az vtedy, ked produkt realne poslu na postu/kurierom. Cize zaplatis, potvrdis....a stiahnu ti az o den, dva, tyzden, mesiac podla toho, ako rychlo to vedia dat do prepravy...
@vevesh Aha, tak to bude asi rovnako. No, uvidím. A super, ďakujem za info 😊
@vevesh Aha, tak to bude asi rovnako. No, uvidím. A super, ďakujem za info 😊
@sandri2009 Ako pise kocka hore ,stahuju az ked odoslu😊
@sandri2009 Ako pise kocka hore ,stahuju az ked odoslu😊
@biglovemom Super, odľahlo mi. A ďakujem ešte raz za odpovede obom 😊. Už aspoň budem vedieť nabudúce.
@biglovemom Super, odľahlo mi. A ďakujem ešte raz za odpovede obom 😊. Už aspoň budem vedieť nabudúce.
@sandri2009 neni zac😊
Amazon je super objednavam odtial roky rokuce (AT)
@sandri2009 ja som objednavala a zadala som zlu adresu, mam tam 2 a adresu na dorucenie mi natiahlo tu druhu 🤪, ja som si to az po platbe uvedomila. Zrusila som objednavku a urobila novu, zase pytalo platbu, ale presla mi len 1 a hned som ju mala v pohyboch. Ale iba tu jednu. Tak neviem, ako to je. Banku mam mbank. Tovar uz aj mam doma. Este si posta vypytala 3 eura dodatocne 🙃. Ale toto bol nedostatkovy tovar, nikde som ho nevedela zohnat s takymto postovnym, hoci aj to bolo dost.

@sandri2009 neviem ako na sk, ale v nemecku stahuje amazon peniaze az vtedy, ked produkt realne poslu na postu/kurierom. Cize zaplatis, potvrdis....a stiahnu ti az o den, dva, tyzden, mesiac podla toho, ako rychlo to vedia dat do prepravy...