icon

Problémy s platbou za objednávku z Amazonu

sandri2009
19. jún 2025

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Objednávala som si knihu z amazon.com, zaplatila som to kartou, aj mi tú platbu dalo podpísať v Georgovi, podpísala som ju a na účte mi neodišli peniaze, ani nemám tu platbu v rezerváciach. Viete mi povedať, že čo sa stalo ? Lebo bojím sa, aby mi nestiahli viac z účtu, ako majú alebo aby som v hotovosti nemusela zaplatiť ešte viac, ako keď som platila kartou. Tak potrebovala by som poradiť teraz, že či to nechať tak alebo im niekde na amazon napísať. Vopred ďakujem.

vevesh
19. jún 2025

@sandri2009 neviem ako na sk, ale v nemecku stahuje amazon peniaze az vtedy, ked produkt realne poslu na postu/kurierom. Cize zaplatis, potvrdis....a stiahnu ti az o den, dva, tyzden, mesiac podla toho, ako rychlo to vedia dat do prepravy...

sandri2009
autor
19. jún 2025
@vevesh

@sandri2009 neviem ako na sk, ale v nemecku stahuje amazon peniaze az vtedy, ked produkt realne poslu na postu/kurierom. Cize zaplatis, potvrdis....a stiahnu ti az o den, dva, tyzden, mesiac podla toho, ako rychlo to vedia dat do prepravy...

@vevesh Aha, tak to bude asi rovnako. No, uvidím. A super, ďakujem za info 😊

biglovemom
19. jún 2025
@sandri2009

@vevesh Aha, tak to bude asi rovnako. No, uvidím. A super, ďakujem za info 😊

@sandri2009 Ako pise kocka hore ,stahuju az ked odoslu😊

sandri2009
autor
19. jún 2025
@biglovemom

@sandri2009 Ako pise kocka hore ,stahuju az ked odoslu😊

@biglovemom Super, odľahlo mi. A ďakujem ešte raz za odpovede obom 😊. Už aspoň budem vedieť nabudúce.

biglovemom
19. jún 2025
@sandri2009

@biglovemom Super, odľahlo mi. A ďakujem ešte raz za odpovede obom 😊. Už aspoň budem vedieť nabudúce.

@sandri2009 neni zac😊
Amazon je super objednavam odtial roky rokuce (AT)

nevenka
19. jún 2025

@sandri2009 ja som objednavala a zadala som zlu adresu, mam tam 2 a adresu na dorucenie mi natiahlo tu druhu 🤪, ja som si to az po platbe uvedomila. Zrusila som objednavku a urobila novu, zase pytalo platbu, ale presla mi len 1 a hned som ju mala v pohyboch. Ale iba tu jednu. Tak neviem, ako to je. Banku mam mbank. Tovar uz aj mam doma. Este si posta vypytala 3 eura dodatocne 🙃. Ale toto bol nedostatkovy tovar, nikde som ho nevedela zohnat s takymto postovnym, hoci aj to bolo dost.