icon

Problémy s pripojením po výmene modemu UPC

lujza1123
19. jún 2025

Ahojte potrebovala by som poradit ci nemate skusenost ...mam novy modem od UPC vymena za stary lebo mam rychlejsi internet od vcera problem je ze sa neviem dostat na internet pisem z mobilu neviem ci sa mam opat registrovat ci nie na UPC stranke je napisane ze sa nemusim ze modem staci na 5 minut vypnut a zapnut a nechat ho ist aspon hodinu ze sa to samo urobi a zatial nic nechala som ho zapnuty aj na dve hodiny ani to nepomohlo ....zapojenie je rovnake ako predchadzajuceho v tom nebude problem ....poradte prosim ....dakujem 🙂

sevrin
19. jún 2025

Si napojená na ten modem cez kábel alebo sa snažíš napojiť cez wifi?

lujza1123
autor
19. jún 2025

aj tak aj tak viem sa dostat aj do modemu do jeho nastaveni ani cez kabel ani cez wifi to nefunguje

sevrin
19. jún 2025

Prihlás sa do rozhrania modemu a zavolaj si na technickú podporu, aký máš problém, nech ti to preveria, možno sa budú pýtať na nejaké nastavenia.

bloger
19. jún 2025

@lujza1123 Tak ale možno ten starší nevyhovuje ich sieti. Môže sa stať. Musíš mať iba modem od danej spoločnosti. Ak používaš iný nemusí ti internet fungovať. Jedine sa s nimi spojiť. Riešiť to s technickou podporou. Ja si ale myslím, že problém bude v tomto.

lujza1123
autor
19. jún 2025
@bloger

@lujza1123 Tak ale možno ten starší nevyhovuje ich sieti. Môže sa stať. Musíš mať iba modem od danej spoločnosti. Ak používaš iný nemusí ti internet fungovať. Jedine sa s nimi spojiť. Riešiť to s technickou podporou. Ja si ale myslím, že problém bude v tomto.

@bloger nie mac adresa nebola prepisana v ich systeme preto to nefungovala po zadani novej mac adresy internet krasne ide ...diky vsetkym 🙂

linibini
19. jún 2025
@lujza1123

@bloger nie mac adresa nebola prepisana v ich systeme preto to nefungovala po zadani novej mac adresy internet krasne ide ...diky vsetkym 🙂

@lujza1123 u nás je vždy problém, keď nám menia modem. Zavoláme na podporu a nastavia všetko, povedali, že sami by sme to neurobili. 🤷🏻‍♀️