Problémy s vrátením peňazí z Lidl shopu?
Ahojte mate skúsenosti s vracanim tovaru do lidl shop? Objednala som 6.12 domček na záhradu za 300e ale keď prišiel sme prišli na to ze okienko je otvorené a pršalo by nám do neho. Volala som na linku,že není problém vrátiť a vrátia peniaze Domček sme vrátili,mame potvrdenie od kuriéra, 18.12 nám prišiel mail ze mame dobropis ale platba doteraz neprišla. Volám tam každý týždeň ako na klavír a stále ta istá odpoveď, ospravedlňujeme sa a posúvame na príslušné oddelenie,budú vás kontaktovať. Na internete som našla viac takýchto sťažnosti, že im nevrátili peniaze, a začínam mať z toho strach.v podmienkach majú ze do 14 dni peniaze vrátia. Tiež som im dala komentár na fb, znova odpoveď ze podnet posielajú na oddelenie,to je všetko. Chcem počkať do nabuduceho týždňa a ak nepríde platba riešiť to cez soi a trestné oznámenie, ale rada by som to vyriešila slušne tak ako sa ma, len už mám strach, v tejto dobe som myslela ze aspoň v takomto eshope ma človek istotu ;(
Zatial som nikdy nemala problem. Peniaze vratili do par dni. Platili ste predom ci na dobierku? (Sice nepamatam ci vobec posielaju na dobierku)
Katka1274 už máte peniaze za tovar?
Ja mám podobný problém len menšiu sumu tak preto sa pýtam
@samanthicka áno nakoniec vrátili po neustálom otravovani
@katka1274 ja tiež čakám na peniaze. A už som im písala aj volala tak som zvedavá.
Ja mam podobnú skúsenosť.
2.10. mi vystavili dobropis a ku dnešnému dňu nemám peniaze na účte. Stále im vypisujem, vyvolávam a stále počúvam len to isté, že sa ospravedlňuju a mam byt trpezlivá.

Ešte by som počkala aj keď chápem, že je to dosť vysoká suma. Podľa mňa majú po Vianociach toho veľa. Ja som už vracala 2x a bez problémov mi peniaze prišli na účet.