Problémy so signálom v Orange od nedele
Má niekto problém s kvalitou signálu a vypadávaním signálu posledné dni v Orange-i?
@kaktusik007 ale bol, na stranke Orange, linke 905, a clanky vsade na internete, na facebooku a ako priklad davam zive: https://zive.aktuality.sk/clanok/HTWC1eA/orange...
@kaktusik007
@ano12345 toto som zachytila, len nikde nebol spomínaný aj problém s mobilným signálom a ani to Orange nespomína. Ale ja stále v obci mám jednu paličku a občas zmizne a žerie by batériu hľadanie signálu, v meste kde bežne býva 5G som dnes mala tiež len jednu až dve paličky, teda slabý signál...
@marsmykkok áno, priateľ nemá signál od nedele. Paradoxne dáta mu idú.
@baboobchod dakujem za skúsenosť, takže zjavne stále majú nejaké problémy hoci tvrdia že všetko je v poriadku.
@marsmykkok problemy su vyriesene uz od vcera, ak ani po restarte sa situacia nezlepsi - je to pokrytim, pravdepodobne nieco pomenili s BTSkami v danej lokalite, skus jedine to nahlasit ako poruchu, ak sa to nevyriesi, pouzivat telefon v stave VoWiFi, ak ti to nevyhovuje - zmenit operatora. nie je ina moznost
Mne pomohlo reštartovať mobil a všetko už ide ako hodinky..

ano. Vcera mi blbol net v telefone. Doteraz sa to nestavalo, vypadok nikde hlaseny nebol.