Recenzie a skúsenosti s Answear
Nabudúce daj normálnu slušnú otázku a neboj sa použiť slová PROSÍM a ĎAKUJEM.
Nabudúce daj normálnu slušnú otázku a neboj sa použiť slová PROSÍM a ĎAKUJEM.
Často tam nakupujem, zatiaľ som bola vždy spokojná
@anonymes nejak casto tam nenakupujem, skor About you. Naposledy som tu kupovala zimne topanky a nebol najmensi problem. Dokonca som ich reklamovala lebo premokali a bez najmenších problemov mi obratom reklamaciu uznali a poslali peniaze.
@anonymes ja netuším aké recenzie si čítala a kde, je to normálny seriózny internetový obchod, kde inde nakupuješ napr?
@anonymes nejak casto tam nenakupujem, skor About you. Naposledy som tu kupovala zimne topanky a nebol najmensi problem. Dokonca som ich reklamovala lebo premokali a bez najmenších problemov mi obratom reklamaciu uznali a poslali peniaze.
@anonymes ja som skor prekvapena z tych negatívnych recenzii. A objednavala si nieco znackove a bojis sa ze pride fake? Ked tak, da sa myslim do 30 dni vratit a ozaj sa mi nikdy nestalo, aby to neprislo vobec, to by som sa nebala ☺️ tak drzim palce, nech to dopadne k spokojnosti 🙃
@anonymes ja som skor prekvapena z tych negatívnych recenzii. A objednavala si nieco znackove a bojis sa ze pride fake? Ked tak, da sa myslim do 30 dni vratit a ozaj sa mi nikdy nestalo, aby to neprislo vobec, to by som sa nebala ☺️ tak drzim palce, nech to dopadne k spokojnosti 🙃
@mims_18 áno, tenisky karl lagerfeld za 200€. Ďakujem pekne, dnes to ma prísť, tak uvidíme 🙂 ďakujem pekne
@mims_18 áno, tenisky karl lagerfeld za 200€. Ďakujem pekne, dnes to ma prísť, tak uvidíme 🙂 ďakujem pekne
@anonymes hneď prvá recenzia ale nemá s obchodom spoločné nič - pretože tovar nedoručil kurier - a im sa zásielka vrátila S5 ...
nejaký erik napíše že všetko sú to napodobeniny - a to má odkiaľ? odoberajú veci od distribútorov ...
potom marta - ak je tovar zabalený a má od výrobcu 2 rôzne štítky - ako je to vina predajcu, má rozbaľovať každý tovar ktorý dostane na sklad?
a to by už potom nebol zabalený v originál obale, že? ...
takže neviem čo sú to za recenzie, neviem odkiaľ ... ale ani jedna mi nepríde relevantná ...
Tak už došli, všetko ok našťastie.
@anonymes ja objednávam veľmi často a som spokojná.Mam to vždy na 3.den doma.
Mňa skôr zaujima ,ci si spokojná a s topánkami, -a sa vždy divim,že si niekto topanky tejto značky kupi.
@amel ahoj,
Mne práveže veľmi vyhovujú topanky tej značky. Iba tie mám niekoľko. ☺️
A kvôli čomu konkrétne sa diviš? 😁

?? normálny internetový obchod ...