icon

Recenzie a skúsenosti s Answear

anonymes
6. máj 2025
biba_18
6. máj 2025

?? normálny internetový obchod ...

sili82
6. máj 2025

Nabudúce daj normálnu slušnú otázku a neboj sa použiť slová PROSÍM a ĎAKUJEM.

anonymes
autor
6. máj 2025
@sili82

Nabudúce daj normálnu slušnú otázku a neboj sa použiť slová PROSÍM a ĎAKUJEM.

@biba_18 čítala som staršie recenzie a neboli pozitívne. Nevidela som žiaľ od roku 2024-2025.

@sili82 😅 takže moja otázka je neslušná? Vidim ako tu prosia a ďakujú aj druhý 😂 ak mi niekto odpovie podakujem. Ale to ti snad nemusím vysvetľovať.

traktor
6. máj 2025

Často tam nakupujem, zatiaľ som bola vždy spokojná

mims_18
6. máj 2025
@anonymes

@biba_18 čítala som staršie recenzie a neboli pozitívne. Nevidela som žiaľ od roku 2024-2025.

@sili82 😅 takže moja otázka je neslušná? Vidim ako tu prosia a ďakujú aj druhý 😂 ak mi niekto odpovie podakujem. Ale to ti snad nemusím vysvetľovať.

@anonymes nejak casto tam nenakupujem, skor About you. Naposledy som tu kupovala zimne topanky a nebol najmensi problem. Dokonca som ich reklamovala lebo premokali a bez najmenších problemov mi obratom reklamaciu uznali a poslali peniaze.

biba_18
6. máj 2025
@anonymes

@anonymes ja netuším aké recenzie si čítala a kde, je to normálny seriózny internetový obchod, kde inde nakupuješ napr?

anonymes
autor
6. máj 2025
@biba_18

@anonymes ja netuším aké recenzie si čítala a kde, je to normálny seriózny internetový obchod, kde inde nakupuješ napr?

@biba_18 ako neviem o čo ti ide ale nech sa páči 😃

anonymes
autor
6. máj 2025
anonymes
autor
6. máj 2025
@mims_18

@anonymes nejak casto tam nenakupujem, skor About you. Naposledy som tu kupovala zimne topanky a nebol najmensi problem. Dokonca som ich reklamovala lebo premokali a bez najmenších problemov mi obratom reklamaciu uznali a poslali peniaze.

@traktor
@mims_18 ďakujem 🙂 snad bude všetko ok 😃

mims_18
6. máj 2025
@anonymes

@traktor

@anonymes ja som skor prekvapena z tych negatívnych recenzii. A objednavala si nieco znackove a bojis sa ze pride fake? Ked tak, da sa myslim do 30 dni vratit a ozaj sa mi nikdy nestalo, aby to neprislo vobec, to by som sa nebala ☺️ tak drzim palce, nech to dopadne k spokojnosti 🙃

anonymes
autor
6. máj 2025
@mims_18

@anonymes ja som skor prekvapena z tych negatívnych recenzii. A objednavala si nieco znackove a bojis sa ze pride fake? Ked tak, da sa myslim do 30 dni vratit a ozaj sa mi nikdy nestalo, aby to neprislo vobec, to by som sa nebala ☺️ tak drzim palce, nech to dopadne k spokojnosti 🙃

@mims_18 áno, tenisky karl lagerfeld za 200€. Ďakujem pekne, dnes to ma prísť, tak uvidíme 🙂 ďakujem pekne

biba_18
6. máj 2025
@anonymes

@mims_18 áno, tenisky karl lagerfeld za 200€. Ďakujem pekne, dnes to ma prísť, tak uvidíme 🙂 ďakujem pekne

@anonymes hneď prvá recenzia ale nemá s obchodom spoločné nič - pretože tovar nedoručil kurier - a im sa zásielka vrátila S5 ...
nejaký erik napíše že všetko sú to napodobeniny - a to má odkiaľ? odoberajú veci od distribútorov ...
potom marta - ak je tovar zabalený a má od výrobcu 2 rôzne štítky - ako je to vina predajcu, má rozbaľovať každý tovar ktorý dostane na sklad?
a to by už potom nebol zabalený v originál obale, že? ...
takže neviem čo sú to za recenzie, neviem odkiaľ ... ale ani jedna mi nepríde relevantná ...

really8
6. máj 2025
@anonymes

@anonymes no dost skoro sa pytas ked uz ti to ma dnes prist. Ja som okrem jedneho razu vzdy vsetky topanky vratila. Prostr mi boli male. Oblecenie bolo ok

anonymes
autor
6. máj 2025

Tak už došli, všetko ok našťastie.

traktor
6. máj 2025
@anonymes

@traktor

@anonymes aj dnes mi prišiel balík a všetko v poriadku🙂

amel
7. máj 2025
@anonymes

Tak už došli, všetko ok našťastie.

@anonymes ja objednávam veľmi často a som spokojná.Mam to vždy na 3.den doma.
Mňa skôr zaujima ,ci si spokojná a s topánkami, -a sa vždy divim,že si niekto topanky tejto značky kupi.

anonymes
autor
8. máj 2025
@amel

@anonymes ja objednávam veľmi často a som spokojná.Mam to vždy na 3.den doma.
Mňa skôr zaujima ,ci si spokojná a s topánkami, -a sa vždy divim,že si niekto topanky tejto značky kupi.

@amel ahoj,
Mne práveže veľmi vyhovujú topanky tej značky. Iba tie mám niekoľko. ☺️

A kvôli čomu konkrétne sa diviš? 😁

amel
8. máj 2025
@anonymes

@amel ahoj,
Mne práveže veľmi vyhovujú topanky tej značky. Iba tie mám niekoľko. ☺️

A kvôli čomu konkrétne sa diviš? 😁

@anonymes ze ci Ti vyhovuju🙂Su tvrdé ,tazke a casto nie veľmi kvalitné.
Keď vyhovujú,je to super🙂

anonymes
autor
8. máj 2025
@amel

@anonymes ze ci Ti vyhovuju🙂Su tvrdé ,tazke a casto nie veľmi kvalitné.
Keď vyhovujú,je to super🙂

@amel zatiaľ som natrafila na tie čo mi sadli, našťastie 😁 a tú “tvrdosť” mám rada. Ale tak každému vyhovuje niečo iné samozrejme