icon

Recenzie a skúsenosti s O2 TV a internetom

ivanamarek
17. feb 2025

Zaujímajú ma recenzie na sieť 02. Ponúkajú nám optický internet a TV. Aké máte skúsenosti? A tiez ma zaujíma paušál od nih kto mate či ste spokojný? Ďakujem za každú odpoveď

zuzkaa1991
17. feb 2025

@ivanamarek my sme presli z telekomu do.o2 s netom a tv a sme.spokojny aj s cenou aj to ze maju archiv viem si pretacat ked.chcem nieco pozriet co.islo atd ;)

denkabemommy
17. feb 2025

Mala som paušál, za mňa slabé pokrytie a skrz to, že veľa používam dáta aj kvôli práci, tak mi prišli ich paušáli extrémne zastaralé s nízkymi dátami a z neznámeho dôvodu mi v Telekome vždy stačí 8-12gb mesačne, v o2 to nikdy nebolo pod 15 🙈 dáta som využívala úplne rovnako v oboch prípadoch. Takže za mňa paušál nie, zvyšok nemám skúsenosť

doriiis
17. feb 2025

Máme roky tv a internet od O2 a iného operátora už ani nechcem.Sme maximálne spokojni

zara1357
17. feb 2025

@ivanamarek okrem TV máme všetko O2. Spokojný sme. Vyberali sme si z 3 ponúk ( u nás je možne iba vzduchom internet šíriť) a najlepšia ponuka to bola.
TV sme si nedali, kvôli nedostatočnému výberu programov.

miggy
17. feb 2025

Ja som z O2 odišla do telekomu čo sa týka tv a internetu. Mne to strašné vypadávalo, telka mi sekala. Pravidelne som telefonovala na podporu a vždy mi len po 2 dňoch poslali sms, že problém vyriešený 🤷🏻‍♀️ paušál u nich mám a s tým som spokojna

ivanamarek
autor
17. feb 2025

@miggy u nás ponúkajú optický internet a TV ticom a O2. A nevieme sa rozhodnúť že koho si zvolíme ale O2 dal trochu lepšiu ponuku aj lacnejšiu tak nevieme co robiť..

ivanamarek
autor
17. feb 2025

@zara1357 Ú nás TV moc nepozeráme tak ze tie programy asi by nemala byť taká prekážka... Ďakujem za info

monaganova1
16. mar 2025

@zuzkaa1991 Ahoj a neseka vám televízia?

zuzkaa1991
16. mar 2025

@monaganova1 nie mame ces optiku

viviennn23
17. aug 2025

Ja osobne som mala veľmi zlú skúsenosť v O2 mali sme pokazený router na wifi a nešiel nám televízor hneď sme išli kúpiť nový a nakoniec sme ho doma pripojili mali sme ťažšie pripájanie veľké problémy volala som tam 10 krát a po každom mi povedali že áno už by to malo ísť a podobne že mám vyhodiť staré káble a odpojiť ako som to spravila tak volám znova a nakoniec boli potrebné chvíľku to išlo a potom na druhé ráno zasa nie tak dobre 2 dni nám nezdvihali až dnes tak povedali že nevedia aký je problém že asi budeme potrebovať reklamáciu routeru išla som to vymeniť s tým že som sa na telefóne spýtala že či nepotrebujem nič viac iba router oni že nie to stačí tak som bola tam osobne a tam sa dozviem že potrebujem aj staré boxy a káble našťastie som to nevyhodila ako mi povedala pani s O2 a musela som ísť naspäť. Zevraj chyba mala byt v boxe tak som si kúpila nový box a doma som sa to snažila znova nadstavit nefungovalo to tak som tam opäť volala s tým že potrebujem pomoc a oni mi povedali 5 krát to čo som už spravila ale tak znova som ich opakovala a áno stále nič a navyše pán s ktorým som volala mi hovoril že dávam zle wifi heslo že mu mám poslať foto tak mu hovorím že nič také sa nedeje že to je správne on naliehal a bol nepríjemný celý hovor tak potom keď zistil že to stále nejde aj keď som to robila správne ani sa neospravedlnil velmy zlý servis nakoniec povedal že mi zavolá iná pani aby som to s ňou vybavila nič nikto sa neozval a nakoniec som to opravila sama a už mi to funguje ďakujem veľmi pekne za nič O2

balint8
13. okt 2025

O2 dúfam že skrachuje 10 rokov som bol zákazníkom no môžu sa hanbiť také pálky ceny a nekvalitné služby problém zo sieťou a na koniec prechod na t-com polovičné ceny kvalitné služby.

balint8
13. okt 2025

2 mesiace po výmene operátorov z O2 my chodia faktúry 110eur 144eur co uz dávno mam všetko zrušené druhý krát hamba na Vas !!!

zalesak00
30. okt 2025

Mám zábavnú skúsenosť , z O2 nám poslali balík s anténou že samo inštalácia - nikdy na to nepristaňte. Poslali 4G anténu namiesto 5G !!! Nakoniec som sa domohól technika ( super človek ) rýchlosť nameral 15/3 no katastrófa . Vytiahol anténu 5G a nameral 290/30 ale v O2 busines to nechcú dať . Neodporúčam , jednanie na hovado služby ešte horšie hlavne , že platíte 30 € mesačne !!!!!!