Recenzie na eshop Fruugo

salin770
11. dec 2021

Dobrý večer ma niektora z vas skusenosti z tymto e-shopom?Ide o to že rada by som si odtiaľ niečo objednala ale platí sa tam výlučne vopred a trochu sa bojim zadavat údaje karty.Kedze tento e-shop nepoznam neviem nakoľko je dôveryhodný..Nemáte niekto skúsenosť s objednavanim?

ella_price
11. dec 2021

Je to podvodná stránka a všetky veci tam majú z AliExpressu

salin770
autor
11. dec 2021

@ella_price ako celkovo sa mi natom niečo nepozdáva tak som radšej údaje karty nezadavala..A nevieš vcom konkrétne podvodna?

janai1
11. dec 2021

@salin770 3x drahšie ako priamo cez aliexpress.... V podstate ti to vôbec nemusí prísť, dodanie od 2 týždňov po X mesiacov, vrátenie peňazí 0 bodov, vrátenia/výmena tovaru bez šance

salin770
autor
11. dec 2021

@janai1 Ďakujem za objasnenie v podstate myslela som si že je to nejako takto.Hlavne že platba vopred

koniarova
11. dec 2021

@salin770 ja som objednala a prišlo. Ale tiež sa mi ta stránka nezdala. Ale nikde inde sa zo nedalo zohnať a syn po tom túžil, tak som to riskla.

salin770
autor
11. dec 2021

@koniarova a po akom čase,alebo koľkých dňoch Ti to prišlo?Platba prebehla bez problémov?

koniarova
11. dec 2021

@salin770 platba bez problémov. Prišlo cca za mesiac.

jasmine7
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
poskodeny
19. nov 2022

Fruugo je podvodná internetová firma ktorá neposiela tovar ktorí si podľa obrázku a ponuky vyberiete! Obiednavku vám nezušia, peniaze navratia. Odpovedajú len formou otázok. Na podstatne veci nereagujú ani do 48hod. Ako sľubujú
NENAKUPUJTE NA FRUUGO!!! Ten istý tovar o polovicu lacnejší ma Aliexpres a je 100% spoľahlivý.

adriana132
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lady36
26. feb 2023

Kocik mutsy

ladooo
3. mar 2023

pozor su to odrbavaci..objednal som si od nich tovar a prisla mi len cast..za cenu desatnasobne drahsiu ako je na aliexpresse