icon

Rovnaký Dr.Max, rôzne ceny online a v predajni?

refly
15. jan 2025

Stretli ste sa s niečím takýmto? Zháňala som donna hair 4 mesačnú kúru (mamke to pomáha proti vypadávaniu, tak že jej urobím radosť), pozriem online, kde to vyjde najlacnejšie... ceny od 23 - 30€ a v dr max 25€. Hovorím si ok, idem do predajne, čo mám prakticky za rohom a ženská sa mi pozrie do očí a seriózne vážne zadre že 40€ :D Hovorím že v eshope máte 25€ a ona že ceny sú iné v predajni a v eshope. Chápem ak sú eshopy lacnejšie, veď nemusia platiť priestor a personál, ale stretli ste sa niekedy že je to tá istá entita (v tomto prípade dr max) čo má aj eshop aj kamenný shop a ceny totálne odlišné?
Fakt je nutné veci rezervovať online a ísť po to na predajňu? Lebo teda... ani vo sne im nedám o 15€ viac :D
A zároveň asi drobné varovanie, že je fakt treba pozrieť veci dopredu online, lebo ani neviete a preplatíte sa teda poriadne.

zalka
15. jan 2025

@refly tak to ma Dr. Max už veľmi dlho nastavene. Cez eshop super cena... Priamo v lekárni hotová katastrofa.
Ale to aj v benu lekárni som si všimla. Takže objednávam.

michaelam2
15. jan 2025

@refly ano je to presne tak. Preto vzdy vsetko rezervujem online a idem si to tam len vyzdvihnut.

kiwi3
15. jan 2025

ved takto to maju uz roky a nie len lekarne... si predtym nic nenakupovala?

fliacik
15. jan 2025

@refly Nabudúce si objednaj cez net v Dr max eshope a choď si to do predajne iba vyzdvihnúť. Pripravia ti to do 2 hodín, pošlú sms, že je to nachystané a potom platí internetová cena.

mila23
15. jan 2025

ano, je to tak...stretla som sa s tym aj pri inych znackach...napr. som pozerala korejsku kozmetiku a tiez jedna znacka cney na eshope nizsie ako v predajni....

kavasmliekom
15. jan 2025

@refly áno, úplne bežné už veľa rokov. Kupovala som tak mlieko dcére, eshop 8e, lekáreň 13e. Rezervovala som, išla som kúpiť, aby som nemusela čakať 3 dní na doručenie

kleopatra114
15. jan 2025

Majú rozdielne ceny v kamenných lekárňach a na e-shope . Ak chces mat cenu ako na e-shope , tak si produkt rezervuj a chod si pre to .
Všetko , či sa dá takto rezervovať , kupujem tak. Cestou do lekárne rezervujem , za dve minuty je to pripravené a vyzdvihnem.

janai1
15. jan 2025

neverím že sú stále ľudia čo toto nevedia...

diewcatqoo
15. jan 2025

Jasne, ved vela obchodov takto funguje. V Dr. Max si vzdy naklikam objednavku online a ak mam cestu tam, tak si to vyzdvihnem.

martinkatinka
15. jan 2025

Sama pises, ze to chapes a aj tak sa rozculujes. Ano, ceny na e-shope a v predajni su rozdielne aj u inych spolocnosti a nie je to prvy rok....

knieza_pribina
15. jan 2025

@refly ja odporúčam všetky tieto ceny skontrolovať cez heureku, na voľnopredajné lieky máva aj Alza super ceny.

akyia
15. jan 2025

@refly kamoske sa stalo, že si našla niečo na nete a že si teda ide po to do lekárne, zaplatila a až potom si uvedomila že zaplatila dvojnásobnú cenu, išla teda spat že ako je to možné, lekárnička sa nevedela vykrútiť tak si zavolala kolegu, ten sa ohradil tým, že je nedeľa a dávajú si prirážku/príplatok za nedeľu.

biba_18
15. jan 2025

nabudúce urob tak že objednáš cez eshop s vyzdvihnutím v danej lekárni - dajú ti to čo majú na predajni s cenou z eshopu ...

luliu
15. jan 2025

To nemyslíš vážne - áno, dobré ráno, ceny sú rozdielne a veľmi rozdielne. Niekedy aj viac ako 10€. Je to úplne bežné a funguje to tak roky

nynia
15. jan 2025

Je to uplne normalne nie len v lekarni ale aj knihkupectvach, petshopoch, obchodoch s obuvou, kozmetikou, oblecenim... Ja z dr maxa robim rezervaciu s osobnym odberom na predajni a predaju mi to za cenu aka je na eshope. Vcera tak po 2min mi prisla sprava, ze mozem si prist po lieky

refly
autor
15. jan 2025

@kiwi3 No... vôbec.. jedlo, čistiace prostriedky kupujem normálne a keď raz za sto rokov potrebujem niečo väčšie, tak si pozriem online a aj kúpim online. Málinko sa stáva že si niečo pozriem online a idem pre to na predajňu - maximálne asi tak v DM, keď si chcem skontrolovať dostupnosť. V lekárni maximálne tak lieky na bolesť, kvôli migréne, ale to kupujem v inej lekárni.

@janai1 No... doteraz ma to obchádzalo :D Moc nenakupujem a keď už niečo pozerám online, tak to aj kúpim online. Tuto som mykla plecom že načo to objednávať /rezervovať, veď hádam to nevypredajú za tých 10 min.

@martinkatinka Rozčuľovanie a čudovanie sa sú dve rozličné veci. A rozumiem keď je rozdiel v cenách medzi obchodmi čo majú kamennú predajňu a tie čo vôbec. Keď to objednám, niekto to musí zabaliť a poslať. Keď rezervujem, niekto to musí vybaviť a držať na predajni. Príde mi jednoduchšie mi to iba podať z poličky a vybavené. Je s tým menej práce. No a pre mňa nová skúsenosť, tak som sa opýtala či to tak fakt funguje, alebo či som len pani predavačke prišla veľmi nesympatická.

@knieza_pribina To aj robím, ale v tomto prípade sa mi alza kvôli poštovnému neoplatila. Mimo iné, alza je mi tak protivná, že by museli ísť dobre pod cenu, aby som vôbec nad nimi rozmýšľala.

@akyia Tak to je na smiech :D

namornicka
15. jan 2025

@akyia v potvrdzujúcom maili/apke máš aj cenu za celú objednávku, čiže bola to kamoškina chyba, že si to nevšimla. Alebo sa dá vopred zaplatiť kartou a iba si to vyzdvihneš. Snáď sa tomu lekarnikovi nenechala oblbnúť a vrátili jej to.

muchotrafka298
15. jan 2025

Tam si treba veci len objednavat, bud na odber v lekarni s tym, ze to tam maju alebo dodanie do lekarne. Oni su tym znami dlhe roky, ze tie online ceny su ovela lacnejsie. Preto tam clovek co ma internet ani neide nakupovat.

alexkika
8. sep 2025

Tiež som v šoku. Muž mi priniesol nákup z lekárne a o 16 eur drahší ako v našej dedinskej lekárni. A to som pozerala na nete ceny a vraj super veď kúp, nemusím ja chodiť do dediny 😱

muchotrafka298
8. sep 2025
@alexkika

Tiež som v šoku. Muž mi priniesol nákup z lekárne a o 16 eur drahší ako v našej dedinskej lekárni. A to som pozerala na nete ceny a vraj super veď kúp, nemusím ja chodiť do dediny 😱

@alexkika a objednala si si tie veci cez eshop na osobny odber alebo ste to kupovali priamo v lekarni? Lebo to je dost podstatny rozdiel, kedze internetove ceny su ovela nizsie ako co mas v lekarni.

alexkika
9. sep 2025
@muchotrafka298

@alexkika a objednala si si tie veci cez eshop na osobny odber alebo ste to kupovali priamo v lekarni? Lebo to je dost podstatny rozdiel, kedze internetove ceny su ovela nizsie ako co mas v lekarni.

@muchotrafka298 pravdaže neobjednali, ani vo sne ma nenapadlo, že bude až taký rozdiel v cene. Pár eur hore dole, ale skoro raz toľko? Nabudúce budem múdrejšia 😊

klotildabazarik
9. sep 2025

@refly dr max asi najhoršie a najdrahsia lekaren na sk

muchotrafka298
9. sep 2025
@alexkika

@muchotrafka298 pravdaže neobjednali, ani vo sne ma nenapadlo, že bude až taký rozdiel v cene. Pár eur hore dole, ale skoro raz toľko? Nabudúce budem múdrejšia 😊

@alexkika strasne vela ludi sa uz takto napalilo. Ze pozerali na nete cenu a v kamennej lekarni bola ovela, ovela vyssia. To treba spravit tak, ze pozriet, ci maju dane veci co chces v konkretnej pobocke, kde vies pre to ist. Nasledne spravit to, ze si dat na internete odber v lekarni, ale vzdy skontrolovat, ci tam dana vec je dostupna. A do pol hodiny to mas nachystane a ides si to zobrat. Pozor na to, ked to tam nemaju, tak na to budes cakat, lebo to pojde z eshopu.

diaamax
19. okt 2025

Pridavam sa. Dnes som im naletela aj ja. Kukali sme na nete, ze to tam maju na sklade a sli sme (celkom to urgovalo). Lekaren je v obchodaku, ja som sla vratit flasky, syn zatial siel do lekarne. Ze potom nakupime. Ked prisiel s blockom a tam 100% prirazka, skoro ma vykotilo. Chcela som to vratit ale nevzali mi to. Za minutu!!! Miesto 24e tam bolo ze 48e. Mam pekne poucenie do buducna sa tejto lekarni vyhnut.

muchotrafka298
19. okt 2025
@diaamax

Pridavam sa. Dnes som im naletela aj ja. Kukali sme na nete, ze to tam maju na sklade a sli sme (celkom to urgovalo). Lekaren je v obchodaku, ja som sla vratit flasky, syn zatial siel do lekarne. Ze potom nakupime. Ked prisiel s blockom a tam 100% prirazka, skoro ma vykotilo. Chcela som to vratit ale nevzali mi to. Za minutu!!! Miesto 24e tam bolo ze 48e. Mam pekne poucenie do buducna sa tejto lekarni vyhnut.

@diaamax nemusis sa im vyhybat, len treba vediet, ze musis objednat vopred. Ak to v danej lekarni maju, tak si das osobny odber a mas to do 30 minut nachystane za internetove ceny. Co vela ludi vobec netusi a potom ich takto obabru.

kacenocka2
19. okt 2025

Áno eshop ma lacnejšie.Robim tak že si objednám,zadam osobný odber v lekárni najbližšie dr Max a len vyzdvihnem.Do 15 minút je to nachystané