Rozlúčenie s fórom po roku pôsobenia
Dnes je to presne rok, co som svojou pritomnostou obohatil forum MK.
Vsetko dobre i vsetko zle jedneho dna skonci a prave dnes tento den u mna nastal nastal.
Lucim sa tymto s publikom MK tvoreneho ludmi rozneho zamerania a tak pozdravujem agentov dohliadajucich na bezpecnost, trollov bojujucich za svoje presvedcenie koli vyplate, nemoderujucich moderatorov, ale hlavne beznych ludi, ktori v diskusiach dokazu naplnit svojim kuskom uplne povodny zamer projektu MK.
Porozdaval som za posledne obdobie mnozstvo srdiecok, tak dufam, ze adresatov potesili a priniesli im usmev na tvar a zaroven sa ospravedlnujem, ak sa na niekoho uz neuslo, im posielam aspon take virtualne cervene ❤️
Moj ciel bol dosiahnuty a naplneny, takze uz nebudem viac obohacovat diskusie, alebo rozduchavat vasne 😉
Dakujem vsetkym s ktorymi sa dalo diskutovat, vratane sukromnych sprav 😉
....nakoniec sa naozaj len stačilo vcítiť do tých našich ženských duší. Veľa šťastia aj tak...
čo ťa niečo nahnevalo?
tak sa maj...
Paaa,aj ked neverim,ze sa nevratis v prestrojeni 🫣 MK je zavislost 😂
A aký si mal cieľ? Tak veľa šťastia 🍀@egonsk
@deti95060810 Udupané ego, urazená mužská ješitnosť. O nič vážne nešlo, snažil sa dosť nevhodne obohatiť príspevok opustenej matky s dvojičkami , tak trochu viac sa doňho ženy pustili a on vytrvalo namiesto toho, aby uznal, že to asi práve tá matka nehľadá si išiel svoje a a strhával na seba pozornosť za každú cenu. Vyfľusnutá matka, nevyspatá, zničená, zbuzerovaná doma za všetko po pôrode, aj zmena postavy, vypadané vlasy atď podľa manžela na dovolenke, pomoc žiadna .Odišiel od nej a od 6 mes. dvojičiek k milenke .Tuto pán dal svoj názor , na ktorý má právo-o to nič, len nečakal tú vlnu nesúhlasu voči jeho postoju. Pre veľa žien citlivá téma, takže osobne v takých prípadoch,ak nemám nič pekné povedať, tak radšej nič. Riešil iba seba a lízal si tam guľky, hoc išlo o ňu a nie o neho. Koniec výlevu, pokojne ma vymaž ❤
@andrejka2424 kde je ta diskusia?
@taktotedanie v skupiny a fóra a názov:Prečo mi to urobil?
@andrejka2424 presla spm posledne dva dni a nenasla som, ze by zmenili nazov pridpevku?
@enmery dakujem 🙂

Wau a uz si prec, tak ahoj 🌸 obcas som ta citala 🙂 maj sa pekne