icon

Rôzne ceny na eshope

13. apr 2022

Ja len tak, že dnes ma zaskočila taká vec. Ten istý šampón keď som si našla cez heureku na notino jeho cena je polovičná, ako keď som ho vyklikala priamo v e-shope notino. Akože rozdiel bol v cene až 10e, čo je na fľašu šampónu naozaj dosť. Akože kto ide po cene cez heureku, tak zrazu sa dá aj za polovicu.. hmm. 🙂

pondelok01
13. apr 2022

Nepozeras rozne objemy?

zuzanaete
13. apr 2022

Ano. Cez heureku moze byt ina cena ako priamo na eshope.

autor
13. apr 2022
autor
13. apr 2022

@zuzanaete môže, ale ja myslím niečo iné...

autor
13. apr 2022

Riešim tento šampón v objeme 390 ml.
Keď ho vyhľadam na eshope, stojí viac, ako keď kliknem z heureky priamo do eshopu.

https://sampony.heureka.sk/vichy-dercos-anti-da...

https://www.notino.sk/vichy/dercos-anti-dandruf...

alienkami
13. apr 2022

Klikla som na oba linky
cez Heuréku mi otvorilo 390ml za 13,90
cez Notino 200ml za 11,90 Keď som preklikla na 390ml bola tam cena 13,90

autor
13. apr 2022

@alienkami aha, fakt, keď na ten link kliknem znova, ukáže mi to rovnako. Ale keď som hľadala v e-shope priamo, tak pozri ako mi to ukazuje na webe a aj do košíka mi to tak hádže. Tak ja teda neviem 🙈🤷🤦🏻‍♀️

autor
13. apr 2022
autor
13. apr 2022

Tak nič, tak ma ignorujte 😀

alienkami
13. apr 2022

Divné to je...

aurorastone
13. apr 2022

@alienkami mne cez notino 390ml ukazuje v zľave za 22 z 27

alienkami
13. apr 2022

Ale aj ja keď som si dala v Notino do vyhľadávača ten šampón, tak mi našlo za tých 22,34. Keď kliknem na tvoj notino link, tak mi dá tú nižšiu cenu.
Zrejme, ako písali vyššie, má heureka nejakú zľavu. Lebo ten link s nižšou cenou je dlhší ako link s vyššou cenou.
Drahšie
https://www.notino.sk/vichy/dercos-anti-dandruf...
Lacnejšie
https://www.notino.sk/vichy/dercos-anti-dandruf... Na koncie je utm_source=heureka.
takže Heuréka! záhada je vyriešená 😀

aurorastone
13. apr 2022

Možno ma skoršiu spotrebu a potrebujú sa určitej sarze skôr zbaviť tak ukazuje take ceny a ta cez heureku je preto taka nízka...Ale fakt nechapem občas tie rozdiely, raz som nasla tu istu vec na 2 eshopoch a rozdiel v cene 40 eur 🤷‍♀️🤷‍♀️

autor
13. apr 2022

@alienkami no ja neviem, ale ako rozdiel v cene parádny, hlavne keď som kupovala 4 ks.

alienkami
13. apr 2022

@aurorastone rozdiely medzi e-shopmi vedia byť brutálne. To je vec marže.

autor
13. apr 2022

@aurorastone rôzne e-shopy je ok. Veď každý si môže dať cenu akú chce

aurorastone
13. apr 2022

Jj to mi len tak napadlo 😁😅, chápem ze toto je čosi iné 😊

aurorastone
13. apr 2022

A ešte sa spýtam, asi je teda dobrý ten šampón keď si toľko kusov brala, lebo mužovi ani nizoral nezabral...

autor
13. apr 2022

@aurorastone vieš čo keď som bola dieťa, nizoral mi zaberal, teraz vôbec. Tento mi zaberá, hlavne ja potrebujem niečo na suché vlasy, aby som nemala vlasy ako slamu. Ale maju tento istý typ aj na normalne alebo mastné vlasy. Skúšala som už snáď všetko na trhu, tento mi vyhovuje najviac. No zase najkrajšie vlasy mám po sampone Kerastase, ale ten nie je zase na lupiny. Takže keď mám lupin malo, tak môžem si dávať medzi to ten Kerastase, a keď už chytám lupiny, tak umyjem s týmto 😁

jumama
13. apr 2022

Je to preto, ze Heureka je cenovy porovnavac - a tak v konkurencii ostatnych obchodov daju ten sampon lacnejsie, aby kupovali ludia iba od nich, aby z toho heurekoveho porovnania, vysli najlacnejsie a ludia kupili od nich... no a bolo by proti pravidlam Heureky, aby ta doviedli na stranku eshopu a tam mali inu cenu. Funguje to tak, ze eshopy si vytvoria subory s produktami a poslu ich do Heureky a pravidelne ich aktualizuju. Zmeni sa cena aj ak mas sampon v kosiku v tej cene z Heureky a pridas tam dalsie veci? Lebo to by bolo riadne prefikane...

zuzanaete
14. apr 2022

@aurorastone Nemusi to byt spotrebou. Manzel takto nakupuje knihy. Nie vzdy, ale v niektorych pripadoch ma cez heureku nizsiu cenu. Vzdy skontroluje a podla toho nakupuje.