icon

Sanitino - skúsenosť s e-shopom

kikus1997
30. okt 2022

Ahojte, mate niekto skúsenosť s nákupom so stránky Sanitino.sk … chceli by sme odtial umývadla objednať. Majú tam dobre ceny…Ďakujem .

dzupi898
11. dec 2024

@timea301196 Tak to zase nemusela byť chyba eshopu, to sa mohlo prihodiť aj pri preprave. Ale postavili sa k tomu správne 👍

zlatkab2
12. dec 2024

@valandra26 Ale kdeže 😀 Akože ja rada dávam praktické darčeky, ale zase odtiaľ potiaľ 😀 Toto bolo čisto kvôli tomu, lebo to už bola katastrofa a aby som neprichádzala o duševné zdravie zakaždým, keď som tam bola 🙂

timea301196
12. dec 2024

@dzupi898 dopravou to nebolo. Krabica bola ok. Vnútri bolo oškrete

maminecka266
18. dec 2024

a tak to je vlastne jedno, hlavne je to, ze neboli problemy s reklamaciou. lebo uz mam par takych eshopov, odkial isto objednavat nebudem, co som citala pripady, ako sa zachovali. ale tento mam overeny.

valandra26
10. jan 2025

@zlatkab2 jasne, chapem, len mi to tak napadlo, lebo to bolo take obdobie, ze uz odvsadial som pocuvala len o darcekoch, tak som si to tak spojila s tym 😀 a uz to ma aj vymenene, hej? uz mas srdiecko na mieste? 😀

dzupi898
21. jan 2025

@timea301196 Jasné, rozumiem. Ale tak pokiaľ to všetko dobre dopadlo, to je dôležité 🙂

maminecka266
22. jan 2025

@dzupi898 veru, lebo niekde sa k tomu postavia tak, ze ta budu natahovat a chybu si nepriznaju. s tym som sa uz tiez stretla. nastastie tu nie, aspon jeden z mala, kde to funguje normalne a ludsky.

dzupi898
23. jan 2025

@maminecka266 Preto si treba dobre vyberať, odkiaľ budeš objednávať. Ja už keď mám niečo overené, tak zbytočne nešpekulujem s niečím novým.

zlatkab2
30. jan 2025

@dzupi898 Veď prečo by si to aj robila? Ja to mám tiež väčšinou tak. Ale zase keby som ostala len pri tom, tak sa nedozviem o nových veciach a neposkúšam aj iné. Ono aj cena zaváži hlavne, čo si budeme hovoriť.

valandra26
6. feb 2025

@zlatkab2 treba citat recenzie a hladat odporucania, co sa oplati. to je cesta 😀

dzupi898
10. feb 2025

@zlatkab2 No a máme to tu zase 😀 Vysávač na okná sa to volá ževraj odborne. Ale na moju obranu, fakt nenávidím umývať okná, to je moja smrť, stále šmuhy. A toto mi vychválili aj kolegyne aj kamošky, tak uvidíme.

zlatkab2
18. feb 2025

@dzupi898 Je to super vec 👍 Ja ho mám už dlhšie a teda umývanie okien bola u mňa proste smrť. To nebolo nič horšie pre mňa. Ale teraz, to je strašne rýchlo hotové. To len handrou utriem rám okna, potom sklá pretriem, plus čistiaci, týmto sa to povysáva a vec vybavená 🙂

valandra26
26. feb 2025

@zlatkab2 nemas tip este na nejake dalsie vychytavky, ako si ulahcit upratovanie a domace prace? 🙏

dzupi898
27. feb 2025

@zlatkab2 Súhlasím 😍 Je to sto a jedno, keď mám okno drhnúť handrou a keď ho čistím týmto zázrakom. Už nie je umývanie okien to najhoršie, čo sa mi môže prihodiť 😀

zlatkab2
7. mar 2025

@valandra26 Haha 😀 No teraz mi takto nič nenapadne, ale keby niečo, tak dám isto vedieť 😀 Kuchynský robot je super vec, taký ten multifunkčný alebo niet nad dobrý vysávač trebárs. Ja som bola taký šetrílek ohľadne takýchto vecí, ale už som pochopila, že radšej aj priplatiť a potom si ušetríš kopec času a aj nervov často 🙂
@dzupi898 Presne, treba si dopriať aj takéto veci a potešiť sa 😀

maminecka266
17. mar 2025

@zlatkab2 ten robot si tiez odtial kupovala?

valandra26
21. mar 2025

@zlatkab2 kuchynsky robot by sa u mna asi moc nevyuzil. vysavac sme kupovali nie tak davno novy, ten je akoze super, ma aj take to svetielko vpredu, to posuva vysavanie na novy level 😀 este rozmyslam, ze mozno novy mop by to chcelo.
aky mop pouzivate baby? ja som poskusala uz asi vsetky typy...

dzupi898
24. mar 2025

@zlatkab2 Je to tak. Ja som si dlho hovorila, že sú to zbytočnosti, že dá sa fungovať aj bez toho, že kedysi to nemali, tak prečo to potrebujeme teraz. Ale prichádzam na to 😀

zlatkab2
31. mar 2025

@dzupi898 Možno pre niekoho áno, pre niekoho, kto rád trávi voľný čas domácimi prácami. Ale tak ja som písala, ako som sa k tomu postavila a keby som vedela vrátiť čas, tak to urobím už dávnejšie.

maminecka266
3. apr 2025

@zlatkab2 mozem sa opytat, ako si s nim spokojna? nenechava to smuhy?

valandra26
15. apr 2025

ten mop nic teda? 😀

dzupi898
23. apr 2025
@valandra26

ten mop nic teda? 😀

@valandra26 Prepáč, ja som si nevšimla predtým, ale ujmem sa ťa teda 😀 No mop taký klasický sme vymenili za takéto niečo https://www.sanitino.sk/black-decker-upratovani... My sme domácnosť alergikov, takže aj z tohto titulu som rada, že sme ho zaobstarali.

valandra26
24. apr 2025
@dzupi898

@valandra26 Prepáč, ja som si nevšimla predtým, ale ujmem sa ťa teda 😀 No mop taký klasický sme vymenili za takéto niečo https://www.sanitino.sk/black-decker-upratovani... My sme domácnosť alergikov, takže aj z tohto titulu som rada, že sme ho zaobstarali.

@dzupi898 no konecne sa niekto nasiel 😅 aha, aha, toto je tiez zaujimave riesenie. lebo asi na dvoch muz uz zlomil tu rucku, tak neviem, aky by som mala kupit, aby mu odolal 😀 ale taketo nieco by asi slo...

zlatkab2
29. apr 2025
@maminecka266

@zlatkab2 mozem sa opytat, ako si s nim spokojna? nenechava to smuhy?

@maminecka266 Nenecháva. Akože treba to okno predtým handrou mokrou utrieť, to je jasné, nemôžeš len tak začať vysávať okno. Tak ale to je logické zase by som povedala 😝

maminecka266
30. apr 2025
@zlatkab2

@maminecka266 Nenecháva. Akože treba to okno predtým handrou mokrou utrieť, to je jasné, nemôžeš len tak začať vysávať okno. Tak ale to je logické zase by som povedala 😝

@zlatkab2 tak ono nasucho by to asi ani neslo a nemalo to co vysavat. je mi jasne, ze ono to tu vodu, v uvodzovkach, saje. no nic, dost ma to laka, asi vieme, ako to dopadne 😀

dzupi898
13. máj 2025
@valandra26

@dzupi898 no konecne sa niekto nasiel 😅 aha, aha, toto je tiez zaujimave riesenie. lebo asi na dvoch muz uz zlomil tu rucku, tak neviem, aky by som mala kupit, aby mu odolal 😀 ale taketo nieco by asi slo...

@valandra26 To máš ako pri všetkom. Povieš si, že však vystačíš si aj s tým. Ale keď môžeš s niečím lepším, tak prečo nie? 😀 Ja som povedala, že keby sa aj tento pokazil alebo hocičo, že normálny mop už nekúpim, zase jedine niečo takéto.

zlatkab2
16. máj 2025
@maminecka266

@zlatkab2 tak ono nasucho by to asi ani neslo a nemalo to co vysavat. je mi jasne, ze ono to tu vodu, v uvodzovkach, saje. no nic, dost ma to laka, asi vieme, ako to dopadne 😀

@maminecka266 Ale ja sa stavím, že to niekto tak isto už skúšal 😀

valandra26
20. máj 2025
@dzupi898

@valandra26 To máš ako pri všetkom. Povieš si, že však vystačíš si aj s tým. Ale keď môžeš s niečím lepším, tak prečo nie? 😀 Ja som povedala, že keby sa aj tento pokazil alebo hocičo, že normálny mop už nekúpim, zase jedine niečo takéto.

@dzupi898 a cenovo sa to ako pohybuje? lebo nechcem zase nieco taketo kupovat nejak draho. neviem, ako sa to osvedci a ci to vlastne za to stoji.

maminecka266
26. máj 2025
@zlatkab2

@maminecka266 Ale ja sa stavím, že to niekto tak isto už skúšal 😀

@zlatkab2 akoze ja to tiez nevylucujem 😀 mna to caka tento tyzden u mamy, uz sa odhodlavam na to neviem kolko, len ma odraza to, ze treba aj zaluzie cistit a to u nej v kuchyni je zakazdym katastrofa.

dzupi898
5. jún 2025
@valandra26

@dzupi898 a cenovo sa to ako pohybuje? lebo nechcem zase nieco taketo kupovat nejak draho. neviem, ako sa to osvedci a ci to vlastne za to stoji.

@valandra26 Veď pozri cez ten link, čo som poslala na eshop, tam je rovno aj cena. Akože jasné, že kúpiš aj za viac a aj za menej. To ako pri všetkom. Len treba sledovať aj čo všetko to balenie obsahuje, aké to má parametre a tak ďalej, tá cena sa tiež od niečo musí odvíjať.