Sanitino - skúsenosť s e-shopom
Ahojte, mate niekto skúsenosť s nákupom so stránky Sanitino.sk … chceli by sme odtial umývadla objednať. Majú tam dobre ceny…Ďakujem .
@valandra26 Ale kdeže 😀 Akože ja rada dávam praktické darčeky, ale zase odtiaľ potiaľ 😀 Toto bolo čisto kvôli tomu, lebo to už bola katastrofa a aby som neprichádzala o duševné zdravie zakaždým, keď som tam bola 🙂
@dzupi898 dopravou to nebolo. Krabica bola ok. Vnútri bolo oškrete
a tak to je vlastne jedno, hlavne je to, ze neboli problemy s reklamaciou. lebo uz mam par takych eshopov, odkial isto objednavat nebudem, co som citala pripady, ako sa zachovali. ale tento mam overeny.
@zlatkab2 jasne, chapem, len mi to tak napadlo, lebo to bolo take obdobie, ze uz odvsadial som pocuvala len o darcekoch, tak som si to tak spojila s tym 😀 a uz to ma aj vymenene, hej? uz mas srdiecko na mieste? 😀
@timea301196 Jasné, rozumiem. Ale tak pokiaľ to všetko dobre dopadlo, to je dôležité 🙂
@dzupi898 veru, lebo niekde sa k tomu postavia tak, ze ta budu natahovat a chybu si nepriznaju. s tym som sa uz tiez stretla. nastastie tu nie, aspon jeden z mala, kde to funguje normalne a ludsky.
@maminecka266 Preto si treba dobre vyberať, odkiaľ budeš objednávať. Ja už keď mám niečo overené, tak zbytočne nešpekulujem s niečím novým.
@zlatkab2 treba citat recenzie a hladat odporucania, co sa oplati. to je cesta 😀
@zlatkab2 nemas tip este na nejake dalsie vychytavky, ako si ulahcit upratovanie a domace prace? 🙏
@valandra26 Haha 😀 No teraz mi takto nič nenapadne, ale keby niečo, tak dám isto vedieť 😀 Kuchynský robot je super vec, taký ten multifunkčný alebo niet nad dobrý vysávač trebárs. Ja som bola taký šetrílek ohľadne takýchto vecí, ale už som pochopila, že radšej aj priplatiť a potom si ušetríš kopec času a aj nervov často 🙂
@dzupi898 Presne, treba si dopriať aj takéto veci a potešiť sa 😀
@zlatkab2 ten robot si tiez odtial kupovala?
@zlatkab2 kuchynsky robot by sa u mna asi moc nevyuzil. vysavac sme kupovali nie tak davno novy, ten je akoze super, ma aj take to svetielko vpredu, to posuva vysavanie na novy level 😀 este rozmyslam, ze mozno novy mop by to chcelo.
aky mop pouzivate baby? ja som poskusala uz asi vsetky typy...
@zlatkab2 mozem sa opytat, ako si s nim spokojna? nenechava to smuhy?
ten mop nic teda? 😀
ten mop nic teda? 😀
@valandra26 Prepáč, ja som si nevšimla predtým, ale ujmem sa ťa teda 😀 No mop taký klasický sme vymenili za takéto niečo https://www.sanitino.sk/black-decker-upratovani... My sme domácnosť alergikov, takže aj z tohto titulu som rada, že sme ho zaobstarali.
@valandra26 Prepáč, ja som si nevšimla predtým, ale ujmem sa ťa teda 😀 No mop taký klasický sme vymenili za takéto niečo https://www.sanitino.sk/black-decker-upratovani... My sme domácnosť alergikov, takže aj z tohto titulu som rada, že sme ho zaobstarali.
@dzupi898 no konecne sa niekto nasiel 😅 aha, aha, toto je tiez zaujimave riesenie. lebo asi na dvoch muz uz zlomil tu rucku, tak neviem, aky by som mala kupit, aby mu odolal 😀 ale taketo nieco by asi slo...
@zlatkab2 mozem sa opytat, ako si s nim spokojna? nenechava to smuhy?
@maminecka266 Nenecháva. Akože treba to okno predtým handrou mokrou utrieť, to je jasné, nemôžeš len tak začať vysávať okno. Tak ale to je logické zase by som povedala 😝
@maminecka266 Nenecháva. Akože treba to okno predtým handrou mokrou utrieť, to je jasné, nemôžeš len tak začať vysávať okno. Tak ale to je logické zase by som povedala 😝
@zlatkab2 tak ono nasucho by to asi ani neslo a nemalo to co vysavat. je mi jasne, ze ono to tu vodu, v uvodzovkach, saje. no nic, dost ma to laka, asi vieme, ako to dopadne 😀
@dzupi898 no konecne sa niekto nasiel 😅 aha, aha, toto je tiez zaujimave riesenie. lebo asi na dvoch muz uz zlomil tu rucku, tak neviem, aky by som mala kupit, aby mu odolal 😀 ale taketo nieco by asi slo...
@valandra26 To máš ako pri všetkom. Povieš si, že však vystačíš si aj s tým. Ale keď môžeš s niečím lepším, tak prečo nie? 😀 Ja som povedala, že keby sa aj tento pokazil alebo hocičo, že normálny mop už nekúpim, zase jedine niečo takéto.
@zlatkab2 tak ono nasucho by to asi ani neslo a nemalo to co vysavat. je mi jasne, ze ono to tu vodu, v uvodzovkach, saje. no nic, dost ma to laka, asi vieme, ako to dopadne 😀
@maminecka266 Ale ja sa stavím, že to niekto tak isto už skúšal 😀
@valandra26 To máš ako pri všetkom. Povieš si, že však vystačíš si aj s tým. Ale keď môžeš s niečím lepším, tak prečo nie? 😀 Ja som povedala, že keby sa aj tento pokazil alebo hocičo, že normálny mop už nekúpim, zase jedine niečo takéto.
@dzupi898 a cenovo sa to ako pohybuje? lebo nechcem zase nieco taketo kupovat nejak draho. neviem, ako sa to osvedci a ci to vlastne za to stoji.
@maminecka266 Ale ja sa stavím, že to niekto tak isto už skúšal 😀
@zlatkab2 akoze ja to tiez nevylucujem 😀 mna to caka tento tyzden u mamy, uz sa odhodlavam na to neviem kolko, len ma odraza to, ze treba aj zaluzie cistit a to u nej v kuchyni je zakazdym katastrofa.
@dzupi898 a cenovo sa to ako pohybuje? lebo nechcem zase nieco taketo kupovat nejak draho. neviem, ako sa to osvedci a ci to vlastne za to stoji.
@valandra26 Veď pozri cez ten link, čo som poslala na eshop, tam je rovno aj cena. Akože jasné, že kúpiš aj za viac a aj za menej. To ako pri všetkom. Len treba sledovať aj čo všetko to balenie obsahuje, aké to má parametre a tak ďalej, tá cena sa tiež od niečo musí odvíjať.

@timea301196 Tak to zase nemusela byť chyba eshopu, to sa mohlo prihodiť aj pri preprave. Ale postavili sa k tomu správne 👍