icon

Sanitino - skúsenosť s e-shopom

kikus1997
30. okt 2022

Ahojte, mate niekto skúsenosť s nákupom so stránky Sanitino.sk … chceli by sme odtial umývadla objednať. Majú tam dobre ceny…Ďakujem .

Strana
z3
zlatkab2
13. jún 2025
@maminecka266

@zlatkab2 akoze ja to tiez nevylucujem 😀 mna to caka tento tyzden u mamy, uz sa odhodlavam na to neviem kolko, len ma odraza to, ze treba aj zaluzie cistit a to u nej v kuchyni je zakazdym katastrofa.

@maminecka266 Treba to robiť pravidelne a potom s tým nie je toľko roboty. Alebo treba žalúzie vymeniť za niečo iné a praktickejšie. Možností je viacero. Ale rozumiem, tiež ma to kedysi frustrovalo.

valandra26
17. jún 2025
@dzupi898

@valandra26 Veď pozri cez ten link, čo som poslala na eshop, tam je rovno aj cena. Akože jasné, že kúpiš aj za viac a aj za menej. To ako pri všetkom. Len treba sledovať aj čo všetko to balenie obsahuje, aké to má parametre a tak ďalej, tá cena sa tiež od niečo musí odvíjať.

@dzupi898 boze blba som. to si pridala, potom este sme pisali a vobec mi nenapdlo, ze predtym si to aj posielala. moja chyba. tehotenska demencia uraduje 😀

maminecka266
26. jún 2025
@zlatkab2

@maminecka266 Treba to robiť pravidelne a potom s tým nie je toľko roboty. Alebo treba žalúzie vymeniť za niečo iné a praktickejšie. Možností je viacero. Ale rozumiem, tiež ma to kedysi frustrovalo.

@zlatkab2 no nehovor dvakrat. uz som nad tym viackrat rozmyslala, ze zrusim cele zaluzie a radsej nejake rolety dame, ze s tym nie je tolko roboty. ale potom ich umyjem, su pekne ciste a si poviem, ze ako to fajn vyzera 😀 som uvaznena v tomto kolobehu 😀

valandra26
1. júl 2025
@maminecka266

@zlatkab2 no nehovor dvakrat. uz som nad tym viackrat rozmyslala, ze zrusim cele zaluzie a radsej nejake rolety dame, ze s tym nie je tolko roboty. ale potom ich umyjem, su pekne ciste a si poviem, ze ako to fajn vyzera 😀 som uvaznena v tomto kolobehu 😀

@maminecka266 pokial funguju, tak by som ich nechala. zase do buducna aspon vies, co isto davat na okna uz nebudes 😀 nie su aj nejake cistiace pristrojceky na tie zaluzie? ze by si si to aspon takto ulahcila?

zlatkab2
9. júl 2025
@maminecka266

@maminecka266 Neboj sa, v tom nie si sama 😀 Aj keď to je asi slabá útecha 😀
@valandra26 Pozri napríklad toto, suseda si to kupovala teraz nedávno a hovorila, že dobrá pomôcka 🙂

dzupi898
23. júl 2025

@valandra26 To je úúúúplne v pohode, nič sa nedeje. Našla si potom, áno? 🙂

maminecka266
24. júl 2025
@valandra26

@maminecka266 pokial funguju, tak by som ich nechala. zase do buducna aspon vies, co isto davat na okna uz nebudes 😀 nie su aj nejake cistiace pristrojceky na tie zaluzie? ze by si si to aspon takto ulahcila?

@valandra26 ved to, ze pokial to funguje, tak je mi luto vyhadzovat nieco, co sa da este v pohode celkom pouzivat. ved ja sa s tym mozno raz vyrovnam a zmierim 😀
@zlatkab2 vyzera to akoze dobre, by to naraz viacej ocistilo a vyzera to tak, ze by to aj mohlo fungovat. a dobre sa s tym robi?

valandra26
5. aug 2025

@dzupi898 jasne, jasne, potom som si to pozrela 🙂
@zlatkab2 @maminecka266 no presne, clovek uz pomaly rozmysla nad zmenou, a potom staci jedno umyvanie, zaluzie sa lesknu a hned si clovek povie “ved to az take zle nie je” 😄 ale teda ak ten cistiaci pristrojik fakt funguje, tak by som to skusila. ja mam zaluzie na kazdom okne a to je na umyvanie jak druha smena 😅

maminecka266
7. aug 2025

@valandra26 hej, inak celkovo mam pocit, ze cim som starsia, tym viac riesim tieto “prakticke” veci v domacnosti 😄 kedysi by mi bolo jedno, ake su zaluzie, odkial mam granule pre macku alebo kde kupujem cistiace prostriedky. teraz pozeram na zlozenie, funkcnost a podobne.

valandra26
11. aug 2025

@maminecka266 tiez to tak mam. proste, aby to bolo prakticke, nech to plni ucel a nech mi to ulahci zivot. kedy som skor ine veci riesila a brala do uvahy. teraz je to takto, meni sa to. preto aj ked nakupujem, tak mam rada, ked je taka moznost, ze cez jeden eshop alebo aj v kamennej predajni kupis z kazdeho rozka troska.

zlatkab2
21. aug 2025
@valandra26

@dzupi898 jasne, jasne, potom som si to pozrela 🙂
@zlatkab2 @maminecka266 no presne, clovek uz pomaly rozmysla nad zmenou, a potom staci jedno umyvanie, zaluzie sa lesknu a hned si clovek povie “ved to az take zle nie je” 😄 ale teda ak ten cistiaci pristrojik fakt funguje, tak by som to skusila. ja mam zaluzie na kazdom okne a to je na umyvanie jak druha smena 😅

@valandra26 Tak ona hovorí, že je to super, že to má hneď skôr na poriadku. Ja súdim podľa týchto informácií. Najlepšie vyskúšať. Ale zase povedz, že horšie to nebude 😀

maminecka266
22. aug 2025

@valandra26 to je tiez ale o tom, ze sme nejak sfajnoveli 😀

valandra26
25. aug 2025

@zlatkab2 tak to asi nie 😂 a na vonkajsie je tiez nejaka finta takato? akoze tam sa preferuje asi vapka, pokial viem, ale tak maju ich aj ludia v panelakoch na vysokych poschodiach, tam to asi takto neriesia 😀
@maminecka266 aj to je moznost no 😀

zlatkab2
26. aug 2025
@valandra26

@zlatkab2 tak to asi nie 😂 a na vonkajsie je tiez nejaka finta takato? akoze tam sa preferuje asi vapka, pokial viem, ale tak maju ich aj ludia v panelakoch na vysokych poschodiach, tam to asi takto neriesia 😀
@maminecka266 aj to je moznost no 😀

@valandra26 Sú aj na to kadejaké návody a finty, ako sa dajú jednoduchšie očistiť. Ale ak máš na mysli takéto niečo, ako je na tie vnútorné, že vyslovene na to niečo, tak to neviem veru, či je také niečo. Nemám s tým ja skúsenosť 🙊

dzupi898
28. aug 2025

@zlatkab2 Na vonkajšie je tiež taká podobná kefa ako na tie vnútorné a je to pripojené na hadicu, čiže do toho ide rovno aj voda. Kefuješ a oplachuješ naraz. Z tohto hľadiska je to ešte šikovnejšie ako na tie vnútorné asi.

maminecka266
19. sep 2025

@dzupi898 aj nejaky cistiaci prostriedok tam musis davat, ci staci len vodou?

valandra26
23. sep 2025

@dzupi898 aha, asi viem, co myslis. skusim to najst niekde, ako sa to cenovo pohybuje. ze na skusku to zobrat.

zlatkab2
16. okt 2025

@maminecka266 Ja by som nedávala, lebo predsa len je to vonku, steká tá voda potom na zem jedine, tak načo zbytočne tam dávať nejaké chemikálie.

dzupi898
13. nov 2025

@valandra26 Mohla som tiež rovno nájsť nejaký obrázok a ti to poslať, že? 😀 No nevadí, verím, že si si s tým poradila. Tak daj vedieť, že čo a ako, či to funguje, tak ako si predstavujeme, ak si to už aj vyskúšala. Teraz je také obdobie, že sa všetci bláznia s upratovaním 😅

timea301196
13. nov 2025
@zlatkab2

@valandra26 Tak ona hovorí, že je to super, že to má hneď skôr na poriadku. Ja súdim podľa týchto informácií. Najlepšie vyskúšať. Ale zase povedz, že horšie to nebude 😀

@zlatkab2 na ich umývam vapkou ( vonkajšie) je to rýchlejšie ako ten nadstavec na hadicu

maminecka266
24. nov 2025

@valandra26 no ja si myslim, ze aj ked tie vonkajsie okna alebo balkony umyjes vapkou rychlo a efektivne, obcas je podstatnejsie si dat pauzu a skor riesit svoju psychicku pohodu 😅 lebo niekedy sa clovek zamota do detailov, ako je cistota, poriadok a pritom zabudne si oddychnut alebo si dopriat cas pre seba.
@timea301196 to je ozaj asi najrychlejsie a aj najjednoduchsie. ale moze sa stat, ze to nebude stacit

timea301196
24. nov 2025
@maminecka266

@valandra26 no ja si myslim, ze aj ked tie vonkajsie okna alebo balkony umyjes vapkou rychlo a efektivne, obcas je podstatnejsie si dat pauzu a skor riesit svoju psychicku pohodu 😅 lebo niekedy sa clovek zamota do detailov, ako je cistota, poriadok a pritom zabudne si oddychnut alebo si dopriat cas pre seba.
@timea301196 to je ozaj asi najrychlejsie a aj najjednoduchsie. ale moze sa stat, ze to nebude stacit

@maminecka266 ja ich ešte prejdem handrou potom a okna karcherom

valandra26
27. nov 2025

@timea301196 ja sa chystam svokre pod stromcek kupit ten "vysavac" na okna. ona chudera sa s tym stale sama morduje, pomoc nechce ani keby co bolo, tak nech si to aspon takto teda ulahci.

timea301196
27. nov 2025
@valandra26

@timea301196 ja sa chystam svokre pod stromcek kupit ten "vysavac" na okna. ona chudera sa s tym stale sama morduje, pomoc nechce ani keby co bolo, tak nech si to aspon takto teda ulahci.

@valandra26 že vraj na tému je fajn

zlatkab2
1. dec 2025

To neviem, či by som riskovala. Ako sa tam potom rieši vlastne nejaká prípadná reklamácia alebo takéto čosi?

dzupi898
4. dec 2025

@zlatkab2 To u mňa nehrozí, že by som robila nejaké nákupy z takýchto obchodov. Možno nejaké prkotiny na tvorenie a nejaké dekorácie a takéto veci, ale spotrebiče, to radšej nejaké overené a hlavne z nejakej viac zodpovednej stránky.

Strana
z3