Seriál Láska na prenájom
@tamasvatikova hmm ...v nemocnici? To si nejak nepamätám 🤔
@tamasvatikova
@slawkavaskovicova asi mysli to, keď boli na tom výlete a eda spadla a serkan ju potom našiel ležať na zemi😀 nič sa jej v podstate nestalo len bola otrasená trochu
kočky podarí sa im anulovať svadbu? mám pocit že nie :/ a prečo /kde chce odletieť eda ked odpadne serkan na letisku?
Bude serkan chodiť aj s tou balcou ci jak sa vola?
A balca vezme nejakú stranu z toho dokumentu ci čoho, bude nato serkan nahnevaný, a zisti ze to ta balca?
@tamasvatikova nakoniec to Eda vyrieši a Serkanova firma výhra. Serkan s Balcou nebude mať nič ,všetky je pokusy budú zbytočne 🙂
@tamasvatikova ak myslíš takú ukážku na youtube to není z tohoto seriálu
@simonidessa fuuuuu tu Balcu by som vyrazila cez dvere 😡🤣, tak dobra sprava, ze s nou nebude mat nič...
A nevies nahodou, ten tichy spoločník bude Edina babka? A aj ona bude negativna postava?
@mata1001 hej… ta babka to je taká krava 😂 úplne nervy mám z nej a vyhodila by som ju 😄
@sasitimi17 prosim ta kde pozeras časti dopredu?
@mata1001 toto s tou babkou je teraz na voyo
Úplne cely seriál pozrieš na cda.pl
@dada0902 a z akého to je je seriálu?
@monika07142019 fu no tak to vôbec neviem 😏 možno časom doma pusti aj ten seriál 🤭
@mata1001 áno bude to jej babka,bude im robiť problémy ,ale ako všetko v tomto seriály ak to nakoniec prekonajú a dopadne to dobre 🙂 potom zas príde iná zápletka
kočky neviem nikde najsť pokračovanie .. dalo sa mi pozreť len dovtedy ako prišli k ede na navsetvu taliani- dašie časti nie su.. pošlite prosím vas priamo link kde to viem dopozerať
Baby, pôjde eda so serkanom do Paríža?
a neviete ako ten serial skonici videla som niečo take že eda zomrie je tompravda??

A ešte som videla ze eda bola v nemocnici co sa jej stalo?