Seriál Láska na prenájom
Prosím vás v jednom videu som videla ze serkan požiadal selin o ruku je to pravda?
@tamasvatikova ano
@tamasvatikova ano je,ale to stratil pamäť a nepamätá si Edu
Aha a aj sa vezmú?
A čo nato eda?
@tamasvatikova nevezmú. Aj Eda nafinguje svoju svadbu a Denizom či jak sa volá a v deň Edinej svadby sa Serkanovi vráti pamäť a zabráni svadbe.
@katuskatt dakujem
A ako nato selin zareaguje
@tamasvatikova bude tam stáť na svadbe ako obarena. A potom zistí, že je tehotná a hodí to na Serkana
A on nato?
@tamasvatikova tak on bude stále tvrdit ze s nou nic nemal. Eda bude chcieť odísť on pôjde za nou na letisko. Tam odpadne a v nemocnici bude Eda pocut ako Selin telefonuje s Denizom a zistí,ze to dieťa je jeho a nie Serkana
Omg ďakujem pekne
A bude to už niekedy teraz vysielané?
@tamasvatikova to bude uz skoro ku koncu
Zomrie tam niekto lebo videla som na YouTube ze serkan niesol truhlu
Ahojte...prosím vás, chcem sa opýtať, kde by som si vedela pozrieť ďalšie časti...na ulož to.sk a fastshare.sk je seriál po 70. časť, kt. som si pozrela... strašne sa to naťahuje a ja by som už rada pozerala ďalej 🙂....píšete tu čo sa deje už pomaly v druhej sérii :D ako sa k tomu dostanem??? na sledujserialy mi síce našlo ďalšie časti, no vôbec sa nedajú spustiť... Ďakujem veľmi pekne
Aha...no škoda, po turecky sa mi to teda nechce pozerať 😆...to nie je ono
@158lia super, pozriem to... ďakujem pekne 🤗
Chcela by som sa ešte spýtať na takú technickú vec. Našla som si všetky časti na sledujserialy, keď si dám CZ titulky, jedna časť má 2,5 h ...no keď si to prepnem na SK dabing, hneď mi to skočí na čas 45 min. Tým pádom napr. 23. epizóda ani nie je tá istá či v CZ alebo SK lebo to časovo nesedí. Neviem či ste s tým mali skúsenosť. Neviem či vôbec všetky časti majú teda SK dabing. Ďakujem za info.
@slawkavaskovicova s dabingom tam nájdeš iba časti ktoré už boli odvysielane alebo čo sú na voyo. Ja osobne ich pozerám na prehrajto.cz s titulkami
@katuskatt OK ... ďakujem za info ☺️
Videla som ze eda plakala keď tam bola polícia a kričala ze serkan co sa tam stalo?
@tamasvatikova Edina babka poslala na Serkana políciu, že ,,berie úplatky,, len aby pošpinila jeho meno, vymyslela si aj články, kt.vraj uverejní pokiaľ ho Eda neopustí atd...ale hneď ho aj prepustia z väzby, že prišlo akože k omylu a nie on mal byť obvinený z úplatkov, ale iná osoba...to všetko samozrejme zariadila opäť babka

inak mohli tam dať krajšieho herca ako toho falošného manžela pre edu