Seriál Láska na prenájom
Dievčatá, vy viete všetko 😂 začala som to pozerať nedávno, úplne ma to chytilo. Som ešte len na začiatku, kedy sa prvýkrát rozišli kvôli smrti jej rodičov. Som nedočkavá. Kedy približne sa dajú opäť dokopy? A dozvie sa Eda pravdu o smrti rodičov?
Nepodstatné omáčky pretáčam, ide mi o romantiku 😀 ďakujem
@kate_cs áno dozvie sa kto bol zodpovedný za ich smrť, a ešte bude aj dosť romantiky 😉
Selin bude vážne tehotná ?
@peknuckaa áno, Eda si vypočuje Selinin rozhovor
@kikuska624 btw kedy to prosim ta bude? Zas to budu 10 casti natahovat ako vtedy, ked nemal pamat? Na voyo bolo vcera, ako sa to Eda dozvedela, ale Serkan to zatial nevie
@vikusjk tak o týždeň v stredu to bude, že zistia, že dieťa je Denisovo 🙃
@kikuska624 dakujem 🙂 akoze zase vyse tyzdna, cize ozaj zase 10 casti 🙄
Akurát som si čítala o com budú ďalšie časti a ako kukám program tak 18.4 ide jedna časť a začína iný seriál 😪 to mam chápať tak ze už bude chodiť 1diel 😱lebo však to ešte není koniec
Tak musia to nejako natiahnuť keďže to majú vysielať az skoro do konca mája
Baby, kde nájdem ďalšie časti, na cda.pl som dopozerala 35 časť a ďalšie mi nenašlo ☹️
@vikusjk takže nastastie @kikuska624 nemala pravdu a vyriešilo sa to už dnes 😉
@123bambula prehrajto.cz
@katuskatt
Veľmi pekne ďakujem 😊
@kate_cs ako to bolo vlastne s Edinymi rodicmi? Co sa im stalo a kto to spachal?
@opica_skorica spadol na nich daky múr či čo v dakom letnom domčeku kde robil ten serkanov otec
@opica_skorica bolo to v čase keď Serkanovi zomrel brat a jeho otec si najal nejakú inú firmu a tá odflakla stavbu a stena padla na Edinych rodičov. Ale Serkanov otec, není jeho biologický otec 😉

@luliu A kde je Fifi?