Seriál Láska na prenájom
Dnes, voyo 45 časť, práve sa rozišli ☹️
Prosim vas kde najdem dnešnú druhu časť čo bola na doma? Brat mi dal nahrať len 1🥲
A odpustí Serkan otcovi?
@katuskatt mňa by skôr zaujímalo, ako to bude s tou babkou, lebo len prišla a uz mi lezie na nervy 😁😁😁😁
@monika07142019 myslíš Edinu babku??
@monika07142019 no tá to tam roztočí baba jedna
@katuskatt hej? No super, ved som si aj myslela že im bude robiť na prieky
@monika07142019 bude sa vyhrážať Ede, že Serkana zničí keď s ním ostane a nezobere si koho jej ona vybrala. Eda bude mať chvíľu strach a bude sa od neho držať ďalej ale nakoniec sa babke postavi a požiada Serkana o ruku 😄
idem sa pridať, tiež som sa celkom pekne "namotala" 🙈 a keďže som chcela pozerať rýchlejšie ako to ide v telke,začala som pozerať na internete po turecky s českými titulkami 🤭 momentálne som na 17 tureckej časti a celkom ma zaujíma či neviete ako dlho budú eda a serkan bez seba keďže jej nechce povedať o tej nehode na stavbe🙈
@katuskatt a môžem sa opýtať aj ja, teraz ho požiadalo o ruku zoberu sa ? Alebo im ta stara bude stále robiť problémy?
@monika07142019 oni sa nezoberú,v deň svadby bude mat Serkan havariu a stratí pamäť
@katuskatt och, som si mohla myslieť že to nebude také jednoduché 😃
@monika07142019 zoberú sa až v druhej sérii,asi v polovici
@monika07142019 neviem ako ďaleko si s pozeraním ale ešte iba chvíľu tam je tá nová PR a už prišla aj babička a už mi lezú na nervy 🙈🤭😂
@lucka2108 aj mne liezli na nervy, ale ako rýchlo prišli tak rýchlo aj odídu 🙂 ja som kúsok ďalej, teraz sa vrátila ta Selin a ta mi pije krv 😅😅😅
@monika07142019 vážne? tak snáď ich tam nebudem trpieť dlho 😂 a selin som ale teda tiež nemusela 🤭 budú spolu keď odídu tie 2?

@katuskatt prosím ta, ešte by ma zaujímalo, s kým skončia edine kamošky? Fifi, melek a jeren? Ďakujem