Seriál Láska na prenájom
baby kedy si už konečne ten serkan spomenie?už to nejak dlho naťahujú 🤭🙈
Serkan s Enginom sa pobijú v bare dostane po hube a vtedy si spomenie na Edu v deň svadby keď sa Eda vydáva za Denisa, mala to byť svadba iba akože, ale so Selin to naplánujú tak, že nakoniec to bude právoplatné. Potom si Selin vymysli, že je tehotná ale dieťa bude Denisovo. Eda nechce stát v ceste Serkanovi a chce aby sa staral o svoje dieťa chce odletieť, ale Serkan príde za ňou a na letisku odpadne.
@kikuska624 😲 to uz bude asi druha seria, ci? Ja pozeram len na voyo a tam je teraz len nejaka 54. cast, a este ich rozdelili, cize Turecka mozno nejaka 26. cast (ak jednu turecku rozdelili do dvoch u nas).
@katuskatt wow páni, tak teraz som dopletená, myslela som si, že prvá séria bude teraz o tom, že Serkan bude mať ten nádor a že Eda bude s ním a potom ju pošle preč a že až v druhej sa dozvie, že má dcéru. Kedy teraz stihne mať Eda skoro svadbu s tým Denisom? Ten ešte ani nie je v týchto častiach, čo sú na voyo.
Dievčatá. A dá Balca čo prišla namiesto Selin? Prečo chce tak strašne Serkana?
@vikusjk fuu to netuším, ako to naši rozdelia ja to pozerám na maďaroch. Teraz prave natačaju nejaký seriál ono čo kanál to rôzne rozdelenie častí 🙂 ale určite to ešte bude na dlho kým bude koniec
@kikuska624 Neviete prečo sa Eda má vlastné vydať za toho Denisa? Bude to predtým alebo potom čo by sa mala vydať za Serkana?
@miroslava12345 to bude potom. Budú to len hrať aby sa Serkanovi vrátila pamäť.
@kikuska624 a na Maďaroch nakom programe a okolej ide? Poviem starkej 🙂
@katuskatt ďakujem

@katuskatt áno skúšala, tam mi nenaslo 43 cast ani ziadne