icon

Seriál Láska na prenájom

guessssss
3. jan 2022
wew
22. feb 2022

inak mohli tam dať krajšieho herca ako toho falošného manžela pre edu

tamasvatikova
23. feb 2022

Prosím vás v jednom videu som videla ze serkan požiadal selin o ruku je to pravda?

elly23
23. feb 2022
katuskatt
23. feb 2022

@tamasvatikova ano je,ale to stratil pamäť a nepamätá si Edu

tamasvatikova
23. feb 2022

Aha a aj sa vezmú?

tamasvatikova
23. feb 2022

A čo nato eda?

katuskatt
23. feb 2022

@tamasvatikova nevezmú. Aj Eda nafinguje svoju svadbu a Denizom či jak sa volá a v deň Edinej svadby sa Serkanovi vráti pamäť a zabráni svadbe.

tamasvatikova
23. feb 2022

@katuskatt dakujem

tamasvatikova
23. feb 2022

A ako nato selin zareaguje

katuskatt
23. feb 2022

@tamasvatikova bude tam stáť na svadbe ako obarena. A potom zistí, že je tehotná a hodí to na Serkana

tamasvatikova
23. feb 2022

A on nato?

katuskatt
23. feb 2022

@tamasvatikova tak on bude stále tvrdit ze s nou nic nemal. Eda bude chcieť odísť on pôjde za nou na letisko. Tam odpadne a v nemocnici bude Eda pocut ako Selin telefonuje s Denizom a zistí,ze to dieťa je jeho a nie Serkana

tamasvatikova
23. feb 2022

Omg ďakujem pekne

tamasvatikova
23. feb 2022

A bude to už niekedy teraz vysielané?

lusyyy36
23. feb 2022

@katuskatt a kto je trn Deniz prosím ta

katuskatt
23. feb 2022

@tamasvatikova to bude uz skoro ku koncu

katuskatt
23. feb 2022

@lusyyy36 eda sa s ním dohodne aby hral jej snúbenca, chcela tím dosiahnuť aby sa Serkanovi vrátila pamäť.

tamasvatikova
24. feb 2022

Zomrie tam niekto lebo videla som na YouTube ze serkan niesol truhlu

slawkad
24. feb 2022

Ahojte...prosím vás, chcem sa opýtať, kde by som si vedela pozrieť ďalšie časti...na ulož to.sk a fastshare.sk je seriál po 70. časť, kt. som si pozrela... strašne sa to naťahuje a ja by som už rada pozerala ďalej 🙂....píšete tu čo sa deje už pomaly v druhej sérii :D ako sa k tomu dostanem??? na sledujserialy mi síce našlo ďalšie časti, no vôbec sa nedajú spustiť... Ďakujem veľmi pekne

lusyyy36
24. feb 2022

@slawkad tusim aj na YouTube qle len po turecký. Po slovensky je len po 70.cast

slawkavaskovicova
24. feb 2022

Aha...no škoda, po turecky sa mi to teda nechce pozerať 😆...to nie je ono

158lia
24. feb 2022

@slawkad prehrajto.cz alebo cda.pl. Na obidvoch stránkach je to s titulkami

slawkavaskovicova
24. feb 2022

@158lia super, pozriem to... ďakujem pekne 🤗

slawkavaskovicova
25. feb 2022

Chcela by som sa ešte spýtať na takú technickú vec. Našla som si všetky časti na sledujserialy, keď si dám CZ titulky, jedna časť má 2,5 h ...no keď si to prepnem na SK dabing, hneď mi to skočí na čas 45 min. Tým pádom napr. 23. epizóda ani nie je tá istá či v CZ alebo SK lebo to časovo nesedí. Neviem či ste s tým mali skúsenosť. Neviem či vôbec všetky časti majú teda SK dabing. Ďakujem za info.

katuskatt
25. feb 2022

@slawkavaskovicova s dabingom tam nájdeš iba časti ktoré už boli odvysielane alebo čo sú na voyo. Ja osobne ich pozerám na prehrajto.cz s titulkami

juli2
Autor odpoveď zmazal
juli2
Autor odpoveď zmazal
slawkavaskovicova
25. feb 2022

@katuskatt OK ... ďakujem za info ☺️

tamasvatikova
27. feb 2022

Videla som ze eda plakala keď tam bola polícia a kričala ze serkan co sa tam stalo?

slawkavaskovicova
27. feb 2022

@tamasvatikova Edina babka poslala na Serkana políciu, že ,,berie úplatky,, len aby pošpinila jeho meno, vymyslela si aj články, kt.vraj uverejní pokiaľ ho Eda neopustí atd...ale hneď ho aj prepustia z väzby, že prišlo akože k omylu a nie on mal byť obvinený z úplatkov, ale iná osoba...to všetko samozrejme zariadila opäť babka