Seriózna online zoznamka
Ahojte, neviem kde konkrétne sa spýtať tak skúsim tu. Je nejaká seriózna online zoznamka? Alebo kde sa slobodné mamičky pokúšajú nájsť vzťah? Je mi už dosť smutno bez partnera a rada by som do našich životov niekoho vpustila, ibaže neviem kde nájsť muža a nie blbca čo má rozum v nohaviciach, prípadne takého čo je viac naliaty než triezvy ... Skrátka normálneho pohodového muža.
kamos odporucal partnernaurovni, je to platena zoznamka, ale oplatilo sa mu 🙂
@avamal Podľa mňa sú akékoľvek zoznamky len podvod na osamelé ženy. Je úplne jedno ako sa volá či je seriózna pretože práve za klávesnicou sa dokáže skrývať ktokoľvek a realita je potom iná...pre mňa strata času! Určite by som dala prednosť osobnému kontaktu skús viac ísť medzi ľudí vyhľadávaj rôzne podujatia nikdy nevieš koho stretneš a hlavne bez pretvárky... Držím palce 🍀
@avamal partnernaurovni...platená, ale fajn...
Elite date alebo tak nejako sa vola. Je platena a uz viacero znamych si tam uspesne naslo partnerov.
@avamal Kamoska ma manzela z partnernaurovni.
@avamal ja by som skôr odporučila poobzerať sa po okolí, ale ak nechceš chlapa, ktorý myslí tým dole, zmeň trošku kritériá a zvlášť, keď už nehľadáš len partnera, ale aj otca pre svoje dieťa. Skús si zhodnotiť, čo od chlapa očakávaš a podľa toho hľadaj. Ja poznám xy mužov dobráčiskov, ktorým ani nevadí, že má žena dieťa s iným, ale každá ich vždy berie len za kamarátov a potom si nájdu zas nejakého týpka, ktorý má ohromný sexappeal, ale potom im zlomí srdce. Tým nechcem povedať, že tí dobráčiskovia sú bez chýb, to rozhodne nie. Ale väčšinou im proste nejde len o sex.
Podľa mňa sú na každej zoznamke aj tak tí istí a musíš riadne filtrovať. Ale ja som si svojho našla na Badoo. Inak, vyrastali sme na jednom sídlisku, chodili na rovnakú základnú, rovnakú strednú. Ale cestu k sebe sme si našli až po rokoch 🙂
Ono si treba asi uvedomit, ze ziadna zazracna stranka neexistuje :D tak ako v realite, su tam len ludia a kym stretnes niekoho normalneho, natrafis na x debilov :D takze treba skusat. Ja som svojho spoznala na badoo. A nehladala som nic vazne a bum....5 rokov spolu :D
@avamal my sme sa zoznamili na pokeci, nic som neplatila. Pozname sa 4 mesiace a urcite nelutujem. Nase prve stretnutie bolo krasne a aj keby to nemalo pokracovat, co dufam ze bude, tak urcite nelutujem. Obaja mame davno po 40tke a urcite ani jeden z nas by sa len tak lahko nenechal niekym oblbnut. Ked si s niekym pises, nemas co stratit a uz vtedy sa da vela zistit o jeho inteligencii/primitivizme, treba si vymenit foto.Moji kolegovci sa zoznamili v praci, mali svadbu, ona odisla na matersku a on zbalil dalsiu kolegynu. Nie je dolezite miesto zoznamenia.
Niekto z Martina?
@rol76 A nasiel si uz nejaku? Ja som na zoznamkach aktivne cely 2025. V realite sa mi za 8 rokov nepodarilo nikoho nahodne spoznat. Akoze nie som velmi flirtovacia zena a v praci vzdy len o par rokov mladsi.
Ja akoze neklamem. Ale po 6 mesiacoch som zistila, ze by som mala byt teda flexibilna viacej. A to myslim asi celkovo sa prisposobit tomu muzovy, ked budem s nim. A ked budem sama, riesit si svoje hobby. Narocna nie som, ale mam urcitu predstavu.
@rol76 na tej jednej par rokov starej fotke, ktoru mas v profile posobis sympaticky. Ja momentalne hladam niekoho, kto byva v BA a blizke okolie. Kedze vztah dalej momentalne nedavam vobec. Este nemam na to pripravenu domacnost a vsetko okolo. Ja som na zoznamke elitedate.sk Clenstvo sa da cenovo v pohode. Teraz pozeram, ake su tam zeny v mojom veku a okolo. A teda, celkom mi klesla nalada. No nedivim sa, ze niektori muzi radsej budu visiet na zoznamke 3-4 roky ako sa proste rozhybat, urcit si pevne stanovene hranice vo vztahu a vybrat si uz nejaku z tych zien. Ja nemam extra naroky, ale neviem sa prisposobit hocikomu. Pri atraktivnom muzovy by som sa necitila dobre. Priliz finance zabezbeceneho tiez nepotrebujem. Nejaky stred. Energeticka zhoda. Aby som mala pohodu a nudu v tom vztahu. Vekovo si v norme. Ja mam 44r a pozeram 55 rocnych. 40tnici su bud fyzicky nepritazlivi alebo naopak, exkluzivni a narocny na vyber partnerky.
@rol76 ďakujem ti za dlhú správu. Dá sa to vymazať, ja po sebe mažem príspevky, niekedy som až príliž otvorená v písaní. S tým fajčením teda neviem. Musím si to premyslieť či som až taká tolerantná k fajčeniu... a pošlem ti súkromnú správu. Ja milujem vidiek ináč, záhradkárčenie je super vec, baví ma to. Pá.
@rol76 ďakujem ti za dlhú správu. Dá sa to vymazať, ja po sebe mažem príspevky, niekedy som až príliž otvorená v písaní. S tým fajčením teda neviem. Musím si to premyslieť či som až taká tolerantná k fajčeniu... a pošlem ti súkromnú správu. Ja milujem vidiek ináč, záhradkárčenie je super vec, baví ma to. Pá.
@greengirl Ahoj.
Jasné, ja nikam sa ne ponáhľam, a už vôbec nie som vtieravy typ. Ináč to že som až moc otvorený, na to som už pár krát doplatil 😃. Ale som už len taký,čo už.🤗 Pá.
@avamal ahoj tak určite na zoznamkach najdeš ale zo 100 možno jeden.Niektory su tam len pre sex druhy iba z nudi a ďalši zo zufalstva.Moja sesternica hlada na zoznamke tiež partnera a keď mi potom rozprava tak mi je jej aj ľuto. Praveho partnera najdeš v spravnej spoločnosti.
Držim palce a veľa šťastia

@avamal badoo