icon

Skadiaľ sťahujete seriály?

mareka49
26. okt 2020

Ahojte, píšem za manžela.
Vraj mu zmizli dáke "torenty".
Dáke rýchlejšie sťahovanie.
Ja tomu nerozumiem🙄
Tak kde sa da stiahnuť teraz?
Dakujem

alenahvizdova
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
26. okt 2020

@alenahvizdova ale zapojit sa do debaty touto inteligentnou odpovedou si mala cas 😉

veronikaszabova
26. okt 2020

@alenahvizdova otazka bola polozena inak, nie? Dalsia,.co nevie citat s porozumenim??

sisa_s
26. okt 2020

@mareka49 uloz.to ma vela veci, len rychlejsie to ide iba po zaplateni...zadarmo nenajde rychle stahovanie

janka_266
26. okt 2020

@mareka49 keby som náhodou niekedy nejaké sťahovala, tak sú aj sktorrenty, ale tam je toho menej ako na cztorrentoch, ktoré vypli, pripadne hellspy, ale tam si treba zabezpečiť kredity. Alebo pozerať online 😃

julls51
26. okt 2020

Už nestahujem, netreba. Seriály pozerám na freeserial.to a filmy na freefilm.to obe stránky sú k sledovaniu zadarmo

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
elenka74
26. okt 2020

ulož to - tam máš naozaj všetko, síce zadarmo to dlhšie trvá, nie je to ako z torrentov, ak je manžel trpezlivý, zvládne to 🙂

trema
Autor odpoveď zmazal
zuzzinkaa
26. okt 2020

@mareka49 odkedy sme si zaplatili netflix nestahujeme už nič 🤷🏻‍♀️ A nestojí to veľa...

danielinaa
26. okt 2020

@zuzzinkaa a je ten netflix len v anglictine? Neni tam aj nemcina?

zuzzinkaa
26. okt 2020

@danielinaa ako ktoré seriály. Ale vždy si tam vieš vybrať z niekoľkých jazykov. Najčastejšie boli tuším angličtina nemčina a poľština. České titulky vždy. Ale v pohode nájdeš niečo aj nadabovane v češtine. A tuším sa to dá aj vyskúšať len na mesiac bezplatne 🤷🏻‍♀️ My sme to tak mali.

danielinaa
26. okt 2020

@zuzzinkaa mne by ta nemcina stacila, tu ovladam, anglictinu ale nie. A stoji to len nejakych 6 eciek mesacne ak som dobre zachytila?

zuzzinkaa
26. okt 2020

@danielinaa my mame tuším niečí pre viac zariadení či čo 🤷🏻‍♀️ A platíme asi 9. Takze môže byt že základný balíček je 6 🤷🏻‍♀️ Skús ten mesiac zadara a keď sa ti to nebude páčiť tak odhlásis 😊

abcdekoniec
2. dec 2023

Ahojte prosím vás prečo sa už na ulozto od 1.12 nedá sťahovať ? Iba vkladať súbory

kittykat22
Autor odpoveď zmazal