Skúsenosť s blokovaním iritujúcich užívateľov na fóre
Tým pádom ich nechcem vidieť nikde,ani vo fotkách na stene.
Vidím ich tam skoro na dennej báze.
Aj vás niekto tak neskutočne irituje?
🤣🤣🤣🤣🤣
Áno mať moje problémy a Peťuľov plat🤞🤞
@anonym_autor
Irituje človeka len to, čo ho zrkadlí. Je ok ak niekto nie je nám sympatický, ale iritovat? Hmm to nie
Na fóre nezablokuješ, stačí nečítať a nenechať sa rozhodiť hlúposťami.
@anonym_autor za chvíľku dostaneš hejt, že paM prezident nie je tvoj kamoš 🤣
@a0

Aha,zmenili mi názov.
Vôbec sa tam nehodí 😭
Mám tu osoby ktoré nie že ma iritujú, ale " obchádzam ich ". Blokovať tak ako na fb sa tu ale nedá.
To by sa tu každá zablokovala navzájom a koňa by mohli zrušiť - nebude dráma, nebudú klikania, nebude reklama.
@anonym_autor MK ta uci, ako si budovat silnu volu (necitat veci, ktore su od ludi, co neznasas) a psychicku odolnost (ked uz ich teda precitas, tak vnutorne nereagovat).
Ja som sa to tu napriklad naucila. Par ludi ma tu iritovalo, tak som ich zacala preskakovat, ked som uvidela ich nick. Zaroven sa som sa naucila, ze nemusim na vsetko reagovat/odpovedat. Obvykle tomu dam par hodin cas, a ak ma to potom este stve, mozno sa ozvem. Zvycajne to ale strati zmysel a uz sa k tomu neozvem nikdy.
Aha,zmenili mi názov.
Vôbec sa tam nehodí 😭
@anonym_autor tiež mi tu každý alebo teda každá nesedí.Skôr taký neutrál.A koho nechcem to preskočím.Teda ani nečitam tých osôb komentáre.Ale tých je velmi málo no najdú sa.Tak vieš každý každému nesadne ako všade.Ale zlý nápad by to veru nebol že by si blokla a už by ti nič od tej osoby neukazovalo ani komentáre v diskusii proste nič 🙂
Popracuj na svojej psychike.
Mozno je dobre sa odosobnit a nebrať veci tak vazne. Ano aj mna nieco dokaze nahnevať. Ale zas je to verejné fórum a snazim sa nebrat veci osobne. A ak ma niekto aj v nejakej téme hneva v druhej je mi sympatický. Keby som mala možnosť blokovať, tak ho zablokujem, vytvorim si svoju bublinu obľúbených a nic by mi to nedalo. Lebo aj úplný blázon ta vie nieco naucit. Mne sa to stalo velmi vela krat tu, preto mam MK rada.
@anonym_autor ty mas zjavne problem ak ta dakto na MK irituje 👏
len jedna jedinkatá osôbka mi tu vie zvýšiť tlak. snažím sa ju nevidieť - ale je tu denno denne, prispieva často - čo mi nevadí, ale vadí mi jej arogancia a bohorovnosť.
Zvyčajne preskočím jej komentár.
Nie, z Košíc dáma nie je.
Mozno je dobre sa odosobnit a nebrať veci tak vazne. Ano aj mna nieco dokaze nahnevať. Ale zas je to verejné fórum a snazim sa nebrat veci osobne. A ak ma niekto aj v nejakej téme hneva v druhej je mi sympatický. Keby som mala možnosť blokovať, tak ho zablokujem, vytvorim si svoju bublinu obľúbených a nic by mi to nedalo. Lebo aj úplný blázon ta vie nieco naucit. Mne sa to stalo velmi vela krat tu, preto mam MK rada.
@777januska777 ono sa mi sprotivili možno aj tým že ich stretávam osobne a keď vidím vo fotkách zo steny tie umelé,silené, šťastné úsmevy mám dosť.
Tu krásne, šťastné, veselé, milé, slušne,zaľúbené a skutočnosť?
Arogantné harpie
@777januska777 ono sa mi sprotivili možno aj tým že ich stretávam osobne a keď vidím vo fotkách zo steny tie umelé,silené, šťastné úsmevy mám dosť.
Arogantné harpie
@anonym_autor však na stene si ich zablokuj. Ja som si “zablokovala” všetky tie s tými utorkovými modlitbami. Ako mi to nabieha, tak blokujem.
@anonym_autor aj ja som stretla dve, ktore sú tu za hviezdy, ale opak je pravdou.Je tu pár žien, ktoré ma irituju už len svojim pasívne agresívnym komentovanim a mudrostami všetkého druhu
Arogantné harpie
@anonym_autor chapem. Mozno skus na ne zmenit pohľad, nepozeraj sa na ne s hnevom, skor sa pozri na to, ze ak maju potrebu toto so sebou robit, tak je to skor smutne. Mne sa to stalo, ze som tiez videla rodinku, fakt pekna, rodina boli len pre fotku, ktorú si manzel urobil (asi nahral na internet) a potom si robil svoje, uz pre neho rodina nebola, matka sa starala sama. Vyzerali uzasne ako z katalógu a pritom za tou pretvarkou sa skrýva velmi vela bolesti. Verím tomu, ze ta matka by v zivote nepriznala, ze to maju len na oko, ale kazdy clovek to v sebe citi, ale kvoli strachu, hanbe ci bolesti sa to boji priznať. Tak sa nepozeraj na tu pretvarku, ale na tu bolesť pod ňou.

@anonym_autor za chvíľku dostaneš hejt, že paM prezident nie je tvoj kamoš 🤣