Skúsenosti a spätná väzba na Digischool
Dobry deň, mate realne skusenosti s digischool_cz ?
Ďakujem za spatnu vazbu.
@denkabemommy mas osobnu skusenost ?
@autorka sledujem ju od doby, kedy začala len tvoriť grafiku pre firmy, istú dobu bol nejaký jej kurz zadarmo (možno stále je) pozrela som ho, a vtedy som si začala všímať, že zrazu tých faceless účtov akosi pribúda a ona sa chváli zárobkom 😅 náhoda? Nie. Aj pár ľudí mojom okolí s tým začalo a rovnako aj prestalo 🙂. Je to klasicky network marketing, alebo známejšie označenie MLM
@autorka sledujem ju od doby, kedy začala len tvoriť grafiku pre firmy, istú dobu bol nejaký jej kurz zadarmo (možno stále je) pozrela som ho, a vtedy som si začala všímať, že zrazu tých faceless účtov akosi pribúda a ona sa chváli zárobkom 😅 náhoda? Nie. Aj pár ľudí mojom okolí s tým začalo a rovnako aj prestalo 🙂. Je to klasicky network marketing, alebo známejšie označenie MLM
@denkabemommy
Můžeš, prosím, blíže rozvést? Mám ted nabídku celého kurzu s opravdu nadupaným a různorodým obsahem včetně Canva Branding kurzu jako bonus, je tam prakticky vše ohledně tvorby digiproduktu a jeho prodeje (Modul 1: Pevné základy online podnikání
Modul 2: Tvorba vlastních autorských digitálních produktů
Modul 3: Cizí digitální produkty - PLR, MRR, Affiliate marketing
Modul 4: Technikálie, automatizace, tvorba funnelu 👉 STRATEGIE
Modul 5: Technikálie, automatizace, tvorba funnelu 👉 PRAXE
Modul 6: Prodej
Modul 7: Marketing a tvorba obsahu na sociálních sítích
Modul 8: Copywriting - texty, které prodávají), za necelých 20.000 czk. Prijde mi, že takhle uceleně to opravdu není možné nikde sehnat.
Ale samozřejmě se nechci napálit. Děkuji

Postavila klasickú pyramídu. Ty si kúpiš jej produkt, ktorý následne shareuješ ďalej a na tom zarábaš ty. Nič ďalšie prevratné za tým ani nehľadaj. Plus okrem toho kurzu ešte predáva šablóny v canve. Tiež nič, čo by si si nedokázala vyrobiť sama zadarmo (resp.za 12€ mesačne - cena za Pro verziu Canvy).