icon

Skúsenosti a spätná väzba na Digischool

23. mar 2025

Dobry deň, mate realne skusenosti s digischool_cz ?

Ďakujem za spatnu vazbu.

denkabemommy
23. mar 2025

Postavila klasickú pyramídu. Ty si kúpiš jej produkt, ktorý následne shareuješ ďalej a na tom zarábaš ty. Nič ďalšie prevratné za tým ani nehľadaj. Plus okrem toho kurzu ešte predáva šablóny v canve. Tiež nič, čo by si si nedokázala vyrobiť sama zadarmo (resp.za 12€ mesačne - cena za Pro verziu Canvy).

autor
24. mar 2025

@denkabemommy mas osobnu skusenost ?

denkabemommy
24. mar 2025

@autorka sledujem ju od doby, kedy začala len tvoriť grafiku pre firmy, istú dobu bol nejaký jej kurz zadarmo (možno stále je) pozrela som ho, a vtedy som si začala všímať, že zrazu tých faceless účtov akosi pribúda a ona sa chváli zárobkom 😅 náhoda? Nie. Aj pár ľudí mojom okolí s tým začalo a rovnako aj prestalo 🙂. Je to klasicky network marketing, alebo známejšie označenie MLM

shopgirl_l
25. nov 2025
@denkabemommy

@autorka sledujem ju od doby, kedy začala len tvoriť grafiku pre firmy, istú dobu bol nejaký jej kurz zadarmo (možno stále je) pozrela som ho, a vtedy som si začala všímať, že zrazu tých faceless účtov akosi pribúda a ona sa chváli zárobkom 😅 náhoda? Nie. Aj pár ľudí mojom okolí s tým začalo a rovnako aj prestalo 🙂. Je to klasicky network marketing, alebo známejšie označenie MLM

@denkabemommy
Můžeš, prosím, blíže rozvést? Mám ted nabídku celého kurzu s opravdu nadupaným a různorodým obsahem včetně Canva Branding kurzu jako bonus, je tam prakticky vše ohledně tvorby digiproduktu a jeho prodeje (Modul 1: Pevné základy online podnikání
Modul 2: Tvorba vlastních autorských digitálních produktů
Modul 3: Cizí digitální produkty - PLR, MRR, Affiliate marketing
Modul 4: Technikálie, automatizace, tvorba funnelu 👉 STRATEGIE
Modul 5: Technikálie, automatizace, tvorba funnelu 👉 PRAXE
Modul 6: Prodej
Modul 7: Marketing a tvorba obsahu na sociálních sítích
Modul 8: Copywriting - texty, které prodávají), za necelých 20.000 czk. Prijde mi, že takhle uceleně to opravdu není možné nikde sehnat.
Ale samozřejmě se nechci napálit. Děkuji