icon

Skúsenosti babyheaven.sk

kristina284
12. jan 2022

Ahojte,
Máte niekto prosím skúsenosť s eshopom babyheaven.sk ? Chcela som odtiaľ objednať, no platba sa nedá na dobierku a recenzie som nenašla žiadne 🤷‍♀️ ďakujem!

duhenka17
2. júl 2024

Ahojte, mne majiteľka neodpovedá na maily ani nedvíha mobil, napísala som jej aspoň sms. Už sú to tri týždne od vytvorenia objednávky, fakt rozmýšľam či podať trestné oznámenie alebo ísť do banky a vymáhať peniaze tak. Ak ste niektoré pevne rozhodnuté riešiť to s políciou, pridám sa.

emilysimon
2. júl 2024

@77mery77 niečo 37€ nie je to veľa ale určite to nechcem nechať len tak. Včera mi pani z eshopu volala keď som jej napísala sms že to budem riešiť a povedala že do konca týždňa by mal tovar prísť nakoľko som objednala tovar čo nebol skladom ale na objednávku. Aj tak neverím že tovar príde. Dala som jej čas do konca týždňa teda s tym že sa majú ozvať a informovať ma.

emilysimon
2. júl 2024

@duhenka17 ja to isté. Má čas do konca týždňa a budem to riešiť

duhenka17
2. júl 2024

@emilysimon tiež som jej dala ultimátum do piatku, no keď mi ani telefón nedvíha, len sms som napísala...dajte vedieť, ako to dopadlo

zajacicausiacica
2. júl 2024

Ja mam balíček už v preprave, ale podľa váhy nie vsetko

duhenka17
2. júl 2024

@zajacicausiacica môžem sa opýtať ako ste to dokázali? 😃 Mám jej každý deň volať alebo akú stratégiu zvoliť?

babu1991
3. júl 2024

@duhenka17 ja som jej volala asi 5x po sebe, nedvihala, poslala som jej fotky ako sa viacere mamicky dohadujeme ze ju ideme riesit. Zrazu volala naspat. Ze tovar je objednaný, vravim neverim aky ma na to dokaz. Vraj ze je to napisane na jej stránke pri produkte :D...vravim stornujem objednávku, tak som cez mail pisala ze chcem storno. Na to zase nereagovala nepotvrdila storno nic. Tak som ju zase bombardovala spravami. Zavolala mi vraj ma podla zakona 14 dni na storno objednávky, nemám jej dovtedy stále vypisovať a keď mi do 14 dní nevráti peniaze, tak sa podľa jej slov mám obrátiť na koho chcem. Takže čakám do budúceho piatku.

zajacicausiacica
3. júl 2024

Ja som jej volala a vždy milo a chapavo. Ak nezdvíha, tak po hodine znova. Stalo sa ze sa potom ozvala aj sama. Ešte tam mam jednu objednávku tak uvidíme. Trva to dlhšie ako pri iných e-shopoch, ale pokiaľ príde všetko, tak celkom dosť usetrim. Casu mam do septembra, tak hádam to do vtedy bude komplet 😂

kika_za
3. júl 2024

Ahojte 👋 hlásim sa ako ďalšia oklamana. Dátum vytvorenia objednávky 11.06.2024 suma 52,47€
Naťahuje sa už 3 týždne.
Mail nereaguje
Volala som, zakaždým ma zrušila smskou zavolám naspäť. Nezavolal
Včera som si s nou vymenila par sms správ. Keďže to mam asi 20km do Mojša kde býva písala som jej :
JA: Prídem si pre peniaze osobne na vašu adresu do Mojša. Už sa viac nenechám ťahať za nos ste známa firma.
BABYH.: Znama firma nie sme, vyhrazat sa nam netreba, stačí pockat.
JA: Čakám už 3 týždne na svoj tovar. Som v kontakte aj s ostatnými oklamanými mamičkami. Nemienim ďalej čakať ale konať.
BABYH.: Uz sa nam niekolko z tych vasich mamiciek ospravedlnilo. Platba Vam musi byt realizovana naspat na ucet, takze si treba pockat, storno objednavky sa Vam spracuje tak, ako vzdy vsetkym. Takze, pokial Vam nepride, vtedy sa vyhrazajte.
JA: Tieto vaše postupy sú maximálne neprofesionálne podľa vašich slov mal byť dnešným dňom tovar na ceste a zrazu to zmeníte na storno.
BABYH.: O storno objednavky ste poziadala vy.. keby ste pockala, vedela by ste, ze sa pri expedovani bohuzial zamenili na par objednavkach stitky a boli nespravne dorucene a robime vsetko preto, aby boli co najrychlejsie odoslane spravne. Bohuzial, aj nam sa pri tolkych objednavkach stavaju chyby, lebo aj my sme ludia.
JA: Mňa nezaujímajú vaše ďalšie klamstvá. Chcem len naspäť svoje peniaze.
BABYH.:A tie Vam pridu, tak az ked vam neprídu, co sa nestane, potom sa niekomu vyhrazajte.

Peniaze mi údajne majú prísť medzi 5. až. 8.7.2024

Obávam sa že neprídu.

Som ochotná sa pridať na políciu aj SOI.

77mery77
3. júl 2024

@emilysimon a co ste presne kupila?lebo mne poslala zlu objednavku tak ci vam neposle moju

bubibubi44
Autor odpoveď zmazal
bubibubi44
3. júl 2024

Ahojte. Mam bohuzial rovnaku skúsenosť s tou pani podnikatelkou ak sa tak dá aj nazvať. Som za hromadne trestné oznámenie. Už vyše mesiaca čakám a nemám ani tovar ani peniaze a samozrejme komunikácia žiadna, plno kecov a výhovoriek. Na SOI o nej vedia, maju viacero podnetov co sa ani nečudujem keď toto robí od 2022. Sila ale ze dokáže večer zaspať keď klame mamičky na materskej ktore rataju vacsinou kazde euro. Dnes som videla u minidiamondblog ako niekto upozornil na tento eshop a ta jej urobí parádne promo ešte len k tým jej lákavým zľavam. Bohužiaľ som si tiež nepozrela recenzie ale slepo verila, keďže v minulosti (2021) som objednala a objednávka prišla normálne. Časy sa menia. Ale nenechám to tak lebo peniaze mi nepadaju tiež z neba. Takže sa ozvite a môžeme sa spojiť v hromadné trestné oznámenie.

duhenka17
5. júl 2024

@bubibubi44 urcite sa pridám ohľadom trestného oznámenia, ale ešte chcem počkať
Ako mala plno kecov a výhovoriek, prečo ešte nemám tovar , ale sľubovala mi , že NIKDY sa nestalo, žeby nakoniec tovar neposlali alebo nevrátili peniaze
Možno som naivná, no chcem jej dať šancu, písalo viacero báb, že síce sa museli naťahovať, ale nakoniec tovar dostali
A keď ma vyslovene oklame, tak potom pôjdem s čistým svedomím a dôkazom do toho oznámenia
Ja som nakúpila za dosť vysokú sumu, takže určite to nenechám len tak

zajacicausiacica
5. júl 2024

Balíček mi včera prišiel ale len časť. Z prvej objednávky chyba ešte jedna vec a mam spravenú ešte jednu objednávku za vyššiu sumu. Ešte počkám, dám šancu, ale ak to povedzme do mesiaca nepríde, pridávam sa

emilysimon
5. júl 2024

@77mery77 kupovala som Little dutch bábiky v stane a Little dutch bábiku a takej taštičke

bubibubi44
7. júl 2024

@duhenka17 ako dlho čakáš na tovar/vrátenie peňazí?

bubibubi44
7. júl 2024

@zajacicausiacica no áno. Lenže mesiac je sakra dlhá doba na dodanie tovaru ktorý tvrdí, že je "skladom" takže ja taka benevolentna bohužiaľ niesom. Je to čisté klamstvo a zavadzanie co robí ta akože podnikateľka. Iné seriózne eshopy posielajú asap. V tom je ten rozdiel a teda markantny bohužiaľ.

zajacicausiacica
7. júl 2024

@bubibubi44 samozrejme, tomu rozumiem a keďže aj ja pracujem pre jeden e-shop dobre viem ako rýchlo u nás baby balia a posielajú objednávky. Ale keďže som to objednala v predstihu a mam čas, som si vedomá koľko ušetrím, samozrejme pokiaľ príde vsetko 😁

duhenka17
7. júl 2024

@bubibubi44 objednávku som robila 14.6.

bubibubi44
8. júl 2024

@kika_za ahoj. Prišli tie peniaze alebo tovar?

bubibubi44
8. júl 2024

@duhenka17 a dokedy chceš teda čakať?

zajacicausiacica
8. júl 2024

Dnes som s pani volala a ze nakoľko eshop ruší, do augusta chce mať všetky objednávky poriesene a vybavene.

babu1991
8. júl 2024

@zajacicausiacica len nechápem prečo zároveň tvrdí, že má tovar objednaný a nie je na sklade preto ho nemôže poslať. 🤔 Ale ani sa jej nečudujem, že ruší e-shop, už sa to na ňu kopí

duhenka17
8. júl 2024

@bubibubi44 tento týždeň jej chcem volať že v akom stave mám objednávku, podľa toho, čo mi povie

bubibubi44
8. júl 2024

@zajacicausiacica mne to príde ako ďalšia výhovorka a naťahovanie času. Bodaj by som sa mýlila. Ale ďalší mesiac ja osobne čakať nemienim.

bubibubi44
8. júl 2024

Každopádne... na Facebooku sú ďalšie skúsenosti, oklamane čakajúce baby na tovar/peniaze takže kto sa chce pridať k hromadnému trestnému tak teraz je možnosť.

bubibubi44
8. júl 2024

@babu1991 ved práve ....... už sa sama zamotala do tých výhovoriek.

babu1991
9. júl 2024

@bubibubi44 áno do piatku mi má vrátiť peniaze, ak ich nevráti tak ja som za

bubibubi44
10. júl 2024

@babu1991 vrátiť peniaze ako storno objednávky? Na to sa vyhovára, že 14 dní atď atd..same výhovorky zase. Ja tiež tak čakám. Od konca mája. Ani tovar ani peniaze.

marcelina23
10. júl 2024

Ja uz skoro mesiac cakam na vratenie penazi, prislo mi 3 z 5 produktov z toho jeden v inom prevedeni ako som si vybrala. Vcera mi pani napisala, ze to pozrie a ozve sa mi, ale to tvrdi stale ked ju kontaktujem a dodnes nic 🙄