icon

Skúsenosti s e-shopom Digikarta.sk

michal_777
3. jún 2025

Ahojte,
riešim teraz darčeky na koniec roka pre učiteľky a pár známych a napadlo im dať darčekové karty, napríklad na Alzu, Netflix alebo niečo podobné. (Snáď sa to nebude považovať ako nejaké uplácanie)

Našiel som slovenskú stránku digikarta.sk, kde sa dajú takéto karty kúpiť online. Vraj to príde hneď na e-mail.

Máte s tým niekto skúsenosť? Je to spoľahlivé? Alebo používate nejakú inú stránku?

sara07
3. jún 2025

osobne by som šla asi napr nay alebo tu alzu
však pozri obchodné podmienky kde to sidli atd..
vytlačit a dat do darčekovej obalky na sashe maju aj do 2€ také pre nich ...

melanta
3. jún 2025

Streamovacie služby nie, možno ich majú a možno to nechcú. Takže skôr Alza, Nay, Zalando, Aboutyou. Zo všetkých týchto eshopov máš online poukážku okamžite, takže nepotrebuješ na to využívať takýto portál. Len teda nejde o darčekové karty, ide o kódy, čiže tie vytlačíš n A4, zložíš a dáš do obálky. A možno skús darčekové karty DM, v predajni kúpiš plastovú, čiže to vyzerá lepšie ako vytlačený kód a v DM nakúpi snáď ozaj každý.

sevrin
3. jún 2025

Žiadne referencie, žiadne hodnotenia, za mňa nie, keď už sa teda pýtaš...

liv1
3. jún 2025

Kup to radsej priamo, nie cez portal

liv1
3. jún 2025

@michal_777 dnes vytvoreny profil, robis im reklamu? A urcite chlap riesi darceky pre ucitelov… 😁

maranco
3. jún 2025
@liv1

@michal_777 dnes vytvoreny profil, robis im reklamu? A urcite chlap riesi darceky pre ucitelov… 😁

@liv1 je to reklama, firma vznikla pred 2 mesiacmi a majiteľ je Michal Cidorík

sevrin
3. jún 2025
@maranco

@maranco nemusíš tu hneď prezrádzať všetky detaily 😂

liv1
3. jún 2025
@maranco

@maranco ved ja viem 😁 hned som si kukla orsr https://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=720044&SID=2&P=0

michal_777
autor
3. jún 2025
@liv1

@maranco ved ja viem 😁 hned som si kukla orsr https://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=720044&SID=2&P=0

@liv1 🫶😄

liv1
3. jún 2025
@michal_777

@liv1 🫶😄

@michal_777 tak ale drzime palce 😁