Skúsenosti s e-shopom Trendyol: Vrátenie tovaru a porovnanie
Ahojte. Máte prosím vás skúsenosť s e - shopom Trendyol ? Je to niečo ako Temu či Shein ? Hlavne mi ide o vrátenie tovaru , ak by mi nesadli šaty. Ďakujem za odpovede.
@ania2 fuha. A ten asistent na cete vam co na to odpisal?
@janababana neodpísal
@banyka moja skusenost s tymto obchodom objednavala som s malou dušičkou plisovanu suknu, napodiv prisla krasna a sadla mi (na rozdiel od sinsay co prisla uplne priserna sukna sviky krive na bokoch tahali latku). Potom som objednala dalsi tovar a tiez spokojnost aj kvalita celkom fajn. Vratila som tvidove sako l,ebo mi bolo velmi kratke. Podla navodu od @ania2 fungovalo vratenie uplne super ( s tym rozdielom, ze to vratenie odpocitali z ceny tovaru cize -2,99€ ,takze vobec nie zadarmo) ale fungovalo to super vratila som 14.6. a 27.6. mi odpisali ze vratenie schvalene fin.prostriedky pripisu do 7 dni.
Prosim vas nejaky kontakt na nich existuje? Email kde mozem napisat co je s mojou objednavkov? Uz mi dost dlho meska uz mi poslali aj ospravedlnenie a 5€ kredit ale co z toho ked balicek v hodnote 50€ nikde .
@lucy3080 ja som si pisala len s online asistentom
@janababana cet to som sa nedostala ku ziadnej odpovedi . Nieje tam totiz moznost zatuknut ze mi objednavka stalw neprisla . Hodi ma len do sekcie stav objednavky a ze je na ceste . Lenze uz mi meska dva tyzdne a nic
@lucy3080 tak skus nejaku inu moznost tam vybrat aby ta to preplo na asistenta. Ale dva tyzdne su u nich “ok”, tiez som cakala dlhsie na cast objednavky
@janababana tak dnes som pisala s tym asistentom a ze moj tovar je stale na colnici . Cize uz druhy tyzden . Na objednavku cakam uz dokopy mesiac . Tak neviem ci to zrusit alebo este cakat 🫣
@alisia28 no uz to je mesiac od objednania . A dva tyzdne od kedy mi mal byt doruceny … dnes som tam pisala s nejakym asistentom a ze mam balik na colnici . Cize uz druhy tyzden …. Ze to budu urgovat ale pochybujem ze sa im to podari a bohvie do kedy budem este cakat ci to radsej nezrusit
A ako riešite keď Vám nepríde tovar.
Baby a ako je najbezpečnejšie vyplatiť tovar z trendyol?
je taka moznost dat si banke vygenerovat jednorazovu platobnu kartu Údaje z debetnej alebo kreditnej karty môžu byť ľahko zneužité podvodníkmi. Preto by ste mali vedieť, ako si môžete vygenerovať jednorazovú kartu. Oceníte ju pri nákupoch v e-shopoch, ktoré používajú neznámu platobnú bránu alebo majú zatiaľ málo zákazníckych recenzií.
verim ze pomohlo 🙂

@janababana ale kdeže, vôbec neodpovedajú.Písem cez asisenta, inak sa nedá, žiaden email adresa ani telef.kontakt