Skúsenosti s eshopom bonky.sk
Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?
@nakupujpreradost mamka objednala v septembri digitálny teplomer, v januári sme napísali reklamáciu, i nejaký formulár, a oni sa len vyhovárali a bla bla,, tak som im napísala svoje a viac neodpísali, a má druhý deň € na účte....
@anetta85 aky formular ak môžem vedieť???
@nakupujpreradost viď foto..
Dobrý deň. Asi som jedna z mála, ktorá mala šťastie a výrobok jej prišiel domov v požadovanej kvalite. 23.1. som objednávala 3D lampu v tvare mesiaca, kde mi v uvedený deň aj prišiel mail o mojej úspešnej platbe kartou. 25.1. mi poslali mail, že zásielka je na ceste. 2.3. mi prišla spomínaná zásielka, lampa, v neporušenom stave a taká istá, ako aj na obrázku. Možno som mala len šťastie, alebo problém býva len s kúpou oblečenia, ktovie. Ale tiež som si nečítala recenzie na internete pred objednaním, len na ich stránke, tak som mala obavy. Držím palce, nech sa vám podarí dostať buď tovar v požadovanej kvalite, alebo vrátenie peňazí.
Ja som si objednala tovar 5.2. a dnes mame 4.3. a nic. Na mail mi odpisali ze si mozem objednavku sledovat. A ked som zadala cislo objednavky vypisalo mi to ze este nemam pridelene cislo na sledovanie. Posledny raz co som si odtial cokolvek objednala. Je to velmi neseriozny podnik...ruky od nich prec.
Oni sem tam podla mna niekomu pošlú co maju aj v kvalite ,ktorú čakajú kupujúci,aby neklamali stale. No určite je viac tých nespokojných. Mne 30 dni uplynie 8.3. Potom ešte musim 10 dni počkať, aby sa nevyhovarali na 40dni. A to uz od toho 18.3. ich začnem bombardovat mailami a reklamácia mi.
@marzuz89 no Vy ste chodiaci "rozum" To nie je podvod, že neodpisu na reklamáciu!? A prečo potom posielaju email, že otvárajú reklamáciu a majú nato 30 dní? Aj na stránke majú všetky info, že tovar možné vratit, že je záruka, atď...? Tak radšej nabudúce nepiste nič, ako hlúposti! Nerobíte náhodou v Bonky? 🙏
Treba ich zahlasit na SOI, treba to riešiť, ako som to urobila ja.
NEOBJEDNAVAJTE cez BONKY!!!
Môžte si objednať z Aliexpressu alebo z Wishu to isté a oveľa lacnejšie.
Su to okradaci a klamári, boli na nich zaslané sťažnosti a podnety na kontrolu ich praktik na obchodnú inšpekciu!
Tovar sa nedá reklamovať, väčšinou je nefunkčný,prečítajte si obchodné podmienky.
Neobjednavajte!!!
Neurobte takú chybu, ako ja!
@marzuz89 Ake lacne veci?Ved oni niektore tie veci predavaju za ceny ake su bezne na sk eshopoch.Ali predava jednu vec za 10e a bonky si tu vec predava za 35e,cize 25e im ide do vačku.Sprostredkovavaju tovar a nenesu za nic zodpovednost a peniaze im ide len tak do vačku.To co je za obchodovanie?wtf
A mam skusenost aj s inym eshopom,ktory tiez sprostredkovava tovar,ale nie za tak nadhodene ceny a mne ten tovar normalne aj prisiel.U nich som citala,ze dorucenie do 40dni,ale boli to len blbosti do 9e,tak to mi bolo jedno.Nie je sprostredkovanie ako sprostredkovanie.
Ked uz chcu takto podnikat,maju si kazdu jednu vec overit,ci to nie je uplny shit a ci je vobec skladom.Potom si mozu ceny nadhadzovat a zarabat.Toto je vyslovene odrb.Odmietaju reklamacie,odstupenie od zmluvy a pod.,napriek tomu,ze to tam pisu.Nekomunikuju,vsetko natahuju a ano,zakony su na nich kratke.
Takze,kazdy si bol vedomy,ze spravil blbost,ked od nich objednal,ale ked sa to uz stalo,tak to treba vyriesit tak,aby kazdy dostal tie peniaze naspat a nie tu kritizovat co je v podmienkach a co nie je...
@stefaneli https://bonky.sk/reklamacny-poriadok/
Treba kliknúť na formulár, na to hrubo čierne písmo...
Ahojte, podávali ste už to trestné oznámenie? Dnes mi prišla polovica tovaru, čo som objednávala. Že vraj luxusná kabelka, je to obyčajný smejd. A sveter ani neprišiel. 50 eur je fuk. Pridávam sa k vám. Písala som im mail ale zatiaľ nič.
Dobrý deň. Objednala som z Bonky 12.12.2020 tovar v hodnote 25 eur, vo február mi ešte tovar nedoručili až po urgencii aj to len časť objednávky, je marec a druhá časť nedoručená. Rukavice budem nosiť asi v lete . Nie je to smiešne, je to vrchol čo si už dovolia. Neskutočná arogancia . To, že je tovar z Činy som zistila až po uhradení, ked napísali dodanie . Toto vedieť objednám si to sama a za inú sumu. Je to podvod. Nevadí je to poučenie pre mna a výstraha pre ostatných.
No my sme obiednavali 16.2. 2021 a stale to naprislo🤷♀️🖐
@alinka183 ak si viete objednat z aliexpres tak si objednajte odtial a budete to mat o vela lacnejsie staci si to najst tam lebo veci co je na bonky su z ciny z aliexpres neurobte rovnaku chybu ako ja keby si riadne precitam uz len to kolko dni je dodacia lehota hned mi to bolo jasne a bol som na seba strasne nasraty ze som urobil taku chybu lebo z aliexpres bezne objednavam ked chcem nieco co nepotrebujem hned a mam cas cakat aj mesiac kym to pride napr sklicka na mobil a pod
Objednavka zo 7.2...tiez som naletela...zatial tovar nikde
Tiež som objednala kabát... prišiel mi balík z Číny.... akože ani si nedali tú námahu to prebaliť..... kabát prišiel nepodšity,bez futra, iný strih, veľkosť a materiál. Skoro mesiac sa s nimi dohadujem o vrátenie peňazí
@zuzans258 A čo Vám odpísali?Lebo mne zamietli reklamáciu.A to som dala za tovar cez 100€.
Ja som objednávala tovar za 60€ na tomto eshope v januári 2021, bohužiaľ som si neoverila stránku , bunda pre mamku ešte stále neprišla, a objednávku neviem nijako zrušiť. Je tu niekto kto má tiež takýto problém?
@johanka369 najskôr že mám ísť cez ten ich reklamačný formulár....tam som mala zaškrtla že mi prišiel iný tovar a pridala foto...potom mi došiel mail, že reklamácia je zamietnutá lebo tovar zodpovedá...tak som im napísala do mailu všetko čo som mala na srdci ohľadom toho poslala detailnejšie foto....no a ich odpoveď;že keďže je to zahraničný tovar... skúsia to reklamovať ale potrebujú na to 30dni(čiže pravdepodobne otvorili spor na Ali)....tento týždeň ubehne tých 30dni...tak som zvedavá...ale už dnes som im zase písala
Na stránke majú popísané klamne recenzie..bolo by fajn popísať tam pravdivé info...bez registrácie to asi nebude možné ale
@misulikovie116 objednávka sa ani nedá zrušiť....platba musí byť vopred a ty sa nacakas... či Ti to vôbec z ali pošľu... prípadne čo pošľu....a hl na ali tie veci nájdeš omnoho lacnejšie....napr ja som zaplatila raz tak
Nikdy v živote komunikacia hrozná len sa vyhovarajú uvedený obchod by už dávno mal byť zrušený na objednaný tovar čakate aj dva mesiace - no snaď niečo dojde a podnikajú s Vašimi peniazmi ako si toto môže vôbec niekto dovoliť veď je to podvod - neobjednávať a neplatiť vopred veď ani nám nedavajú výplatu dopredu - dúfam, že sa to dá vrátiť ani tovar neprevezmem tak som nahnevaná
Znie to neuveriteľne,ale vraj do konca týždňa mi bude vrátená suma na účet.... uvidíme či naozaj!
Heslo znie, píšte ozyvajte sa...nenechajte sa odbiť.. nám tovar síce prišiel...ale teda úplne niečo iné...no niekomu neprišlo nič... skutočne nikdy viac....tieto platby vopred..otras
@karolina196 presne! Aké lacné? Veď som zaplatila 3 x viac, ako som mohla z Wishu!Obyčajný odrb!
Jasne majú ma stránke, že tovar je možné vrátiť bez problémov.Koho napadne všetko znova overovať v obch.podmienkach.Marzus89 je veľmi dôležitá zrejme.
Treba to dohnať tam, aby to robit prestali.Ja som napísala sťažnosti a podnet na SOI.Uvidime.
Je mi ľúto iných a som z takychto podvodníkov strašne nahnevaná!!

@anetta85 a tiez ste pisala po tych 40 dnoch??