Skúsenosti s eshopom bonky.sk
Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?
Pozor!!!!!Pozor!!!!!
Neobjednavajte a ani neposielajte peniaze pre BONKY lebo ani tovar ani peniaze nedostanete naspät a vôbec nereaguju!!!!!
Aj ja som na letela.. 27 eur preč 🤦♀️
@anetta85 mohli by ste mi poradit prosim vas uz dvakrat som im vypisal reklamaciu ze nedosiel tovar v dodacej lehote a stale mi pride ten isty email ze mam vypisat online formular ale ved online formular sa ani neda vyplnit tak som som si ho len stiahol a doplnil udaje ako vy len nie perom ale v exceli ulozil a odoslal a ony furt to iste dookola ze online formular uz mam nervy na to banda vyje... mozem sa opytat ako ste rspeli s vasou reklamaciou ze ako to dopadlo Dakujem
@ 38jana38 moholi by ste túto info zdielať? myslím že si na tú kávu nájdem čas
Preslo uz takmer 40 dní ...ani tovar,ani peniaze...uz som zmierena ze som sa dala oklamat
@2008viera Dobrý večer, prepáčte, že otravujem 🤓, ale podarilo sa vam vrátiť tovar? Tiež som “naletela” podvodníkom Bonky.sk
Fuuuuu tak teraz mi az smiešne prislo od nervov a tých debilov. Tak som im napisala,ze preslo 40 dni a oni mi napísali, že víkendy sa nerataju 🙈🙈🙈 Ze 5.4. predpokladany dátum. To som v zivoteeeeee nezažila. Boze to su svine!!!:
Ja som objednala okolo 10.12 a tovar prišiel okolo 10.2. Bola to merch mikina a asi také aké som očakávala, ale pri objednávke som netušila, že príde o 2 mesiace.
@zuzana1970 chcel som stornovať objednávku podľa zákona do 14 dní bez udania dôvodu a samozrejme nezakonne mi to zamietli🤢
Ja im pisem,vyhrážam sa im ze to budem riešiť zákonmi. Ja nvm ci niečo dosiahnem ale oni majú tie ich trápne podmienky akoze excelentne urobene. Špiny hnusné!!!!!
Tak mne tovar tento tyzden prisiel po viac ako 40 dňoch...bola to penova detska podložka...kvalita nič moc ale uz som ani nedufala ze tovar uvidim...
Neodporucam tento obchod .Uz 8.februara im nabehla platba za tenisky a do dnesneho dna neprisli ,ked tam pisem nemaju zaujem a neodpovedaju.Neodporucam ,nedajte sa oklamat pridete ,len o peniaze tak ako ja ,aj ked sledujem zasielku ,tak ta zasielka neexistuje,dobre ponaucenie do buducna,NEOBJEDNAVAT Z BONKY.SK
Ahojte pripájam sa k Vám.Manzel mi chcel na Vianoce urobiť radosť a objednal mi mikinu za 40€ ktorú mali akože skladom.Samozrejme bolo to totálne klamstvo,a tovar neprišiel.Avsak nedali sme sa a dennodenne sme im vypisovali mail o vrátení peňazí.Stale mali nejaké výhovorky a že máme počkať 60dni čo je ich dodacia lehota.Samozrejme ani po tejto dobré tovar neprišiel a tak sme ich stále bombardovali mailami až nakoniec po 3mesiacoch manželovi vrátili plnú sumu na účet.Zienky,nedajte sa!!!! Píšte,píšte,píšte sú to Vaše peniažky.
@adka_pajerska ja som takto objednávala mamke bundu za 60€ na Vianoce, ubehlo už 60 dní a stále nič.
Vypisujem im stále aby mi vrátili peniažky spať, no obratom mi pošlú stále rovnaký mail.
Som z toho zúfalá 😞
Pridáva sa ďalšia sklamaná...SUPRISIMO, LUNZO, nikdy viac😪👎
Ahojte. Tak sa pridávam do klubu oklamaných. Ja som urobila objednávku a hneď minútu som žiadala o zrušenie, lebo som natrafila na tieto recenzie. Tak prv že mi to rušia, ale že mám si to aj sama vystornovať systémovo. Tak som to stornovala cez ich link, ktory mi vypísal, že objednávka je už pri dodávateľovi a nejde ju zrušiť, načo som ich samozrejme upozornila, že nech si to odkomunikuju s dodávateľom. Nato mi došiel mail, že už to nevedeli zrušiť, lebo dodávateľ tovar vyexpedoval. Ja sa nevzdávam, budem volať aj na SOI toto nemôže ďalej pokračovať, ako je možné že takýto internetový obchod funguje?
@katkaspalova rád sa pridám ku Vam
6.3. Som si objednala doteraz nemam info o odoslani nehivorim o tom ze som zaplatila cez 30e čo je pre mňa naozaj veľa penazí na poslednú správu, že ak mi tovar čím skôr neodošlú chcem stornovať objednávku a poslat peniaze späť ani neodpisali a bohužial to že sú to podvodníci sa dozviem teraz :/
@zuzkaanaomi ja cakam od 9.2 a ani obraz ani zvuk
Treba písať stále! Denno denne..mne síce tovar prišiel..ten ich zahraničný dodavatel Aliexpress ani to neprebalili.. rovno aliexpress to poslal nam..ale teda vyzeralo to strašne.. vôbec nie ako na foto..tak som ich bombardovala..oni mi nechceli vrátiť peniaze že to proste je ten tovar..ale napokon mi vrátili rozdiel sumy..asi to čo si prihodili nad.... takže z 30€ sa mi vrátilo 18€....no lepšie ako nič.. tiež som neskoro zistila čo sú zač
Ja sa teda určite vzdávať nemienim, budem ich bombardovať ako sa len bude dať, toto si nemôžu dovoliť. A to že ja 1 min po vytvoreni objednávky niečo zrušim, oni to odsúhlasia a následne sa to nedá, tak toto je pekny prúser. Som im normálne napísala, že je to ich problém že si to nevydiskutovali s dodávateľom. Ale jasné, že to vôbec nejde cez nich ale rovno dodavatelovi. Hnevam sa aj na seba že som neotvorila skôr Google a prečítala som si len recenzie na stránke. Ponaučenie aj pre mňa. Ja sa však svojich peňazí nevzdám, tu už nejde ani o sumu ale princíp, prečo by som mala len tak niekomu nechať svoje peniaze? Máme právo tovar vrátiť. Alebo aj zrušiť objednávku. Veľmi sa čudujem že keď majú toľko sťažnosti, že ešte stále fungujú.
A ďalšia vec ak mi teda nebudú chcieť vrátiť ani po upozornení na SOIke, tak pôjdem vymáhať cez banku. Radšej nechám banke poplatok za vymáhanie ako takýmto zmrdom, ani euro. Že sa nehanbia!!!!
@katkaspalova poďme za pánom na návštevu, nasla som si jeho bydlisko podľa ICA v obchodnom registri..Zoberiem aj kamošov,vyzvali ma viacerí, samozrejme všetko v dobrom.Ved on je vzorný podnikateľ, treba sa mu poďakovať.
Koľko stiahne banka?
@katkaspalova ako je to možné? Dobrá otázka.

Ja som platila vopred lebo inak sa to nedalo objednat prisiel mi balik po mesiaci a dnes odo mna kurier pytal znovu zaplatenie baliku. A neda sa s nimi vobec komunikovat. Takze ani peniaze ani tovar