icon

Skúsenosti s eshopom bonky.sk

alinka183
20. okt 2020

Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?

lucy125
30. apr 2021

@drobec336 nie do dnes nič nedoslo.Ale nechceli poslat €,ja som im denne maili posielala,vkuse nejake vygenerovane posielali,ze vyplnit rekl.formular atd,ja som im pisala ze reklamacia sa uplatnuje na tovar ktory ja nemam,dnes 56.prac den od zaplatenia,ze jednoducho za nedodrzanie lehoty odstupujem od zmluvy a budem to riešit na príslušných organoch.

slavka0502
1. máj 2021

toto som nasla na COI

angie25
2. máj 2021

@alinka183 ano, objednala som ešte bundu v januári , aj vyplatila 60 eur, nič neposlali ...a nie som s tým sama , čisty podvod cele.

stankatt
2. máj 2021

Ahojte, tak od nich uz nikdy... prislo sice, ale priamo z ciny, cize vy zaplatite o nieco viac, oni to objednaju na vase meno z alliex, alebo wish.. cize pride to za mesiac a priamo z ciny..

machcaaa
3. máj 2021

@lucy125 a pisete na aky mail? Ja na: info@bonky.sk

lucy125
3. máj 2021

@machcaaa ano aj ja na ten

veronika9797
3. máj 2021

@lenusik26 ja som objednala dvoje leginy. prisli mi len jedne - velmi male su mi, ani ich nevytiahnem po kolena, ale spat ich neposlem, lebo nebudem mat ani peniaze ani tuto handru.....a dnes mi sv*ne poslali mail o tom, ze maju potvrdene odosielatel a slov.postou, ze tovar mam.....no ale akoze co druhe leginy ?????? oni to objednali na ali od dvoch roznych odosielatelov a mne to eviduju ako jendu zasielku???? ako im dokazem, ze set nebol sucastou balika??? druha vec - odkedy i vypisujem - ze ziadam vratit peniaze, poslala som odstupenie od zmluvy, 3x som vypisovala reklamacny formular....ta za ten cas, co si oni nahanali cas, aby som oneskorene skutocne dostala tovar, tak to mi uz davno mali vratit peniaze........byvam pod uzhorodom, ale som taka vytocena, ze mam chut sadnut do auta, trepat sa celou republikou az do prahy!!!! a napisu ze doprava zdarma alen si treba priplatit za balne....za ake balne do kelu???? ze mi Cinan tovar zabali l do cierneho sacka????? toto je to zaplatene balne???? budem im vypisovat do odpadnutia, je mi to jedno....dnes som ich ziadala o telefonny kontakt, som zvedava, ze co poslu...

martina28p
3. máj 2021

@alinka183 ahojte, aj ja som objednala teplomer, dlho nechodilo, pisala som im ze nech mi vratia aspon peniaze, prisla odpoved ze dodanie neovplyvnia a ze isto pride... Asi do tyzdna teplomer som mala doma, ale aky smejd... Rozhrkany, nalepky nalepene nakrivo... No typicka cina... Tak som im poslala fotky, aj mail s textom, ze co toto predavaju, ze napisem na obchodnu inspekciu... A vselico ine.. Verte mi, nabehli mi peniaze na ucet a uz veru nikdy viac...

lula7878
6. máj 2021

Tiez som u nich objednala - pelech pre psa. Pprisiel po 2 mesiacoh. Kvalita cista katastrofa. Na maily odpoveda automat. Po tom co tu citam ani nejdem ziadat vratenie penazi, nemam na to nervy. No nic ....bude aspon ako nahradny krizovy "luxusny pelech" za 40 € (peniaze v keli) tak mi treba ked nerozmyslam ☹

papveronika
8. máj 2021

Neodporúčam !!!! Nikdy v živote.
Tovar som si objednala v januári do apríla nič neprišlo. A po reklamácii a asi 100 mailoch ( už aj vyhraznych z mojej strany) mi konecne v máji vrátili sumu.
No nikdy viac... veci s aliexpressu 🤮

olga190
10. máj 2021

Dobrý deň. Objednala som tovar 28.02.21. Nič nebolo doručené a na začiatku mája mám od info@bonky.sk email, že musím vyplniť reklamačný online formulár. V formuláre cena je v Kč, ale platila som v eurách. Myslím si že je to klamstvo . Poslala som im obyčajný reklamačný formulár (.doc), ale mám od nich odpoved: “na našem shopu se jedná pouze o překlep, ale nemusíte se bát Vaši platbu evidujeme v eurech. Bohužel bez online vyplněného protokolu nemohu postupovat dále”. Čo mám s tím robiť ? :(

drobec336
10. máj 2021

@olga190 no pošli im vyplnený ten ich reklamačný a prepis CZ na eur

olga190
10. máj 2021

@drobec336 nedá sa vybrať Eura . Cez online formulár iba Kč

janicadracica
10. máj 2021

@alinka183
@alinka183 my sme mali dobrú skúsenosť. Tovar došiel síce po mesiaci, ale hlavne dosiel. Tovar zodpovedal popisu (detské figúrky).

samkolea
12. máj 2021

Tiez som si objednala z Bonky tovar, bezne objednavam z aliexpress, no tento x ...
objednavka z 15/3/2021 bola rozdelena do dvoch balickov ale iba jedno sledovacie cislo, ktore samozrejme ukazuje, ze balik bol doruceny. Ked su dodavatelia rozdielni tak preco je iba jedno cislo?
40dni ubehlo a nevedia mi dat ani kontakt na predavajuceho, nevedia skontrolovat stav, nechcu zjavne prijat reklamaciu a ani peniaze.

samkolea
12. máj 2021

@veronika9797 neposlu nic sni na nich a ani kontakt na cinana-len vyhovorky a omacky a stale 40 dni... ja uz mam 60dni ale stale omielaju 40dni

veronika9797
14. máj 2021

Ja som im uz poslala odstupenie od zmluvy, lrealo 14 dni a nic...tak som dnes poslala predzalobnu vyzvu a oni ze tovar mi bol doruceny....a pritom nebol, len cast a aj to po lehote....strasne som vytocena

fredusqa
15. máj 2021

@alinka183 ja som objednala malemu tenisky, na to ze z ciny, boli dost drahé. Zistila som na druhy den že je to nejaky podradny obchod samozrejme objednavkaa sa zrusit uz nedala. Tak som to nechala tak a dufala ze pridu tie tenisky, Aj prisli po tych 40 dňoch. Lenze sme zistili ze nam namiesto velkosti 26 poslali velkost 22. Cize jedna velka katastrofa, teraz mi zamietli reklamaciu ze som nedodala fotku z ktorej je zrejme ze tovar nezodpoveda velkostnej tabulke. Tak som napisala dalsiu reklamaciu, budem sa s nimi dotahovat hlava nehlava uz mam totalne nervy na nich ale nenecham im tyCh 20 eur ani bohovi.

slavka0502
17. máj 2021

Mne sa podarilo dostat peniaze spat (po nakupe v bonky) cez moji banku (TB), treba sa spojit so svojou bankou a oni vypisu s vami reklamaciu a do tyzdna som mala vratene peniaze. Priamo bonky nevratia nic..skuste takto

drobec336
17. máj 2021

@slavka0502 len poplatok min 16 eur

karolina196
17. máj 2021

@drobec336 Ja kebyze mam u nich-bonky iba 10eur,tak by som si tu banku zaplatila uz len z principu,aby som im ani cent nenechala,ked takymto sposobom oberaju ludi o peniaze.

elenateodor
18. máj 2021

@slavka0502 ja som tiež kontaktovala banku, a oni mi nič podobné nespomínali slov. Sporiteľňa. Povedali, že s tým nevedia nič spraviť, budem tam asi volať..

drobec336
18. máj 2021

@elenateodor no mne povedali to isté

veronika9797
18. máj 2021

Vazeni, po nenormalnom vypisovani, 3 reklamaciach, 1 odstupeni od zmluvy a jednej predzalobnej vyzve mi prave teraz cinkla vratena plna suma! Cez 53 eur a to nie je malo....a aj keby to malo byt co len 5 eur, i tak by som za ne bojovala! Ale poucenie pre mna do buducna, ze nakupovat budem uz len z overenych stranok ☝️ pevne nervy, nevzdavajte sa 😊

petinka415
18. máj 2021

@veronika9797 ahoj prosím ťa kam si ich kontaktovala ? A bolo to po doručení tovaru alebo ešte predtým ?

petinka415
18. máj 2021

@veronika9797 ak by nevadilo mohla by si mi prosím napísať mail a rozobrať to tam? Som z toho poriadne na nervy písala som na SOI aj na COI a zatiaľ žiadna odpoveď , písala som aj do banky mám SLSP ale tiež zatiaľ žiadna odpoveď. Už druhý d na kvôli tomu nespím , je to síce suma 37€ ale aj tak, prosím ak by si bola taká zlatá ozvala by si sa mi ? Ďakujem

aknelka111
18. máj 2021

@zuzana888888 vyriešili ste to nejako? Dakujem

aknelka111
18. máj 2021

@papveronika môžem aa opytat ako ste dostala peniaze spat ja som si dnes objednala mikinu v zápätí som si nasla recenzie hned som zrusila objeednavku ale nik neodpisuje nic

slavka0502
19. máj 2021

@elenateodor volala som s mojou bankarkou z Tatra Banky, kvoli niecomu inemu a spomenula som tento problem, a ona mi navrhla, ze oni za TB so mno spisu reklamaciu (platila som Visa kartou od TB) a tek sme to rovno urobili a do dvoch dni som mala peniaze na ucte (89 eur). Neviem, ako to u inach bank, ale TB to ma fajn v tomto.

slavka0502
19. máj 2021

@drobec336 nie, ja som neplatila nič, žiadny poplatok, riešila som to s mojou bankarkou, TB to dotiahla za mňa, ja som do bonky písala reklamácie asi 4 x, a nic a banka to vyriešila za dva dni a mojich 89eur mam na učte